• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Covid

5 güne nasıl kendine gelmişki ben ilk 3 gün çok köruydüm sonrada ölmedim ama süründüm anca 10 güne kendime gelmişimdir nasil calışıyor bu insanlar 😪
İyi hissediyorum dedi kız
2 aşı olmuş ama covid oldu yine de
İşe arabayla gelse tamam hadi bi nebze de işe toplu taşımayla geliyor

Kapıyı açınca mesafeli durunca sorun olur mu? Hayır yan komşum hastalandi ben bikac güne bir kapılarını çaldım. Onda ve bende maske vardi kapıdan konuştuk bir ihtiyacı olup olmadığını sordum. Oğlum Covid olduğunda acile gitmek zorunda kaldık asansöre binerken cift maskeyle bindirdik. Yani bilmiyorum cok yakin mesafe olmadığı sürece bisey olmaz heralde. Tabi ki konu sahibinin maske ve mesafeyle kapiyi açtığını varsayıyorum

Geçmiş olsun.. Kim bilir kimlerle karşılaşıyorız gün içinde pozitif olan.. Ben belirttim sadece, tepki bana fazla geldi.. İnsanlar pozitif oldukları halde sokaklar geziyolar maskesiz ya da işe çağrılıyolar ya da marletlerdeler (bir kısımdan bahsediyorum)
Bundan ötürü fazla geldi herald bana tepki
Dikkat edilmeyince hastalık bitmiyor
Aşı sayesinde bir nebze hafif atlatılıyor belki ama bitmesi için herkesin dikkatli olması gerekir

Bu korona konusunda çok hassas davranılması gerektiğini düşünüyorum ufacıcık bir ihtimal bile kötü sonuçlar doğurabilir maalesef.
Eşim covid oldu 1 hafta evde yattı evde sağlık hizmetleri serumlar vs kendine gelemedi, hastanelik oldu evden çıktığında 90larda olması gereken normal insan nabzı eşimde 70 altında idi yani zor yetiştirdik.. 10 gün hastane de yattı.
Küçücük bebeğim covid oldu 1 hafta boyunca 40 drc ateş ile yandı durdu yavrum .. eşimi mi düşüneyim cocugumamı yanayım bilemediğim bir dönem idi ..
Siz söylemişsiniz ama ilk yapmanız gereken şeyi en son da yapmışsınız. O yüzden bu kdar laf söyleniyor suan size .. arayıp siparişinizi verirken belirtmeniz gerekir .
Ben böyle düşünüyorum

yani siz maskeli adam maskeli. temassız ödeme yapmışsınız. saniyeler içinde poşedi teslim aldınız. adama bulaşma ihtimali yok zaten. gayrı ihtiyari ayy demiştir bir an ne olacak ki neden alındınız siz? geçmiş olsun bu arada.

Okul ortamında çalışıyorum. Tatil olmadan önce çoluk çocuk öğretmen herkes hastaydı. Metrekareye 3 kişinin düştüğü ortamda İnfluenzası, domuz gribi, kovidlisi... Okul ahalisinin bir kısmı karantinadaysa bir kısmı raporlu, bir kısmı da öksürüklü tıksırıklı okuldaydı. O kurye bizim okuldan içeri girmesin sakın, mazallah😂

Bu korona konusunda çok hassas davranılması gerektiğini düşünüyorum ufacıcık bir ihtimal bile kötü sonuçlar doğurabilir maalesef.
Eşim covid oldu 1 hafta evde yattı evde sağlık hizmetleri serumlar vs kendine gelemedi, hastanelik oldu evden çıktığında 90larda olması gereken normal insan nabzı eşimde 70 altında idi yani zor yetiştirdik.. 10 gün hastane de yattı.
Küçücük bebeğim covid oldu 1 hafta boyunca 40 drc ateş ile yandı durdu yavrum .. eşimi mi düşüneyim cocugumamı yanayım bilemediğim bir dönem idi ..
Siz söylemişsiniz ama ilk yapmanız gereken şeyi en son da yapmışsınız. O yüzden bu kdar laf söyleniyor suan size .. arayıp siparişinizi verirken belirtmeniz gerekir .
Ben böyle düşünüyorum
Keşke alaycı yorum yapmak yerine düzgün ifade edilseydi bu şekilde bende tepki vermezdim. Ben söylemeyen birsürü insan olduğunu düşünüyorum, benim iş ortamımda bile.. İhtimal dahi varsa insanların arasına girmem, ki karantinaya girmeden öncede kapı dışarı adım atmadım. Özenli davrandığımı düşünüyorum.
Covid için kapalı ortamda uzun süre bulunulması gerekiyor diyor uzmanlar, 10-15 dk. Benim işlemim 1 dk sürmedi, temazsız ödeme yaptım ve dezenfekt edin dedim bu kadar. Sipariş verme, kırmızı çizgi bla bla
Herneyse
Herkes çok mükemmel

yani siz maskeli adam maskeli. temassız ödeme yapmışsınız. saniyeler içinde poşedi teslim aldınız. adama bulaşma ihtimali yok zaten. gayrı ihtiyari ayy demiştir bir an ne olacak ki neden alındınız siz? geçmiş olsun bu arada.
İki saattır bunu anlatmaya çalışıyorum, 1 dk sürmedi işlem.aman sipariş verme, kırmızı çizgi mi falan filan. Ben alındım, hassas dönemimdeyim belki
Teşekkür ederim ne demek istediğimi anladığınız için

