Covid

Aynı şekilde ödeme yaptık, eve almadım, 5 dk kapıda bekletmedim. Kapıyı açtım, online ödeyip kapadım
Takmışsınız temassız ödedik temassız ödedik diye. Yüz yüze gelmediniz mi siz kuryeyle? Bu virüs maskeden de bulaşıyor. Allah bilir tek maskeyle çıkmışsınızdır. Bu virüs yüzeylerden çok havayla bulaşıyor...

Takmışsınız temassız ödedik temassız ödedik diye. Yüz yüze gelmediniz mi siz kuryeyle? Bu virüs maskeden de bulaşıyor. Allah bilir tek maskeyle çıkmışsınızdır. Bu virüs yüzeylerden çok havayla bulaşıyor...

N95 taktm
Parayla ödeyin, parayı paspasın altına bırakın, para üstünü poşete koysunlar dedikleri için "temassız ödedim" dedim her seferinde.. Neyseki siz yorumları okumuşsunuz, söylemek zorunda kalmadım

Ben covid geçirdiğimizde sipariş vermedim hiç, bir kez market alışverişi yaptık onu da online ödeyip, temassız teslimat istedim kapıya bırakıp gittiler. Her neyse; size bir şey söylemiyorum, kendinizce önlem aldığınızı düşünüyorsunuz ama gayriihtiyarı “ayyyyy” diyen bir insana da alınıp burada konu açıyorsunuz. Yani bilemedim, hassas mısınız? Değil misiniz? :))) geçmiş olsun bu arada.

O arkadaş benim burada aldığım gibi tepki aldı mı merak ediyorum
Malum benim işlem 1 dk bile sürmedi, arkadaşınız gün boyunca çalışmak durumunda.. Tabiki bu onun suçu değil ama insanlar tepki veriyormu gerçektem
Benim çalıştığım yer küçük bir yer zaten
Patron istedi geldi
Kimse kıza tepki göstermedi
Çünkü onun elinde değil

Ben covid geçirdiğimizde sipariş vermedim hiç, bir kez market alışverişi yaptık onu da online ödeyip, temassız teslimat istedim kapıya bırakıp gittiler. Her neyse; size bir şey söylemiyorum, kendinizce önlem aldığınızı düşünüyorsunuz ama gayriihtiyarı “ayyyyy” diyen bir insana da alınıp burada konu açıyorsunuz. Yani bilemedim, hassas mısınız? Değil misiniz? :))) geçmiş olsun bu arada.
Teşekkür ederim.. Hassasım aslında kendime göre..
Söylemesem tepki almayacaktım ve söylemeyen birsürü insan biliyorım kalabalık bir kurumda çalıştığım için. Bana göre Hassasım ama evden hiç çıkmayan, market ürünlerini hala yıkayan birine göre özensiz olabilirimm.
Eleştiriyi yaparken alaycı değil anlamaya çalışarak yapılsa saygı duyarım, aa burada bazı insanlarda kronikleşmiş bu problem..

Benim çalıştığım yer küçük bir yer zaten
Patron istedi geldi
Kimse kıza tepki göstermedi
Çünkü onun elinde değil
Bunu demek istiyorum defne hanım, aynı ortamda çalışan insanlar, kim bilir kimlerle karşılaşıyorlar. 1 dk sürmeyen bir işlem için fütursuzca eleştiri yapıyorlar. İş arkadaşınıza hiçbirşey diyemem.. İnsanlar çatesiz, bunun sonu da yok

Bunu demek istiyorum defne hanım, aynı ortamda çalışan insanlar, kim bilir kimlerle karşılaşıyorlar. 1 dk sürmeyen bir işlem için fütursuzca eleştiri yapıyorlar. İş arkadaşınıza hiçbirşey diyemem.. İnsanlar çatesiz, bunun sonu da yok
Tamam insanlar çaresiz ona bir şey diyemiyorum
Ama pozitif olduğunu bile bile sokakta gezen kişilere de iyimser bakamıyorum.

Merhaba
Az önce yaşadığım bir olayı paylaşmak istiyorum.
Bikaç g0n önce covid pozitif olduğumuzu öğrendik, vitamin vs ne varsa alıyoruz.
Biraz önce kelle paça çorbası sipariş ettim şifa olsun diye, maskeyle kapıyı açtım, Ödemeyi yaptım sonra kuryeye "pozitifiz, dezenfekt edin kendinizi" diye belirttim.. Değişik bir "ayyyy" sesi yükseldi ve kendimi kötü hissettim. Söylemesem daha iyiydi diye düşünmekten kendimi alamıyorum.
Bundan sonra söylemem gibi geliyor, gereksiz hassasiyet demekki..
Sipariş vermeyin diyenler olur belki
Hiç sipariş vermeme seçeneğini eliyorum😇 dışarı da çıkamıyoruz, ne yapacağız
Öyle paylaşmak istedim, dürüstlük/hassasiyete yer yok maalesef
e ama kapıya poşeti bırakın lütfen ben alırım biz pozitifiz deseydiniz bu daha doğru olurdu
onlar nasıl stres altındalar kaç eve gidiyorlar riskle dans ediyorlar sizde ay dedi diye üzülüyorsunuz lütfen ama

e ama kapıya poşeti bırakın lütfen ben alırım biz pozitifiz deseydiniz bu daha doğru olurdu
onlar nasıl stres altındalar kaç eve gidiyorlar riskle dans ediyorlar sizde ay dedi diye üzülüyorsunuz lütfen ama
Keşke eleştiriyi böyle yapsalardı.. Haklısınız daha farklı tedbirler düşünebilirdim.. Ama buradaki kadar da sert değil durum

