• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Çözüm boşanmakta mı?

Selamlar. Ben yaklaşık 9 aydır evliyim. Eşimin ailesiyle aynı şehirde yaşıyoruz. Bayramda sürekli annesiyle ilgilendim bayramdan sonraki gün geldi bende kaldı sonra tatilde yanımızdaydı dönüşte bizim evde kaldı yine. Eşimin abisi ve abisinin karısı ise bayramda tatile gittiler yetmedi ardından yine tatile gittiler. Bizim evdeyken kayınvalidenin beli tutulmuş gece bağırmış duymamışız. Sabahına onu öyle görünce acile götürelim diyen de bendim yanında duran da (eşim bizi hastaneye bırakıp işe gitti). Neyse ardından kvnin evine geçtik,akşamına abisi şakayla karışık valla anneme bisey olsa sizi şikayet ederdim dedi. Kocam hicbisey demedi abisine. Dün akşam da arıyor eşimi gelin annemin ağrısı var yanında kalın diye. Eşim siz kalın dedi (aynı mahallede oldukları için). Ama yetmedi tabii onlara bu cevap ki eşimi doldurmuşlar mıdır nedir hastaneye ben götürcekmisim kvyi. Öbür gelinin iki çocuğu var yetişemezmiş. Ben de ben gitmicem dedim. Bıktım artık çünkü. Akşam gelince konuşcaz dedi eşim ama bende aylardır birikim var....
Eşiniz izin alsın işinden beklesin annesinin başını. Sizin ailenizle de kötü olması hiç hoş değil. Hep bana hep bana olmaz. Kendi ailesine kuzu dışarıya aslan hiç olamaz. Alnınızda itinayla refakat edilir mi yazıyor nedir yani. Şahsen eşim benden teklif gitmezse bana sormaz bile. Kendisi ayarlar şartlarını çünkü kimse hiç bir şeye mecbur değil samimiyetle vicdanla yapılır yapılan iyilik. Sömürü suistimal varsa kıpırdamam ben aslında yokum moduna hemen geçerim. Yaşlılar ve daha çok erkek anaları biraz nazlı oluyor idare edebildiğin kadar et ama kendini daha fazla ezdirme. Ağzın dilin tatlı olsun eşinle çöz bu işi törpüle onu.

Eşim ailemle tartıştı etti diye bahane ederek bayramda gitmedi beni de göndermedi (maddi durumdan da gidemedim). Tamam birbirlerine kötü konuşmuş olabilirler ama benim ne günahım var ?sürekli onun ailesi onun akrabaları yeter ama diyorum artık kendime. Boşanmalı mıyım
Eşin seviyorsa seni anlayacaktır anlamalı sert yapmadan güzelce sorunlarını anlat daha yeni evlisiniz bişeyler daha oturmamış. Öteki gelinin küçük çocukları varsa müsaitsen gidebilirsin eşinle huzurun için.

Boşanma ama bu kadar da taviz verme. Taviz tavizi dogurur. Kendimden biliyorum lutfumdan yaptığım iyilikleri şimdi görevim sanıyorlar. Bu saatten sonrada Yapmıyorum,kalıyorlar oyle.

Abisi doldurmustur esini cok biliyorlarsa kendisi baksin karisiyla bence gitmeyin.

Neden insanlar iyilikten anlamaz ki yüz vermeyin bence arkanıza bakmasan kacin şehir degistirin

bakın sıze bır ornek kendımden ne esım benım aılemı ne ben onunkını gerekemdıkce aramam, gorusmem, özel gunler (dogum gunu-ölum-bayram seyran-hastalık harıcı)
tatıllere ya basbasa ya cocuklarla gıderız.
hastalık vs durumlarında bır yere goturulecek ıse herkes kendı aılesı ıle ılgınır kı aıleler de bızden bırsey beklemez.
sızın esınızın abısı kolayını bulmus, kv dede sıze arkasını dayamıs, sızde fazla ıyı nıyetten bu hallere dusmusunuz.
araya mesafe koyun, herseyı ıle ılgılenmeyın gerekırse bahane uretın, oncelıgı de her daım kendı aılenıze verın
not: benım esımle aılem ben logusa ıken bırbırlerıne gırdıler, ben esıme s.. cektım, kı evlenmeden esıme opnay vermıyorlardı ama benım ısrarımla kabul ettıler ona ragmen herkes gecmıse sunger cektı ve ıyı anlasıyor su an kımse de kımseye maydonoz olmuyor.
Bugün büyükanneme gidicem onun yarına randevusu var dedim babamı da aradım sırf gelsin beni alsın götürsün diye çünkü 1 saatlik mesafe. Sizce iyi yapmış mıyım
bu bıraz sacma olmus bır saatlık yere gıdeceksınız babanızı gıt gel yoracaksınız, ya kendınız gıdecek yardımcı olacaktınız ya da anne ve babanızı ilgilendıren bır mevzu olunca onlara her daım oncelık vermelısınız... kendı aılenıze oncelık verın ama bırıne ıyılık aparken dıgerını yormayın..

Eşim ailemle tartıştı etti diye bahane ederek bayramda gitmedi beni de göndermedi (maddi durumdan da gidemedim). Tamam birbirlerine kötü konuşmuş olabilirler ama benim ne günahım var ?sürekli onun ailesi onun akrabaları yeter ama diyorum artık kendime. Boşanmalı mıyım

Seni de mi göndermedi?
Ben böyle herife ananı da seni de diye başlar biple bitiririm kimse kusura bakmasın.

ne boşanması yahu.. 9 ay olmuş daha.
konuş, cilveli konuş, tatlı sert konuş, gerekirse rest çekerek konuş.
ama boşanma kelimeleri geçmeden..

Aileler geldi öyle çözdük ben rest çekince gidicem diye geri vites yaptı resmen...

Back
X