Çözemedimmm yine çözemedim..

Baharyagmuru35

Guru
Kayıtlı Üye
7 Ağustos 2011
14.263
14.669
498
Hep aynı diyeblirsnz ama çözemedğim için açıyorum konuyu. geçen konuşmalarla beraber konu açmıştım hatta hak verdi herkes önerilerde bulundular ama olmadı. Şimdi yine konuşmalarla beraber aşağıya atıcam. Ablam ayrı şehirde yaşıyor. Evli. Ve hamile. Bnde evliym. Aramızda 7 yas var. ama hamilelikten öncede böyleydi bu sorun. Ablamla sohbet edemiyoruz sorun bu. Çünkü ablam sadece kendi konuşuyo. Müsaitmsn demeden anlatıyor başlıyo. Uyuyordum diyorum ha pardon demiyor yine anlatıyor. Herşeyi en ince ayrıntısına kadar anlatıyor. Birde aynı şeyi sanki ben gerizekalıymışım gibi on kez farklı farklı örnekler vererek anlatıyor ben de sıkılıyorum. Her zmn böyle olunca artık katlanılmaz oldu. Ben knsmk istemiyorum demiyorum sadece salakmışım gibi on kez örneklerle anlatınca sıkılıyorum diyorum ama derdimi kimse anlmıyo. Ablama düzgünce anlattım ama nerde kısaltıp nerde nasl anltcsgmı sana mı sorcm diye bnmle kavga etti sen şöylesin sen böylesine getirdi olayı sonra da annemi arayıp kardeşim bnmle knsmk istemiyor diye ağlamş ben de yinede mesaj atıp seni çok seviyorum yanlış anladın dedim. Barıştık. Ama yine aynı. Dün 35 dakka telde konuştuk ama 35 Dakka ablam konuştu ben dinledim. Teli bi ara yere koydum aldgmda hala aynı kendi knşuyordu ihtiyaç duymadan Bana. Kendi konuşup sonra hadi byy diyo gidiyo. Nbr diyo kötüyüm diyorum bende şöle diye anltmya başlıyo yine :) kafam çatladı. Arıyo meşgule atıp istersen WhatsApp gel şuan Açamam diyorum msj ile yine Arıyo saatte 12 gece. Meşgule atıyorum bu seferde sayfalarca mesaj atıyo. Allah m derdimi ona Anlatamıtorumki düzeltsin hiçbi eleştriye açık değil ya 28 yaşında Ya insaf.. knşmaları atcm aşağıya 2 farklı knşma

Öyle bi arkadasim vardi ama yalansız 2 saat 3 saat yani bizimki yine senin ablan kadar insafsiz degildi yine arada ben konusurdum ama cok zaman cok konusuyorsun bir dinle desigini biliyorum
Sinavim olurdu calismak isterdim sirf uzulmesin diye konusurdum
Esi evden cikinca isini bitirdukten sonra ararsi konusurduk oglen arasi esi gelince kapatirdik birde esi ise gittikten sonra arardi isi oluncaya kadar konusurdu

Ablan gibi elestiride kabul etmezdi hatta birgun bu yuzden kendi kustu bende canima minnet dedim artik ama seninki abla iste hayatindan cikarma gibu bir sansin yok

Atsan atilmaaaaz satsan satilir satilir :)
Yildirma politikasini enedin mi ?

Editliyorum: ben ablanin yerinde olsam asil sizden sikayet etmek icin buraya konu acardim, ne o oyle beni sallamayan kardes mi olurmus su yazismalara bak. Hmm tamam evet bence de

Kadincagiz hevesli hevesli yaziyor ne guzel iste

Son düzenleme:

Ne diyimki? Demesemde yazıyo zaten onun içn sorun yok :)

allah sabır versin.

benim bu tarz 2 arkadaşım vardı. uyuyoken arardı beni napıyosun uyuyo muydun kusura bakma aradım ama diye başlardı bende yastıgın altına koyardım telefonu cevap vermesemde dinledigimi düşünüp anlatırdı sonra nolduysa başka birini buldu beni bıraktı heryerden silmiş
şimdi 1 tane var arar anlatır, arkadaş bari söylediklerini anlasam. ama agzının içinden konuşur ben sadece ee aaa hııı derim. kızım sana bişi sordum dersede bence en iyisini sen bilirsin düşün bak filan derim bazen tutar bazende ne alaka der ozaman işte yer yarılsa diye beklerim
kapatırkende ya seninde kafanı şişirdim ama kime anlatayım ki bilmem ne tantana yapar yahu lafımı olur bilmem ne kaparız.

bu senin ablan oldugu için hayatından cıkartta denmez. konuşmayı sevmeyen biriysen hiç bi şansın yok. ben şiştim burda okurken

Ahhh sarjim bitiyor yada tünele giriyorum u dene.

Hahaa ordamsn derse:))
35 dk ortalama süre sanırım
30 dk yere koy
Son 5 dk eline al alooo ses gitti dersin ( : azıcıkta annene 10 ar örnekli hikayeler anlatsın hergün aynı kişinin kafasını şişirmesin
Bazısı telefonda konuşmayı abartıyo, ben yüzyüzeyken bile o kadar konuşacak söz bulamam mesela. Çok uzatanı kafam çekmez telefonda, anlıyorum seni.

Ya ben de hiç beceremiyorum şu çok konuşma işini. Karşımdaki konuşsa laf açsa daha iyi oluyor oradan yürüyorum en azından.
Millet saatlerce nereden buluyorlar sohbet edecek konuları şu yaşıma kadar çözemedim?

Konuşmalar normalde benmi abarttım bazıları cvplarınawbak demiş banada ne diyimki yani anlatıyor Hmm evet dersin fikir istemiyor ki karşmdaki ne yazcm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…