Covid

Cogu restoran calisani notlari okumuyor. Ama siz önden haber vererek üzerinize düşeni yapmissiniz.

Maskeliymişsiniz,temassız ödeme yapmışsınız.Sizden ona geçen bir nesne yok.Yüzlerce kişiyle temas edecek biri full önlemini almış olmalı zaten.Müsterilerin "covitim" demesine göre önlem alacak değil.
Çorba olmaz,ekmek olur,su olur ihtiyaç,mecburen sipariş verilir.

Bence abartılacak bir durum yok.Onun refleks olarak ayyy demesi de normal.

Aranızda ne kadar mesafe vardı

Aranızda ne kadar mesafe vardı
konferans salonu baya büyük ve yaklaşık 4 masayı ayırdığımızda en az 1,5 -2 m aralıgında mesafe kalıyor. Ama bunlar sadece formel kısmı. Sonuçta bir kaç arkadaşlarımı ben arabayla getirdim ve iş dışında da görüşüyoruz , sonuç olarak bir şekilde bulaşması kaçınılmaz yani.

Covid olmuşsunuz ve olan olmus bunu mu dert ettiniz? Ee olabilir insanlar hastalıktan korkuyor boş bulunup söylemiştir.

Vala yazılanları anlama özürlü bi kısım insan ya. Koca devlet koyverio durumu, konusahibi gibi dikkatli pozitif insanlar üç saniye kapidan baksa ne olacak. Millet toplu tasimada gezio hasta haliyle.

Vala yazılanları anlama özürlü bi kısım insan ya. Koca devlet koyverio durumu, konusahibi gibi dikkatli pozitif insanlar üç saniye kapidan baksa ne olacak. Millet toplu tasimada gezio hasta haliyle.
Devlet koyverdi diye biz hem kendi hem başkalarının canını mı tehlikeye atalım
Geziyor demişsiniz bunu savunuyo musunuz anlamadım?
Suç işleyeni mazur mu görelim yani.
Gezen gezer istediğini yapar ben kendi doğru bulduğum şeyden şaşmam

Bence covid+ olduğunuzu tüm işlemler bitikten sonra değil, başlamadan ilk temasta söylemeniz uygun olandı.

Belki size bir çözüm sunulurdu, belki karşınızdaki daha dikkatli/mesafeli davranırdı. Yani tüm işlemler gittikten sonra söylemek olmamış bence

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…