neden bu kadar tavız verıyorsunuz kı sızın aılenız nerede? neden onlara gıdılmıyor? kv deyı yanınıza alıyorsanız tatılde sızde annenızı alsaydınızSelamlar. Ben yaklaşık 9 aydır evliyim. Eşimin ailesiyle aynı şehirde yaşıyoruz. Bayramda sürekli annesiyle ilgilendim bayramdan sonraki gün geldi bende kaldı sonra tatilde yanımızdaydı dönüşte bizim evde kaldı yine. Eşimin abisi ve abisinin karısı ise bayramda tatile gittiler yetmedi ardından yine tatile gittiler. Bizim evdeyken kayınvalidenin beli tutulmuş gece bağırmış duymamışız. Sabahına onu öyle görünce acile götürelim diyen de bendim yanında duran da (eşim bizi hastaneye bırakıp işe gitti). Neyse ardından kvnin evine geçtik,akşamına abisi şakayla karışık valla anneme bisey olsa sizi şikayet ederdim dedi. Kocam hicbisey demedi abisine. Dün akşam da arıyor eşimi gelin annemin ağrısı var yanında kalın diye. Eşim siz kalın dedi (aynı mahallede oldukları için). Ama yetmedi tabii onlara bu cevap ki eşimi doldurmuşlar mıdır nedir hastaneye ben götürcekmisim kvyi. Öbür gelinin iki çocuğu var yetişemezmiş. Ben de ben gitmicem dedim. Bıktım artık çünkü. Akşam gelince konuşcaz dedi eşim ama bende aylardır birikim var....
neden bu kadar tavız verıyorsunuz kı sızın aılenız nerede? neden onlara gıdılmıyor? kv deyı yanınıza alıyorsanız tatılde sızde annenızı alsaydınız
bakın sıze bır ornek kendımden ne esım benım aılemı ne ben onunkını gerekemdıkce aramam, gorusmem, özel gunler (dogum gunu-ölum-bayram seyran-hastalık harıcı)Ani gelişti o da evdeydi ya eşim dedi ki gidelim mi. Akrabanın yazlığına çagırması sonucu işte tatil dediğim de bu yani.
Annem gelemeyecek durumda ondan dolayı.
bakın sıze bır ornek kendımden ne esım benım aılemı ne ben onunkını gerekemdıkce aramam, gorusmem, özel gunler (dogum gunu-ölum-bayram seyran-hastalık harıcı)
tatıllere ya basbasa ya cocuklarla gıderız.
hastalık vs durumlarında bır yere goturulecek ıse herkes kendı aılesı ıle ılgınır kı aıleler de bızden bırsey beklemez.
sızın esınızın abısı kolayını bulmus, kv dede sıze arkasını dayamıs, sızde fazla ıyı nıyetten bu hallere dusmusunuz.
araya mesafe koyun, herseyı ıle ılgılenmeyın gerekırse bahane uretın, oncelıgı de her daım kendı aılenıze verın
eşin ailenle niye tartıştı?
Ya ne kolay boşanmak, ikidir boşanmalımıyım, boşanmalı mıyım diyorsun ...ee boşan çok istiyorsan, pek eşine karşı bir bağın sevgin yok gibi. Ne kolay vazgeçiyorsun adamdan.
Başka çözüm yok mu dersen... Kadın yatalak mı? Bir yardımcı tutun 2 kardeş masrafı bölüşsün.
3. Kisiler yüzünden neden kocanla bosaniyorsun ki?
Bana normal geldi. Son konu yani.
Siz boşsunuz diğer kadinin iki cocugu var.
Senin annen hastanelik olsa sen eşine rica ermezmisin?
Bu konu boşanmalik degil ama sizin tavrinizda eşi ben şahsen boşardım.
Evliliğinden vazgeçiceksen bile savaşmadan bırakırsan içinde çok büyük bir ukte kalır. Daha çok yeni evlisin.Bırak yatalağı kendi işini bile kendi görür yaptığı genelde naz.... ben eşimi seviyordum ama hep annesini haklı masum bulunca ben de soğumaya başladım açıkcası
ama benm anladıgım kadarı ile şöylede bir durum söz konusu sadece bu konu için iki cocuk öne sürülse evet bu yazdıgınıza bende katılırdm ama eltisi her durumda cocukları bahane ederek sıyrılıyor ve herşeyi bu kızın üzerine atıolarms cocukları var sa var oda evlat.. oda gelin..Bana normal geldi. Son konu yani.
Siz boşsunuz diğer kadinin iki cocugu var.
Senin annen hastanelik olsa sen eşine rica ermezmisin?
Bu konu boşanmalik degil ama sizin tavrinizda eşi ben şahsen boşardım.
Üzerine yüklenildiği zaman çabuk sinirleniyor sonra da kin tutuyor eşim.
Hastanelik durumlar dışında da nazlanıp da bizi hep evine çağırması kendi evimizde doğru düzgün duramamamız ha evde olduğumda da o zaman annesini alıp getirmesi. Yani iki çocuk var diye sırf benim mi ilgilenmem gerekiyor onlar evlat değil mi
Abisinede kim tutsun o zaman.Üzerine yüklenildiği zaman çabuk sinirleniyor sonra da kin tutuyor eşim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?