- 7 Ağustos 2011
- 14.263
- 14.669
- 498
- Konu Sahibi Baharyagmuru35
-
Allah seni yarildim yeminleTeli bi ara yere koydum aldgmda hala aynı kendi knşuyordu ihtiyaç duymadan Bana
Saf değildir çok fenadır. Attım knşmaları :)Çok tatlı bir ablası var, geçen sefer mesajlaşmalarını okumuştum, saf bence kendi halinde, vakti çok bir bayan...Çok gülmüştüm mesajlarına.
Knşmaları attım karışık odu biraz ama. Zaten kimin kim olduğunu söylmye gerek yok belliAllah seni yarildim yeminle
Ben knşmya çlştm olmadı düzgün knştum anlttm olmadıAtsan atilmaaaaz satsan satilir satilir :)
Yildirma politikasini enedin mi ?
Hahaa ordamsn derse:))Telefonu hep açıp yere koy o zaman, zaten amaç sadece konuşmakmış ses duyamadan da devam edebiliyo.
Atsan atilmaaaaz satsan satilir satilir :)
Yildirma politikasini enedin mi ?
Editliyorum: ben ablanin yerinde olsam asil sizden sikayet etmek icin buraya konu acardim, ne o oyle beni sallamayan kardes mi olurmus su yazismalara bak. Hmm tamam evet bence de
Kadincagiz hevesli hevesli yaziyor ne guzel iste
Ahhh sarjim bitiyor yada tünele giriyorum u dene.Hep aynı diyeblirsnz ama çözemedğim için açıyorum konuyu. geçen konuşmalarla beraber konu açmıştım hatta hak verdi herkes önerilerde bulundular ama olmadı. Şimdi yine konuşmalarla beraber aşağıya atıcam. Ablam ayrı şehirde yaşıyor. Evli. Ve hamile. Bnde evliym. Aramızda 7 yas var. ama hamilelikten öncede böyleydi bu sorun. Ablamla sohbet edemiyoruz sorun bu. Çünkü ablam sadece kendi konuşuyo. Müsaitmsn demeden anlatıyor başlıyo. Uyuyordum diyorum ha pardon demiyor yine anlatıyor. Herşeyi en ince ayrıntısına kadar anlatıyor. Birde aynı şeyi sanki ben gerizekalıymışım gibi on kez farklı farklı örnekler vererek anlatıyor ben de sıkılıyorum. Her zmn böyle olunca artık katlanılmaz oldu. Ben knsmk istemiyorum demiyorum sadece salakmışım gibi on kez örneklerle anlatınca sıkılıyorum diyorum ama derdimi kimse anlmıyo. Ablama düzgünce anlattım ama nerde kısaltıp nerde nasl anltcsgmı sana mı sorcm diye bnmle kavga etti sen şöylesin sen böylesine getirdi olayı sonra da annemi arayıp kardeşim bnmle knsmk istemiyor diye ağlamş ben de yinede mesaj atıp seni çok seviyorum yanlış anladın dedim. Barıştık. Ama yine aynı. Dün 35 dakka telde konuştuk ama 35 Dakka ablam konuştu ben dinledim. Teli bi ara yere koydum aldgmda hala aynı kendi knşuyordu ihtiyaç duymadan Bana. Kendi konuşup sonra hadi byy diyo gidiyo. Nbr diyo kötüyüm diyorum bende şöle diye anltmya başlıyo yine :) kafam çatladı. Arıyo meşgule atıp istersen WhatsApp gel şuan Açamam diyorum msj ile yine Arıyo saatte 12 gece. Meşgule atıyorum bu seferde sayfalarca mesaj atıyo. Allah m derdimi ona Anlatamıtorumki düzeltsin hiçbi eleştriye açık değil ya 28 yaşında Ya insaf.. knşmaları atcm aşağıya 2 farklı knşma
35 dk ortalama süre sanırımHahaa ordamsn derse:))
allah sabır versin.
benim bu tarz 2 arkadaşım vardı. uyuyoken arardı beni napıyosun uyuyo muydun kusura bakma aradım ama diye başlardı bende yastıgın altına koyardım telefonu cevap vermesemde dinledigimi düşünüp anlatırdı sonra nolduysa başka birini buldu beni bıraktı heryerden silmiş
şimdi 1 tane var arar anlatır, arkadaş bari söylediklerini anlasam. ama agzının içinden konuşur ben sadece ee aaa hııı derim. kızım sana bişi sordum dersede bence en iyisini sen bilirsin düşün bak filan derim bazen tutar bazende ne alaka der ozaman işte yer yarılsa diye beklerim
kapatırkende ya seninde kafanı şişirdim ama kime anlatayım ki bilmem ne tantana yapar yahu lafımı olur bilmem ne kaparız.
bu senin ablan oldugu için hayatından cıkartta denmez. konuşmayı sevmeyen biriysen hiç bi şansın yok. ben şiştim burda okurken
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?