Covid

Ablanstarbebegim

Üye
Kayıtlı Üye
9 Ağustos 2021
210
267
23
33
Merhaba
Az önce yaşadığım bir olayı paylaşmak istiyorum.
Bikaç g0n önce covid pozitif olduğumuzu öğrendik, vitamin vs ne varsa alıyoruz.
Biraz önce kelle paça çorbası sipariş ettim şifa olsun diye, maskeyle kapıyı açtım, Ödemeyi yaptım sonra kuryeye "pozitifiz, dezenfekt edin kendinizi" diye belirttim.. Değişik bir "ayyyy" sesi yükseldi ve kendimi kötü hissettim. Söylemesem daha iyiydi diye düşünmekten kendimi alamıyorum.
Bundan sonra söylemem gibi geliyor, gereksiz hassasiyet demekki..
Sipariş vermeyin diyenler olur belki
Hiç sipariş vermeme seçeneğini eliyorum dışarı da çıkamıyoruz, ne yapacağız
Öyle paylaşmak istedim, dürüstlük/hassasiyete yer yok maalesef

Ödemeyi online yapıp, temassız teslimat seçeneğini kullanabilirdiniz. Ben de kurye olsam covid pozitif birine servis yapmak istemezdim
Ayrıca ödemeyi temassız yaptım pos cihazından, bence gereksiz bir tepkiydi. Sonuçta kaç kişiyle karşılaşıyoruzdur pozitif.. Bu cezalandırmak gibiydi

Ben olsam bende tepki verirdim. Ya hazır parayı temiz bir alana koyun yada baştan belirtin bilerek gelsinler / temassiz teslimat seçeneğinin olduğu yerleri kullanabilirsiniz
Onlar anlayışsız bir sürü insanla karsilasiyorlardir sabrı kalmamıştır bir tek ilk defa size tepki verdiğini dusunmeyin

Para daha problem.. Pos cihazından temassız ödeme yaptım diyorum.
Herhangi bir temasımız olmadı!
Online alışverişte temassız teslimatı tercih ediyorım normalde ama şuanda birçok yer online siparişi kapatmış durumda, öyle bir tercih mümkün değil

Biz covidken kimseye kapımızi acmadık herşeyi online ödedik ve kapının arkasından kapıya bırakın dedik şaka gibisiniz maskede takmasaydıniz bari
Hava durumundan ötürü almıyorlar, kurye çalıştırmıyorlar. Restoranda çalışanlardan biri getirdi muhtemelen, kapımızın dibindeki restoran, daha öncede sipraiş verdim biliyorum
Napalım, bekleyelimmi evde öylece

7 gün mü dayanamiyorsunuz biz napalim 20 gün evden hiç çikmadık şimdi 7 güne indirdiler ona bile napalım o zaman ayyy demesine de biz napalim

O zaman sipariş vermiceksiniz verdiği tepkiye birde şaşıriyorsunuz komşunuzdan isteyin hesabına atın oda kapiniza bıraksın valla bizde birşey olmaz hoş covid olup markete gidenleri biliyoruz
Sipariş vermeme gibi bir sseçenek yok ama yok pardon.. Kendim çıkar alırım, kimseye birşey demezsem sorun olmaz zaten

Siparis verdiginiz yere dersiniz ki biz pozitifiz. Atiyorum siparis 90 liradir 100 lira vereceksindir. Dersin ki 100 lira vercegim. Adam.posetine atar para ustunu kurye de dikkat eder olur biter.

Alisverisi yaparken soylemek cok zor olmasa gerek.
Para üstü fln yok, temassz ödeme. Kartım cihazla bile temas etmedi. 1 dk sürmedi.

Biz de pozitifiz şu an. Dışarıdan aynı sizin dediğiniz gibi sipariş verdik. Online ödeme yok. Restoranın kendi elemanı geldi. Aslında yer çok yakın ama karantinada olduğumuz için gelemiyoruz dedik. Sağolsunlar getirip kapıya bıraktılar. Biz de parayı kapıya bıraktık. Eleman gittikten sonra yemeğimizi içeri aldık. Kapı açmaya ne gerek var?!

Ben en başta kendimide düşünerek temassız teslimat tercih ederim herhangi bi alışverişimde.. Ama şuan mümkün değildi diyorum.. Bazı insanların bazi şeyşeri anlaması gerçekten çok güç

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…