- 9 Ağustos 2021
- 210
- 267
- 23
- 33
- Konu Sahibi Ablanstarbebegim
-
Online şuan kapalı yol durumundan ötürü sipariş almıyorlar, hemen sokağın başındaki restoran.. Getirmesi 2 dk o sebeple sipariş verdimÖdemeyi online yapıp, temassız teslimat seçeneğini kullanabilirdiniz. Ben de kurye olsam covid pozitif birine servis yapmak istemezdim
Ayrıca ödemeyi temassız yaptım pos cihazından, bence gereksiz bir tepkiydi. Sonuçta kaç kişiyle karşılaşıyoruzdur pozitif.. Bu cezalandırmak gibiydiÖdemeyi online yapıp, temassız teslimat seçeneğini kullanabilirdiniz. Ben de kurye olsam covid pozitif birine servis yapmak istemezdim
Hanfendi online ödeme almıyorlar diyorum, bunu anlamanın nesi güçBiz covidken kimseye kapımızi acmadık herşeyi online ödedik ve kapının arkasından kapıya bırakın dedik şaka gibisiniz maskede takmasaydıniz bari
Hava durumundan ötürü almıyorlar, kurye çalıştırmıyorlar. Restoranda çalışanlardan biri getirdi muhtemelen, kapımızın dibindeki restoran, daha öncede sipraiş verdim biliyorumBiz covidken kimseye kapımızi acmadık herşeyi online ödedik ve kapının arkasından kapıya bırakın dedik şaka gibisiniz maskede takmasaydıniz bari
7 gün mü dayanamiyorsunuz biz napalim 20 gün evden hiç çikmadık şimdi 7 güne indirdiler ona bile napalım o zaman ayyy demesine de biz napalimHava durumundan ötürü almıyorlar, kurye çalıştırmıyorlar. Restoranda çalışanlardan biri getirdi muhtemelen, kapımızın dibindeki restoran, daha öncede sipraiş verdim biliyorum
Napalım, bekleyelimmi evde öylece
Sipariş vermeme gibi bir sseçenek yok ama yok pardon.. Kendim çıkar alırım, kimseye birşey demezsem sorun olmaz zatenO zaman sipariş vermiceksiniz verdiği tepkiye birde şaşıriyorsunuz komşunuzdan isteyin hesabına atın oda kapiniza bıraksın valla bizde birşey olmaz hoş covid olup markete gidenleri biliyoruz
Zaten sizden beklerim bunu ve hiç şasırmamSipariş vermeme gibi bir sseçenek yok ama yok pardon.. Kendim çıkar alırım, kimseye birşey demezsem sorun olmaz zaten
Para üstü fln yok, temassz ödeme. Kartım cihazla bile temas etmedi. 1 dk sürmedi.Siparis verdiginiz yere dersiniz ki biz pozitifiz. Atiyorum siparis 90 liradir 100 lira vereceksindir. Dersin ki 100 lira vercegim. Adam.posetine atar para ustunu kurye de dikkat eder olur biter.
Alisverisi yaparken soylemek cok zor olmasa gerek.
Bunu sizler dedirtiyosunuz. :)Zaten sizden beklerim bunu ve hiç şasırmam
Evde hasta yaşlılar varken evet kırmızı çizgimizBir de sinirleniyorsunuz yapılan yorumlara çok ilginç. Sizin başınıza gelse sanki tepki vermeyeceksiniz. Kelle paça kırmızı çizginiz sanırım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?