Çözülemeyen arkadaş nasıl davranacağını bilemeyen ben

Asdfhjjk

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
11 Eylül 2016
95
89
88
Kızlar size bişey danışmak istiyorum. ben artık akıl tutulması yaşıyorum nasıl davranıcam napıcam bilemedim. Bir arkadaşım var. Çok yakınız. Aramızda çok iyidir aslında. Ama bir tartışma yaşayınca saatlerce telefonda deli gibi tartışıyoruz. En basit şeylerde bile çözüme varmak o kadar zor ki. Aynı açıklamaları defalarca yapıyorum. Artık cidden bıktım. En sonuncusu da şöyle oldu. Teyzesi rahatsızlanmış. ciddi bir hastalık. telefonda konuştuk. Konuşma çok güzeldi gayet güzel teselli ettim dertleştik falan filan. Konuşurken de ertesi günki işlerinden çok yorgun olduğundan falan bahsetti. İşim bitsin şöyle yatıcam böyle dinlenicem dedi. Bende öyle deyince ertesi gün arkadaşımla ders çalışmaya karar verdim. Ertesi gün mesaj attı napıyorsun diye ders çalışıcam dedim ne zamana kadar falan dedi bende geçe kadar çalışırım dedim. buluşmak mı istemiştin tamam geleyim yanına dedim. senin işin olduğunu bildiğim için böyle düşündüm diye de açıkladım. yok tamam bende yorgunum yatıyorum dedi. ertesi gün tekrar görüşelim dedim işim var dedi. ve şu zamanda görüşelim falan da yok.bende biraz sinirlendim. ama kötü bir dönemde diye gün içinde farklı farklı konulardan mesaj attım sürekli. iletişimin kopmasını istemedim ama teyzen nasıl diye de sormadım. neden bilmiyorum ama böyle daha uygun olacağını düşündüm. hassas bir konu olduğu için aklına olmadık bir zamanda gelir morali bozulur dedim. Demez olaydım. Bi kaç gün sonra ben sorunca bi anda patladı bana. Sen nasıl arkadaşsın yanımda olmuyorsun falan filan bi sürü şey. Açıklıyoum uzun uzun ama asla anlamıyor. Dönüp dönüp aynı şeyleri soruyor. anladım diyor 2 dk sonra kabullenemiyorum diyor.(o kadar kötü ne yaptıysam artık) ve her tartışma da böyleyiz. ben artık çok yoruluyorum. abartısız 4-5 saat telefondan tartışıyoruz. ben en sonunda bana haksızlık yaptığını ve artık dayanamadığımı özür dilemezse konuşmayacağımı söyledim. bi kaç gün oldu. sonra da yine vicdan yaptım. böyle bir dönemde seni yalnız bırakmak istemiyorum dedim sorunlarımızı müsait bir zamanda çözeriz dedim. teyzen nasıl dedim. insan bi teşekkür etmez mi ya teyzesinin durumunu söyledi konuşmayı bitirdi. napıcam ben hatam nerde çözemedim kendim.

bende artık ciddi ciddi anlaşamadığımızı düşünmeye başladım bu sıralar. halbuki nasıl iyiydik :(
Benim bir arkadaşım vardı iyiliğe dediğim şeyler ona batar umursamazdı bende baktım beni farklı anlıyor uzaklaştım görüşmek istedi geçiştirdim en sonunda artık görüşmek istemiyorum dedim konu bitti öyle rahatladım ki çok şükür.

Bu ne yaa insanlar hayati birbirlerine neden bu kadar zorlastirir. Bunu çekmeye ne mecburiyetin var arkadasim, bitir arkadasligini gitsin.

Benim bir arkadaşım vardı iyiliğe dediğim şeyler ona batar umursamazdı bende baktım beni farklı anlıyor uzaklaştım görüşmek istedi geçiştirdim en sonunda artık görüşmek istemiyorum dedim konu bitti öyle rahatladım ki çok şükür.
evet kesinlikle çok yıpratıcı gerçekten

Bu ne yaa insanlar hayati birbirlerine neden bu kadar zorlastirir. Bunu çekmeye ne mecburiyetin var arkadasim, bitir arkadasligini gitsin.
önceden böyle değildi o yüzden anlam veremiyorum ama sanırım toleransım arttıkça o da dozajı bi tık daha artırıyor

Ömür törpüsü resmen, arkadaşlık vs değil. Arkadaşınızın kişilik bozukluğu var büyük ihtimalle, psikiyatristten randevu alsın, siz de uzak durun. 4-5 saat tartışmak ne demek, böyle basit şeyler için. Siz vicdan vs yapmayın, sizi manipüle etmek için böyle zamanları kullanıyor bile olabilir. Bahane uydurup uzak duracaksınız ama dikkat extreme tepkiler alabilirsiniz, bir anda dünyanın en kötüsü olabilirsiniz, hiç cevap vermeyin.

Back
X