Çözülemeyen konularım

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Pembelii11

Üye
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
21 Mayıs 2022
565
71
18
Arkadaşlar önceki konumu okuyanlar bilir eşimle anlaşmazlıklarımız vardi bana karışması sık sık müdahale etmesi sebebiyle. Kocam gitmiş abimi aramış anlaşamadığımız konular var demiş birkaç detay anlatmış. Abimde beni aradı gel kızım sen bize doğru dedi yarın yada ben gelip seni alayim dedi annen alt katimizda oturuyo gel bunalmissin sen biraz herhalde diye yapici bi konusma yapti bana tmm dedim... ertesi gün hazırlandık çocuğumla annemlere gitmek için sonra direk çıkmak yerine eşimin işten gelmesini, geldiğinde biz gidiyoruz abimi aradığın için, abim çağırdı deyip oyle gitmeyi düşündüm. Sonrasında anlaştık... eşim gelince tekrar konuşunca. Ama yinede ben anlaştık tmm madem ama bej bi gideyim annemlere abimle görüşeyim aklı kalmasın gel dedi kol kanat germeye çalıştı şimdi duymazdan gelmiş gibi hayatıma devam etmeyeyim dedim. Kocam da gitme mesaj at falan yada ara dedi. Olmaz dedim . Msjla aramakla.. sonra çocuğumuza sen gitme madem ben istem izim alır falan dedi hazırlanmış çıkmak üzere olan çocuk tutturdu ben gitmicem anneanneme babamla kalcam diye gidiyoruz yarın gelcez evladım desem de yok agliyo falan çocuğum aklını karıştırdı eşim benim düşüncem. Sonrasında ben naptiginin farkında mısın diye çıkışınca tekrar Nlasmazlik yaşadık... sonra kendisi bizi bıraktı annemlere abimlere.. Ve iki gün geçti gelip bizi almayı düşünmüyor musun diye mesaj attığımda siz kendiniz gelin dedi bende abim seninle de konuşmak istiyor. Ben kafama göre çıkıp gelmeyeyim dedim o da ararim ben abini anlaştık derim sen çık gel falan dedi. Bende olmaz öyle dedim. Sonra akşam biz annemler labimler yemeğe çıktık. Eşim de gelir belki arar die düşündüm ama yok böyle durumlar ne yapmalıyım bilmiyorum

Yapıcı bir çözümüm yok, üzgünüm. Direkt boşanın derim

Yazdıklarım da olaylar da bir anormallik var mı sizce kısaca benden kaynaklı bir sorun hata var mı sizce ?
Tek hatanız şöyle bir adam bulmuş olmak emin olun. Durduk yere abinizi arayıp problemlerinizi anlatıyor. (anlayamadım abiniz sizi suçlu bulur falan diye anlatmış sanırım) Utanmadan gidip ufacık çocuğu doldurmuş. Beni al diyorsun kendin gel diyor, abimle konuş diyorsun ben arrım bi ara diyor. Bu adamla ömür geçmez

Kocam neden bir olay olunca abimi arasın ki? Hayatımda böyle saçma bir şey görmedim duymadım.
Anlaşılan büyük bir olay da yok. Ota b.ka şu aileleri karıştırmayın ya. Asla çekeceğim bir koca olmazdı.

Eski konunuzu bilmiyorum ama hem abiyi araya sokan eşiniz hem de gidip abinize hallettik minvalinde açıklama yapmayan da eşiniz
Bu arada işten geldiğinde hallettiyseniz yine de gideyim diye diretmenize gerek yoktu abi hallettik ben yine de müsait zamanda geleceğim sizi ziyarete diye mesaj atıp uygun bir zamanda gidebilirsiniz orda da size hak veremedim ben.
Ama genel olarak şimdi son haliyle sorunları hallettiniz mi halletmediniz mi tam oturmadi kafamda. Yani sizi almaya neden gelmek istemiyor olabilir sizce

Kendini yetiştirememiş, olgunlaşamamış birini ne yazık ki baba yapmışsınız. Eşiyle problemleri oturup konuşarak çözmek yerine abinizi, annenizi arayan birinden ne hayır gelir ki? Orta da ciddi bir problem olsa dahi sizinle halledecek ailenizi bu işe karıştırmayacak. Çocuğu dolduruyorsa eyvah... Büyümeden evlenmiş eşiniz.

Çıkmaz yollara giriyoruz ilerde bize niye birsy soylemediniz yardımcı oluruz demesinler diye aradım söyledim dedi

Çıkmaz yollara giriyoruz ilerde bize niye birsy soylemediniz yardımcı oluruz demesinler diye aradım söyledim dedi
E ne olmasını bekliyormuş? Abiniz ne güzel hemen sizi aramış konuşmuş. Ona da gel konuşalım demiş adam tınlamamış aslında abiniz gereğinden fazla yardımcı olmuş ama sorun kendisi

Yok artık tamamen saçmalamış. Daha iyi bir yalan da bulamamış tabi. Aynısını siz yapsanız ne tepki verirdi acaba? Aileler böyle bi şey soracak kadar ne yaşamış olabilirsiniz ki? İletişim problemi var bunu kabullenemediği ve çözmek istemediği için tabi sizi de ailenize şikayet etmek için kıvırmışta kıvırmış.

Evlilik bu değil. Ailenizin içinde olanları saklayacaksınız. Kendi aranızda çözecekseniz (büyük olaylardan bahsetmiyorum) Siz unutursunuz başkası unutmaz hep bir huzursuzluk olur.
Siz söylemedikten sonra kimden nasıl duyacaklar? Önce bi bu sorununuzu halledin. Belli ki konuşamıyorsunuz . Çocuk uyuyunca konuşun sorunlarınızı çözmeye çalışın.

Offf ne diye bekledin. Hiç bir şey yapmayacaksın her seferinde aynı şey.

Abinı aramak ne alaka ya kulağınımı çekecek abin napcak onu bekledı heralde. Yerınde olsam mesaj atmazdım beni almaya gelmiyomusun diye. Bırak ne halı varsa görsün. Kendi gelir zaten merak etme. İş ciddiye binince anlar naptıgını

Çıkmaz yollara giriyoruz ilerde bize niye birsy soylemediniz yardımcı olurduk demesinler diye aradım söyledim dedi

Adama bak ne boş beleş ,niye abini arıyor.Bu tarz sorunlar aileye yansıtılıyorsa ona göre de yürek yiyecek.Siz biraz k... Kaldirmissiniz bu adamın

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…