1,5 metre Mesafe diyolar ya o tedbir amacli aslinda.. hani ya covid varsa ve bilmiyorsak diye..sen bile
Bile temas etmissin disardan biriyle..
Ki evet kapi arkasina birakin filan deseydin mesela. Olan olmus artik
Izole olun

Ulan varya gercekten bu covidin derdini bi biz cekmişiz evet mükemmelim çünkü insanların benim yüzümden ölebilme ihtimali çok korkunç pişkin pişkin ayyy dedi bana bidaha kimseye demicem diyor bide.
Ben hastalıgimdan 15 gün sonra gece 3 de çöp atmaya çikmıstım koşa koşa gidip gelmiştim insanlar çok rahat maşallah

Merhaba
Az önce yaşadığım bir olayı paylaşmak istiyorum.
Bikaç g0n önce covid pozitif olduğumuzu öğrendik, vitamin vs ne varsa alıyoruz.
Biraz önce kelle paça çorbası sipariş ettim şifa olsun diye, maskeyle kapıyı açtım, Ödemeyi yaptım sonra kuryeye "pozitifiz, dezenfekt edin kendinizi" diye belirttim.. Değişik bir "ayyyy" sesi yükseldi ve kendimi kötü hissettim. Söylemesem daha iyiydi diye düşünmekten kendimi alamıyorum.
Bundan sonra söylemem gibi geliyor, gereksiz hassasiyet demekki..
Sipariş vermeyin diyenler olur belki
Hiç sipariş vermeme seçeneğini eliyorum😇 dışarı da çıkamıyoruz, ne yapacağız
Öyle paylaşmak istedim, dürüstlük/hassasiyete yer yok maalesef
Öncelikle geçmiş olsun. İnşallah hemen toparlarsınız.

Ancak düşüncesizlik etmişsiniz biraz. Sanırım aklınıza “restorana telefon edip, biz covidiz, paketi kapıya bırakın, ödemeyi kartla yapmak zorundayım, pos cihazını da ayarlayıp bırakın ben okutayım, kuryeniz de maskeli olsun, uzakta beklesin işlem bitince pos cihazını alsın vb “gibi bir şey demek gelmedi.

Hoş olmamış. Tecrübe oldu. Daha dikkatli olursunuz bundan sonra.

Kurye endişelenmekte de haklı tabi ki.

Hoş ben covid yoğun bakıma normal cerrahi maske ile girmek zorunda kaldığım zamanları da hatırlıyorum, artık alıştım, beni etkilemiyor ama, işte insanlar haklı olarak korkuyorlar. Ki normali de bu. Korkmalıyız.

Ulan varya gercekten bu covidin derdini bi biz cekmişiz evet mükemmelim çünkü insanların benim yüzümden ölebilme ihtimali çok korkunç pişkin pişkin ayyy dedi bana bidaha kimseye demicem diyor bide.
Ben hastalıgimdan 15 gün sonra gece 3 de çöp atmaya çikmıstım koşa koşa gidip gelmiştim insanlar çok rahat maşallah
Ah nerde eski covidler be bibi…

Öncelikle geçmiş olsun. İnşallah hemen toparlarsınız.

Ancak düşüncesizlik etmişsiniz biraz. Sanırım aklınıza “restorana telefon edip, biz covidiz, paketi kapıya bırakın, ödemeyi kartla yapmak zorundayım, pos cihazını da ayarlayıp bırakın ben okutayım, kuryeniz de maskeli olsun, uzakta beklesin işlem bitince pos cihazını alsın vb “gibi bir şey demek gelmedi.

Hoş olmamış. Tecrübe oldu. Daha dikkatli olursunuz bundan sonra.

Kurye endişelenmekte de haklı tabi ki.

Hoş ben covid yoğun bakıma normal cerrahi maske ile girmek zorunda kaldığım zamanları da hatırlıyorum, artık alıştım, beni etkilemiyor ama, işte insanlar haklı olarak korkuyorlar. Ki normali de bu. Korkmalıyız.
Size geçen gün yaptığım yorumu hatırlarsınız belki.. Düzg0n yapılan eleştiriye her zman açığım. Bende düşünememiş olabilirim, hassas ve alıngan olabilirim. Aldığım tedbir yeterli diye düşünüp bozulmuştum ama yeterli değilmiş belliki.. Herneyse..
Geçen günkü benim konum değildi ama orada ve daha birçok konuda fütursuzca yapılan eleştirilerden bahsetmiştm ve sizi bu konuda tebrik etmiştim. Teşekkürler şimdide

Sizi mutlu edecek bir haber vereyim , bu ayın sonundan itibaren covid tamamen bitiyor. Tartışmayın artık 🙂

Ödemeyi online yapıp, temassız teslimat seçeneğini kullanabilirdiniz. Ben de kurye olsam covid pozitif birine servis yapmak istemezdim
Katılıyorum bende pozitifken kelle paça sipariş etmiştim ödemeyi online yaptim kapıyı da açmadım. Hatta kurye bekledi açmamı temassız teslimat seçeneğini seçmeme rağmen. Bende pozitifiz açamıyorum dedim

Back
X