Bu sitedeki herkes ne kadar mükemmel yaa.. Bravooo
Diğer konuları okuduğumda da görüyodum, bende ilk kez şahit oldum
Fütursuzca eleştiri yapma, alaycılık.. herald negatif enerjiler böyle atılıyor😁
Bacım bugün itibari ile karantinam bitti.
Keşke öyle şifalar yemekler lüksüm olsaydı 2 çocukla olamadı da.
Gayet buzluktan hazır pizza, tost ve bilimum şeylerle geçti gitti geneli açlıkla.
Bırakın dışardan yemek istemeyi, eve gelen daha önce sipariş ettiğim kargoları bile almaya inmedim aşağı.
İnmem de, ne gerek var bir insana denk gelirim herhangi bir yerde.
Omicrona maskenin bir hiç olduğunu biliyorum çünkü, temassız teslim almadığınız sürece artık sipariş falan vermeyin.
Ne gerek var yaymaya?

Okul ortamında çalışıyorum. Tatil olmadan önce çoluk çocuk öğretmen herkes hastaydı. Metrekareye 3 kişinin düştüğü ortamda İnfluenzası, domuz gribi, kovidlisi... Okul ahalisinin bir kısmı karantinadaysa bir kısmı raporlu, bir kısmı da öksürüklü tıksırıklı okuldaydı. O kurye bizim okuldan içeri girmesin sakın, mazallah😂
Bende kalabalık bi kurumda çalışıyorum, gerçekten bu dediklerinize şahit oluyorum
Hergün kaç kurye geliyor, 1 dk sürmeyen bir işlemdi ve dezenfekt olun lütfen dedim. Bu kadar.. Ama burada insanlar acayip gerçekten
Sanki 13 mart 20de ki ilk covid vakasıymışım gibi bir muamele.. Maskeler takılı, temassız işlem.. Poşeti bıraktı, pos cihazına kartı okuttum bu kadar..
Buradaki yorumlar bir acayip..

İki saattır bunu anlatmaya çalışıyorum, 1 dk sürmedi işlem.aman sipariş verme, kırmızı çizgi mi falan filan. Ben alındım, hassas dönemimdeyim belki
öğretmenim, bir ara her gün bir sınıfım karantinaya giriyordu. aynı odayı paylaştığımız kaç öğretmen arkadaş covid oldu. kısacası bilmeden o kadar çok covidliyle aynı ortamda bulundum , aynı yerlere temas ettim ki, bana çok sıradan geliyor artık. yazık kurye boş bulunmuş. insanların tepkisini de hoş görmek lazım.

Alınacak birsey yok o çocuk ekmek peşinde tepkisi gayet normal. Bir dahakine ilk yapmanız gereken şeyi yapın ve baştan söyleyin ama kimsenin gelmeyeceğini gayet iyi biliyorsunuz sadece vicdan rahatlatmaya calistiniz. Siz 1 kişiyle ugrastiniz o kaç kapıya gidiyor kaç kere karşılaşıyor bilmiyoruz.

Keşke alaycı yorum yapmak yerine düzgün ifade edilseydi bu şekilde bende tepki vermezdim. Ben söylemeyen birsürü insan olduğunu düşünüyorum, benim iş ortamımda bile.. İhtimal dahi varsa insanların arasına girmem, ki karantinaya girmeden öncede kapı dışarı adım atmadım. Özenli davrandığımı düşünüyorum.
Covid için kapalı ortamda uzun süre bulunulması gerekiyor diyor uzmanlar, 10-15 dk. Benim işlemim 1 dk sürmedi, temazsız ödeme yaptım ve dezenfekt edin dedim bu kadar. Sipariş verme, kırmızı çizgi bla bla
Herneyse
Herkes çok mükemmel
Mükemmel değiliz ama sağduyuluyuz bence

Bacım bugün itibari ile karantinam bitti.
Keşke öyle şifalar yemekler lüksüm olsaydı 2 çocukla olamadı da.
Gayet buzluktan hazır pizza, tost ve bilimum şeylerle geçti gitti geneli açlıkla.
Bırakın dışardan yemek istemeyi, eve gelen daha önce sipariş ettiğim kargoları bile almaya inmedim aşağı.
İnmem de, ne gerek var bir insana denk gelirim herhangi bir yerde.
Omicrona maskenin bir hiç olduğunu biliyorum çünkü, temassız teslim almadığınız sürece artık sipariş falan vermeyin.
Ne gerek var yaymaya?
Geçmiş olsun, umarım okuduğunuzu anlarsınız. Aşağı indiğimi nerden çıkardınız, daire kapısını 30 sn açık tuttum
Sanki saatler sürecek bir işlem arkadaş

Ay sen kendini kötü mü hissettin ben sana kıyamam. Doğru üç kuruşa çalışan adam “Allah razı olsun ablam ne iyi niyetlisin sağol varol” diyecek diye hayaller kurulmuştu. Hemen şikayet et bence “kurye bana geçmiş olsun demedi” şeklinde, maaş cezası almasını ve o maaşın sana verilmesini talep et

Back
X