Çözüm boşanmakta mı?

goldberry

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
7 Ağustos 2010
1.151
850
123
Selamlar. Ben yaklaşık 9 aydır evliyim. Eşimin ailesiyle aynı şehirde yaşıyoruz. Bayramda sürekli annesiyle ilgilendim bayramdan sonraki gün geldi bende kaldı sonra tatilde yanımızdaydı dönüşte bizim evde kaldı yine. Eşimin abisi ve abisinin karısı ise bayramda tatile gittiler yetmedi ardından yine tatile gittiler. Bizim evdeyken kayınvalidenin beli tutulmuş gece bağırmış duymamışız. Sabahına onu öyle görünce acile götürelim diyen de bendim yanında duran da (eşim bizi hastaneye bırakıp işe gitti). Neyse ardından kvnin evine geçtik,akşamına abisi şakayla karışık valla anneme bisey olsa sizi şikayet ederdim dedi. Kocam hicbisey demedi abisine. Dün akşam da arıyor eşimi gelin annemin ağrısı var yanında kalın diye. Eşim siz kalın dedi (aynı mahallede oldukları için). Ama yetmedi tabii onlara bu cevap ki eşimi doldurmuşlar mıdır nedir hastaneye ben götürcekmisim kvyi. Öbür gelinin iki çocuğu var yetişemezmiş. Ben de ben gitmicem dedim. Bıktım artık çünkü. Akşam gelince konuşcaz dedi eşim ama bende aylardır birikim var....

neden bu kadar tavız verıyorsunuz kı sızın aılenız nerede? neden onlara gıdılmıyor? kv deyı yanınıza alıyorsanız tatılde sızde annenızı alsaydınız

neden bu kadar tavız verıyorsunuz kı sızın aılenız nerede? neden onlara gıdılmıyor? kv deyı yanınıza alıyorsanız tatılde sızde annenızı alsaydınız

Ani gelişti o da evdeydi ya eşim dedi ki gidelim mi. Akrabanın yazlığına çagırması sonucu işte tatil dediğim de bu yani.
Annem gelemeyecek durumda ondan dolayı.

Eşim ailemle tartıştı etti diye bahane ederek bayramda gitmedi beni de göndermedi (maddi durumdan da gidemedim). Tamam birbirlerine kötü konuşmuş olabilirler ama benim ne günahım var ?sürekli onun ailesi onun akrabaları yeter ama diyorum artık kendime. Boşanmalı mıyım

Ani gelişti o da evdeydi ya eşim dedi ki gidelim mi. Akrabanın yazlığına çagırması sonucu işte tatil dediğim de bu yani.
Annem gelemeyecek durumda ondan dolayı.
bakın sıze bır ornek kendımden ne esım benım aılemı ne ben onunkını gerekemdıkce aramam, gorusmem, özel gunler (dogum gunu-ölum-bayram seyran-hastalık harıcı)
tatıllere ya basbasa ya cocuklarla gıderız.
hastalık vs durumlarında bır yere goturulecek ıse herkes kendı aılesı ıle ılgınır kı aıleler de bızden bırsey beklemez.
sızın esınızın abısı kolayını bulmus, kv dede sıze arkasını dayamıs, sızde fazla ıyı nıyetten bu hallere dusmusunuz.
araya mesafe koyun, herseyı ıle ılgılenmeyın gerekırse bahane uretın, oncelıgı de her daım kendı aılenıze verın

3. Kisiler yüzünden neden kocanla bosaniyorsun ki?

Bugün büyükanneme gidicem onun yarına randevusu var dedim babamı da aradım sırf gelsin beni alsın götürsün diye çünkü 1 saatlik mesafe. Sizce iyi yapmış mıyım

Ya ne kolay boşanmak, ikidir boşanmalımıyım, boşanmalı mıyım diyorsun ...ee boşan çok istiyorsan, pek eşine karşı bir bağın sevgin yok gibi. Ne kolay vazgeçiyorsun adamdan.

Başka çözüm yok mu dersen... Kadın yatalak mı? Bir yardımcı tutun 2 kardeş masrafı bölüşsün.

Bırak yatalağı kendi işini bile kendi görür yaptığı genelde naz.... ben eşimi seviyordum ama hep annesini haklı masum bulunca ben de soğumaya başladım açıkcası

Bana normal geldi. Son konu yani.

Siz boşsunuz diğer kadinin iki cocugu var.

Senin annen hastanelik olsa sen eşine rica ermezmisin?

Bu konu boşanmalik degil ama sizin tavrinizda eşi ben şahsen boşardım.

Hastanelik durumlar dışında da nazlanıp da bizi hep evine çağırması kendi evimizde doğru düzgün duramamamız ha evde olduğumda da o zaman annesini alıp getirmesi. Yani iki çocuk var diye sırf benim mi ilgilenmem gerekiyor onlar evlat değil mi

Boşanarak başkalarına istediklerini vermiş olacaksiniz kesinlikle çözüm değil..
siz cok taviz vermssiniz yahu kv felan tatile gitmek nedir ? eltiniz akıllı kadınms misi gibi tatiline kendi gitmiş.. kimseyide takmamıs koluna 2 cocugu var diyerekde sıyrılıyor herşeyden.. yükü sizin ve eşinizin üzerinize atmıslar gibi yok yani kaynın arıor siz kalın dior.. böle diyeceği yerde git madem sen kal neden herşeyi sizden bekliyorlar bu insanlara bu kadarmı taviz verdiniz ?

Bırak yatalağı kendi işini bile kendi görür yaptığı genelde naz.... ben eşimi seviyordum ama hep annesini haklı masum bulunca ben de soğumaya başladım açıkcası
Evliliğinden vazgeçiceksen bile savaşmadan bırakırsan içinde çok büyük bir ukte kalır. Daha çok yeni evlisin.

Kadının ciddi bir sorunu varsa, o yük evlatları arasında eşit bölüşülmeli. Yok yetişemiyorsanız da yardımcı en mantıklısı...
Eşinin kalbini kırmadan şikayetlerini dile getir. Ne kendini ezdir, ne hemen köprüleri yık.

ama benm anladıgım kadarı ile şöylede bir durum söz konusu sadece bu konu için iki cocuk öne sürülse evet bu yazdıgınıza bende katılırdm ama eltisi her durumda cocukları bahane ederek sıyrılıyor ve herşeyi bu kızın üzerine atıolarms cocukları var sa var oda evlat.. oda gelin..

Üzerine yüklenildiği zaman çabuk sinirleniyor sonra da kin tutuyor eşim.

iyide onlar denk değil ki? ayıp yani..
ne ailen üzerine yüklensin ne eşin koca koca insanlarla tartışmaya girsin..

benim anladığım eşinizde iş yok.. hayır sizide göndermemiş ne hakla..
abisi nasıl yalnız tatile gidebiliyorsa sizde gitmelisiniz..
abisinin yersiz konuşmalarına cevap verebilmeli..
eltiye gelince iki çocukla hastaneye götürmek zor olur ona hak verdim..

Kesinlikle değil. Ben zaten geline yüklenmekden yana değilim.

Bu sorun ama her eşle olacak bir sorun. Kadin acillik olmuş ( naz yapiyordur belki) başka bir adamla evlenseniz bir gün onun annesi olmayacakmı?
Bayramda gidilmeyecekmi?

Demek istediğim şuanda yaşadığınız sorunu çözmeye bakin. Daha 8 aylık evlisiniz. Azcik relax olun. Nedir bu boşanma hevesi?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…