- 9 Ocak 2012
- 15.600
- 30.266
- 798
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
ama benm anladıgım kadarı ile şöylede bir durum söz konusu sadece bu konu için iki cocuk öne sürülse evet bu yazdıgınıza bende katılırdm ama eltisi her durumda cocukları bahane ederek sıyrılıyor ve herşeyi bu kızın üzerine atıolarms cocukları var sa var oda evlat.. oda gelin..
siz halısınız ayıp edilmiş size. yalnız 2 çocuklu kadın hastanelere gerçekten götüremez. benim bir oğlum var Allah bağışlar inş. sürünene kadar gitmiyorum hastaneye. en son birine emanet edip gidiyorum.
ama benm anladıgım kadarı ile şöylede bir durum söz konusu sadece bu konu için iki cocuk öne sürülse evet bu yazdıgınıza bende katılırdm ama eltisi her durumda cocukları bahane ederek sıyrılıyor ve herşeyi bu kızın üzerine atıolarms cocukları var sa var oda evlat.. oda gelin..
Ben sadece ona değil hepsinin bir düzende hareket etmesine tavım buna eşim de dahil. Hiç demez goldberry yoruldu diye. O demezse ailesi nasıl desin?
işte burda hata sizin ama madem farkındasnz tedbrinizi alacaktnz tavrınızı bariz koyacaktınız bu kadarda taviz vermeyecektiniz.. yani anlamadm kv neden tatile gidiyorsnz ki ? daha yeni evlsin git kocanla bas basa alınacak mı küsecek mi kocan mi gitmeyecek birak ne halleri varsa görsünler.. bu konuyu eşinle konuş ilk önce sonrada koy mesafeni olsun bitsin. sende eltin gibi yap birşeyleri öne sür.. bahaneler uydur.. o zaman daha iyi yaranırsınAynen bak tam da anladığın gibi. Onun hep bi bahanesi var çocukları. Normal zamanda da bu böyle. Kimse de ses çıkarmiyor eşim de dahil. Ben de bu düzende kendimi kukla gibi hissetmeye başladım öfkemi de kontrol edemez oldum eşime
iyide onlar denk değil ki? ayıp yani..
ne ailen üzerine yüklensin ne eşin koca koca insanlarla tartışmaya girsin..
benim anladığım eşinizde iş yok.. hayır sizide göndermemiş ne hakla..
abisi nasıl yalnız tatile gidebiliyorsa sizde gitmelisiniz..
abisinin yersiz konuşmalarına cevap verebilmeli..
eltiye gelince iki çocukla hastaneye götürmek zor olur ona hak verdim..
işte burda hata sizin ama madem farkındasnz tedbrinizi alacaktnz tavrınızı bariz koyacaktınız bu kadarda taviz vermeyecektiniz.. yani anlamadm kv neden tatile gidiyorsnz ki ? daha yeni evlsin git kocanla bas basa alınacak mı küsecek mi kocan mi gitmeyecek birak ne halleri varsa görsünler.. bu konuyu eşinle konuş ilk önce sonrada koy mesafeni olsun bitsin. sende eltin gibi yap birşeyleri öne sür.. bahaneler uydur.. o zaman daha iyi yaranırsın
sizde öle yapın madem öle biraz akıllı olun fena olun yoksa cok kullanırlar.. hemde yaranamassnz üstüne dahada cok zorunuza gider.Işte onlara karşı sus pus. Ama goldberry yoruldu mu demek bile yok. Öteki gelinse her işten bir şekilde sıyrılmakta. Bu ise benim canımı yakıyor artık...
o zaman eşindede iş yok senn o yüzdende bu kadar rahatlıkla yüklenebilyorlar sana. o zaman eşinle anlayacagı dilden konusacaksn kimseye kendini kullandrtma bak senn eşin evlatsa ötekide evlat bilyorsn demi ? atmıslar size yükü oh ne ala memleket.Bahane sürdüğümde eşim annesini alıp getiriyor. Anneni istemiyorum dedirtene kadar benim zıddıma gitti sonunda söyledim de
Işte onlara karşı sus pus. Ama goldberry yoruldu mu demek bile yok. Öteki gelinse her işten bir şekilde sıyrılmakta. Bu ise benim canımı yakıyor artık...
bencede aynen katılıyorum.. konu sahibi.. siz sessiz kalmayn artık eşinizdede iş yok bellki eltinde aynen sıyrılms demekki oda bıkms sizde fırsatsınız ona.siz yeni evlisiniz..
diğer gelinin iki çocuğu var düşünsenize bilmem kaç sene sıyrılamamış.. kadın sizi fırsat biliyor, ben bunca sene uğraştım banane diyor da olabilir..
iş eşinizde bitiyor ama onunda sesi çıkmıyorsa siz sesinizi çıkartın..
3 şahıslar iç,n boşanmak mı degmez ki.Selamlar. Ben yaklaşık 9 aydır evliyim. Eşimin ailesiyle aynı şehirde yaşıyoruz. Bayramda sürekli annesiyle ilgilendim bayramdan sonraki gün geldi bende kaldı sonra tatilde yanımızdaydı dönüşte bizim evde kaldı yine. Eşimin abisi ve abisinin karısı ise bayramda tatile gittiler yetmedi ardından yine tatile gittiler. Bizim evdeyken kayınvalidenin beli tutulmuş gece bağırmış duymamışız. Sabahına onu öyle görünce acile götürelim diyen de bendim yanında duran da (eşim bizi hastaneye bırakıp işe gitti). Neyse ardından kvnin evine geçtik,akşamına abisi şakayla karışık valla anneme bisey olsa sizi şikayet ederdim dedi. Kocam hicbisey demedi abisine. Dün akşam da arıyor eşimi gelin annemin ağrısı var yanında kalın diye. Eşim siz kalın dedi (aynı mahallede oldukları için). Ama yetmedi tabii onlara bu cevap ki eşimi doldurmuşlar mıdır nedir hastaneye ben götürcekmisim kvyi. Öbür gelinin iki çocuğu var yetişemezmiş. Ben de ben gitmicem dedim. Bıktım artık çünkü. Akşam gelince konuşcaz dedi eşim ama bende aylardır birikim var....