Çözemedimmm yine çözemedim..

Konuşmalar normalde benmi abarttım bazıları cvplarınawbak demiş banada ne diyimki yani anlatıyor Hmm evet dersin fikir istemiyor ki karşmdaki ne yazcm

abartmıyosun canım ne abartması.
nefessiz konuşuyo hemde nefes almadan es vermeden yazabliyo.
kocası ne düşünüyo acaba. adamda bıkmıştır bence.
bebegi olunca susar herhalde enerjisi kalmaz bukadar konuşmaya

abartmıyosun canım ne abartması.
nefessiz konuşuyo hemde nefes almadan es vermeden yazabliyo.
kocası ne düşünüyo acaba. adamda bıkmıştır bence.
bebegi olunca susar herhalde enerjisi kalmaz bukadar konuşmaya

Dün knştk 35 dakika yeter diye bağıracaktm artık. Telefonu sırtımın altına koydum artık ses gelmesin diye çıldırrrıcaktm ya. O mavi msjlaşmadada aramıştı hastanedeyim diye msj attım. Evde ararm dedim msja boğdu bu seferde

Dün knştk 35 dakika yeter diye bağıracaktm artık. Telefonu sırtımın altına koydum artık ses gelmesin diye çıldırrrıcaktm ya.
ayy alemsin yaa . Şuan yapacak biseyin yok bebis olunca otomatikman düşecek yakandan ne aramaya ne yazmaya zamanıda dermanida kalmaz

Arkadaşları var burda ayy inş konuyu görmez
Aslında mesajları bu kadar açık etmen doğru değil
Kim olursa olsun doğru değil, hele ki ablanın ki..
Ama gerçekten benzer dönemdeki gebelerin bulunduğu topiklere yöneltirsen en az kendisi kadar heyecanla aynı konulara eşlik edebilecek kişilerle tanışabilir
Sende biraz kafa dinlersin

İyiki sizin gibi kardeşim yok.
Burnu havada bir ukalasınız
Ben muhabbetlerde hiçbir kötülük saçmalık görmedim,kadın güzelce konuşmuş siz takmamışsınız,hayır bişey anlatmışmısınızda beni dinlemiyor diyorsunuz,kabahat sizde,sizin gibi kardeş düşman başına

Konuşmalar normalde benmi abarttım bazıları cvplarınawbak demiş banada ne diyimki yani anlatıyor Hmm evet dersin fikir istemiyor ki karşmdaki ne yazcm

Bence hiç normal değil abartmıyorsun. Zaten sen konuya dahil olup cümleler yazsan da dinlemediği için senin sordukların havada kalırmış.

niye hakaret ediyosunuz ki? konu sahibinin eski konularına da bakın. bence bu konuda haklı. sanki ablamı nasıl öldürürm diye konu açmış gibi düşman başına filan demişsiniz bi de.

Yazdıklarına dikkat et ilk önce ben arkadaşın değilim senin. Ben de zaten burda anlttmda dinlemedi gbi bi örnek koymadım gördüğün üzre başka bi örnek var. Ayrıca telde knşuoz genelde msjda değil ben hastanedeydim işim vardı meşgule atıp hastanedeyim dediğim halde bunları yazdı işim olduğu halde yinede mesajlara cvp yazmaya çalıştım. hep böyle ayrıca 40 dakka hiç knşmadan diliyorum. Knşunca Ağzıma tıkılıyo laflar. Varmıyım yokmuyum takmadan hadi byy demiş görmüşsündür sanrm bu normalmi sence. ? Konuşup konuşup by diyip gidiyo? Bi yazı beklentisi yok zaten

Bence hiç normal değil abartmıyorsun. Zaten sen konuya dahil olup cümleler yazsan da dinlemediği için senin sordukların havada kalırmış.
Ya bi insan karşısındakinin yazdıklarını umursasa yazıp yazıp karşıdaki Yazmadan hadi byy diyip gider mi zaten hala beni suçlu görüyorlar ben haklı suçlu aramıyorum çözüm arıyorum ama bırakın ablamı burdakilere daha derdimi anlatamıyorum

Eğer ablanizin çevresinde konuşup sohbet edebileceği bir arkadaşı yoksa sizinle paylaşmak istiyor olabilir.benim de pek kimsem yok yaşadığım yerde. Bazen annemle telefonda saatlerce konuşmak istiyorum. Ama bizimki bu kadar monolog bir konuşma olmuyor. Ben de siz de arada ortaya bir konuşma atın. Belki sıra size de gelir :)

Sen direk düşman başına asıl... İnsan gibi yorum yaz

niye hakaret ediyosunuz ki? konu sahibinin eski konularına da bakın. bence bu konuda haklı. sanki ablamı nasıl öldürürm diye konu açmış gibi düşman başına filan demişsiniz bi de.
insanlar dönem dönem yalnız hissedip en yakınındakine yönelebilir,kaldı ki yazışmalarında hiçbir abartı yok konu sahibinin ablasını iplememesinden başka,evet düşman başına iyiki kız kardeşim yada ablam yokmuş dedirtti bu konu

Ben daha beterlerine denk geldiğim için
Eskilerini bilmem ama bu konuda paylaştığın mesajlar pek kafa ütülemek gibi gelmedi
Daha çok yeni anne adayının heyecanı gibi onu mu alsam bunu mu alsam daha şu var sırada gibi şeylere rast geldim
Gebelik topiklerinde bunu hemen herkes yazar, oraya yönlendirmende fayda var

Mesela bir arkadaşım var
Selam canım nasılsın der
İyiyim sen nasılsın derim ve bir hengame çocuk düştü eli kanadı eşim kızdıyla devam eder
Yani sen nasılsından oralara nasıl geldik anlamam ve çocuğun eli çok mu kanıyor ne durumda derim
Yok canım dündü o şimdi kanamıyo der
E yani beni niye paniklettin dünse ?
İşte böyle sonu da gelmez, komşusuna kadar anlatır. Hatta hani kocakarı icadı şeyler duyar onu bile anlatır
Ablanı öp başına koy ( :

Çıkıyorum, iyi akşamlar

Benim telefonumu ver, ciddiyim, atayım özelden istersen, arasın beni anlatsın. İşteyim bütün gün, boş boş oturup buraya laf yetiştireceğime biraz da ona yetiştiririm.

Bence ablanla direkt konuş dedi ki ; Abla beni yanlış anlama ; ama seninle sohbet etmek iyi hoş çoğu zaman içimden seni dinlemek gelmiyor çünkü benim konuşmama hiç fırsat vermiyorsun haliyle ne seninle konuşmak ne de seni aramak içimden geliyor de . Ablanı kırmamak için lafı dolandırmaya gerek yok direkt dersen daha etkili olur bence demelisin bu farkındalığa varması gerekiyor .

Hep böyle diyorum anlayana. Sen bnm konudan çık yol orda cnm hadi sana by :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…