Çözemedimmm yine çözemedim..

Knştk bunu ama anlamadı

Bazen ben de ablam veya arkadaşımla yazışırken bir şeyden bahsederken alt alta sadece kendi yazdıklarımı görünce es veriyorum. Karşıdan bir hareket bekliyorum mesela. O anda geçiştirilen bir mesaj görürsem de orada kesiyorum.

Gerçekten ablan 'ben temizliğe döneyim hadi bay' demiş ve gitmiş. Senin yazacakların veya yazmaman hiç umrunda değil.
Öncesi de zaten hep anne baba eleştirisi, bebek alışverişi, eşinin bebek hevesi. Bunlar tabi ki anlatılır ama abartmadan. Bence ablan dünyanın sadece kendi çevresinde döndüğünü düşünüyor.

Konuşmak istiyorum ama karşılıklı ama olmuyo malesef

Ya okudum da sen o kadar kısa cevaplar veriyosun ki konuşmak istemediğin çok belli. Böylede kötü sanki ya

Ben böyle biriyle çalıştım zamanın da allahım sedef hastası oldum sayesinde.insn bir olayı on kere en ince ayrıntısına kadar anlatır mı ya. Ayy ben kurtuldum çok şükür.sizin içinde inşallah ablanız düzelir diyeyim.atsan atılmaz çünkü bana sorarsanız kesinlikle cevap vermeyin işim var deyin,tersleyin .muhtemelen denemişsinizdir ama

Cok komik kadın ha :) cok gereksızzzz konuşansalar çocuk gibi hakkaten

Ya bi de bna sor mavi renkli mesaj yerini gördüyseniz ne anlattı ne anlattı. Anlatıp kaçıyo da dinleyen cinnetlik oluyo
Hepsini büyük bir zevkle okudm cnm gerçkdn komk sizde takmayın bence gülmeye çalışn bir iki sizde güler geçersinz alışırsnz önmli olan kötü niyetli olmaması saf olması daha can sıkıcı bir kardeş olmaması bnce cnm yinede allah sabır versin sana canm:))

Hiç saf değil herkes annemle bbm bana saf ablama çok fena derler :) ya artk dayanamıyorum ben nolcak bilmiyorum

Saçma ne güzel konuşkan surekli sizinle iletişim halinde olmak isteyen ablaniz var bana abartı gelmedi... Ayrıca galiba siz ablanzla konuşmak için konu açmıyorsunuz herhalde çünkü genelde ablanizin anlattıkları var .bu kadar abartılacak bisey yok bence birak anlatsın o senin ablan bende bazen ablami arayıp anlatıyorum o da bana aynı şekilde genelde ben konusurum çünkü dinlemeyi sever neyse öz konuya gelirsek fazla abartı buldum bence ablanizin değerini bilin gün gelir hasret kalırsınız o konuşmalara

Ya çok güzel sormayın sadece dinleyip konuşamaynca öle olmuyo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…