Cozulemeyen bez sorunu :(

benim agzimi bozmasin esin esine soyle o zaman madem bu cocugun bez masrafini sorun edecektin bi bez masrafini bile cok goriyorsun cocuk yapmasaydik de bu ne ya daha o cocuk okula baslasin daha cok masrafi olacak SEN CALISIYORMUSUN

6 aylik bebegin bezi dert edilmez hele ki kiz cocugunun genital temizligi erkeginkinden daha hassas,pis birakmaya gelmez pisige gelmez,icten bi enfensiyon kaparsa cok buyuk sIkinti.
kavga etmeyin ama erkek bebekle kiz bebegin temizliginin farkli oldugundan bahsedin,ki kuzeninizde delirmis el kadar bebegin bezi 2 kere mi degisir gunde..beslemiyorlar bu cocugu herhalde..

benim oğlum 8 aylık bazen günde 8 kere çıkartıyorumm altını onun parasını mı düşüncem ?
bebek kaksıyla çişiyle mi otursun ne saçmalık!!!
o ayda ki bebek hiç tuvalete alıştırılır mı ?
ayrıca bezler çok da pahalı diğil kampanyaları takip edin çok kar edersiniz.

Nasıl iki kez ya ...ya yalan söylemiş yani bunu marifet gibi görmüş yada yavrum b..kun içinde yaşıyor
Eşinize güvendiğiniz bi yakininızdan dinletin ..baZen bu adamlar dışarıdan onay almaya bayılıyor .en az 5 bez gider ..ortalama yani

Eşinize artık senin donlarını yıkamıyorum,pis donlarınla 1 ay gez bakalım nasıl bir duyguymuş? deyin.Kendisiyle minicik bebeği bir tutmasın,bebeği mikrop kapıp idrar yolu enfeksiyonu olduğunda parayı mezara mı götürecekmiş!!!

2 kere bezmi degistirilir yazik o bebege ya
Benin kizim 7 aylik , günde en az 7-8 kere degistiriyorum
Yavrumun rahatindan önemlimi bez , giden bez olsun
Hem esin bu gibi seylere neden karisiyor
Bebek bu bütün gün ayni bezde piser ya...

O bebeğe üzüldüm, günde 2 kere nedir ya, zavallı çocuk bütün gün pis pis bezin üstünde. Kızı erkeği yok ki bunun. Ya şöyle bebeğinin bezinin bile cimriliğini yapacak olanlar evliliği bir kere daha düşünsün ya. Siz doğru olanı yapıyorsunuz. Hiç aldırış etmeyin.

Yazık o bebeğe pisikle yarayla gezdiriyodur CIS kokuyodur o çocuk yazikmi değil ya bir bez parasını da düşünüyorsa çocuksahibi olmicakti eEşiniz siz bildiğiniz gibi icinizin elverdiği gibi buyutunn bebeginizi böyle şeyler çok söyler herkes takmayin

Benim buyuk oglum 7 yasinda.Bu yaz sunnet yaptirdik.Doktor beni tebrik etti cocugu cok temiz buyutmussunuz diye.Bez bagladigi donemlerde bile derisini ittirip idrari temizlediniz değil mi dedi ben sok oldum.Meger bu olay sunneti ve sonrasindaki iyilesmeyi kolaylastiriyormus.Yani genital organlari temiz tutmak,enfeksiyonu engellemek çok önemli.Gercekten de oglum sunnetten sonra hemen iyilesti.Saglik konusunda kimseyi takmayin lutfen konusup dursunlar...

Büyük insan bile günde kaç kez çıkıyor tuvalete afedersin...
Bebek bu yani ciltleri ne kadar hassas üstelik.
Siz doktor kontrolünde konuyu açın o anlatsın...

Ya bebeginin bagirsaginda problem vardir ya da vicdansiz bir annedir.Esinize okutun bence konuyu.Benim kuzenleriminse cocuklari var gunde en az 6 7 kere bez degistiriyorlar.Bebek sonucta onlar.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…