Cozulemeyen bez sorunu :(

Öyle şey olur mu ya benim oğlum da 4 aylık günlük durmadan bez değiştiriyorum bunun masrafla alakası yok bu temiz olması için bebeğin altı rahat etsin sen başkasına ne bakıyorsun senin çocuğun için deseydin

Kuzen yalan soyluyor. Gunde 2 bez imkansiz, cocugun pisik olmasini kakasinin cisinin kokmasini gectim hangi bezi kullanirsa kullansin taşar.
Desteksiz salliyor.

Dolu bez'i göster esine ve "Sen moklu külot ile tüm gün oturup gezmek istermisin?" de

Gercekten sinir oyuncak birsey. Bez bebegin temel ihtiyaclarindan birsey!

ne iki kere mi değiştiriyormuş yok artık çocuk mahvolur en az 5 kere şart bir kere

duruma göre 7-8 e kadar çıkabilir

İki bez kullanan kişiyi tanımak isterim bez dolunca kendisi emerek çiş miktarını azaltıyor galiba.

Bi kere böyle bi durum mümkün değil ayrıca hijyenik değil. Benim kızım 16 aylık sadece gece yatmadan önce bağladığımla sabaha kadar duruyor onda da gece süt ve su icmedigi halde bezi külçe gibi ağırlaşıyor. Gunduzleri kaka sayısı da fazla benim kızın. 4, 5 kere parça parça kaka yapıyor üstelik bunları 1 saat arayla filan yapıyor ve bi de cisi dolduğu için 4, 5 saatte bir değiştiriyorum günde 7,8 bez gidiyor ben hala ayda 3,4 paket bez kullanıyorum

Saçmalamıs kadın pispis kakasının çisinin üstünde oturtuyor çocuğu... kv üç dört yeter derdi snr olurdum..

nasıl günde iki kez bez değiştirlir mi,zavallı bebeğim,olur mu öyle şey,onların idrar torbası ne kadarcık ki,geldikçe çiş yapıyolar,akşama kadar o bezle durur mu çocuk,üzüldüm o bebeğe,annelerimiz elde yıkadıkları dönemde bile o kadar seyrek değiştirmemişler.

Eşiniz başkalarının ne dediğine bu kadar önem veriyorsa, Eşinize buradaki yorumları okutun.. 50 kişi yanılıyor olamaz değimi ?

Son düzenleme:
Canım birincisi kaynanamin 8 yaşındaki oğlu her gece yatağıni ıslatır çünkü o da bezini sık değişmezdi banada baskı yapar uyursa uyandırma diye bende eşime anlattım idrar yolu enfeksiyonu olursa çok canı yanar diye sindi eşim bi kez bile ciş yapsa değiş diyo. Eşine bi soyle ıslak totoyla ne kadar dyanir

Çok kızdım şuan o kuzeninize biz hiç bişey bilmiyoruz ozaman iki çocuk büyüttüm ben,ikisi aynı anda bezleniyordu bi ara,ikisinin numarasıda farklıydı üstelik,en iyisi eşinizin evde olduğu bi gün sabah yanında bezleyin birdaha hiç açmayın sonuçda ne olacak birlikde görün.

benım bıldıgım bebek gunde 6-7 kez ciş kaka yapar
bu evladını beslemıyor heralde ?
kırlendıkce degısır hatta cok terledıkce bıle ıcıme sınmez degısırım ben saglıgından onemlımı yahu

Ya yalan söylüyor kendi cocuğunu övmek için ya da bebeğin sindirim sisteminde sorun var, doktora götürsünler günde iki kez bez değişme normal değil.

Valla benimde bir yaşında oğlum var en az 5 kere değiştiriyorum günde 2 kere değişsem mahfolur çocuk pisikten

Afedersin de eşin 1 gün ıslak ıslak otursun bakalım oturabilir mi. Çocuklar söylemez anne baba onun halinden anlar. Gitsin bir eczanenin eczacisından sorsun eşiniz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…