- 28 Ocak 2021
- 1.486
- 3.696
- 83
- 37
anladım hakkınızda hayırlısı olsun başka söylenecek bir şey yok çünküYok uymadığı için değil yanlış anlamışsınız uzun uzun yorum yapıldığı, emek verip yazıldığı için ciddi anlamda teşekkür ederim yazdım
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
anladım hakkınızda hayırlısı olsun başka söylenecek bir şey yok çünküYok uymadığı için değil yanlış anlamışsınız uzun uzun yorum yapıldığı, emek verip yazıldığı için ciddi anlamda teşekkür ederim yazdım
Bir daha açmaz artık olan oldu yani umarımKuzum benim düğünümde eşimin anne babası 1 set taktılar..düğünden önce eşimden tek ricam "set için bana kendi belirlediğiniz 3-5 seti gösterseniz de onlar içinden seçsem ..hayatım boyunca gidip bir set alacağımı sanmıyorum ama kullanmak da istiyorum..kendi zevkime göre olsun isterim " dedim .Eşimin bana verdiği yanıt "hediye hediyedir ..hediye seçilemez " oldu..üstelik setin alınacağı kuyumcu dükkanı kaynımındı ve sermayesini eşim vermiştiEyvallah..tek isteğim bu olmuştu ..o da olmasın ne yapalım dedim ve korktuğum başıma geldi ..benim zevkime uygun olmayan birşey taktılar.. 15 yıldır kutusunda duruyor .Kimse neden takmıyorsun diye ağzını bile açamıyor çünkü kutusuyla ağızlarına sokarım öyle sevmedim yani.Annen gene bedavacılık konusu açarsa beni örnek ver diye anlatıyorum
![]()
Sağolun bebeğinizi sağlıcakla kucağınıza alın size de eşiniz baksın benceanladım hakkınızda hayırlısı olsun başka söylenecek bir şey yok çünkü
Aileniz ne kadar aklı başında davranmış. Eşiniz de umarım bunu görmüştür.Benim eşimin ailesi "kim ne yapacak konuşalım" diye benim ailemi evlerine davet ettiler..ailem üstümüze ne düşerse yaparız ..ama bizim şu böyle olsun diye özel bir talebimiz yok..kendi aralarında oturup konuşsunlar dedi.Başka da bir konuşmaya girmedi annem ..hatta eşya alınması sırasında annem gelmedi "kızım ben senin kayınvalidenin herşeye müdahale etme huyunu görüyorum..bana kalırsa onu da götürmeyin ..ama ben de olursam bence gerilim çıkar..ben yatak odanı ,bulaşık makinesini ve ocağını ödeyeceğim kendin seç " dedi.Tabi ki kayınvalidem geldi ve herşeye karıştıkendi istediği şeyi aldırmayı zafer olarak gören kişiler var ne yazık ki
![]()
teşekkür ederim inşallah güzel geçer doğum sonrasıSağolun bebeğinizi sağlıcakla kucağınıza alın size de eşiniz baksın bence![]()
Sizin taraftaki düğünü aileniz mi yaptı? Bir de altınları vermeniz çok büyük yanlış olmuş. Kusura bakmayın buradaki her şeyi ailesinin önüne seren aileci kocalara benziyor tavırlarınız. Ama eşiniz de sert yapıda olduğu için yaptıklarınızın altında kalmıyor.Ben de çalışıyorum canm eşimin ailesi de bişey yapmadı onların taraftaki düğünü yaptı sadece her şey bize kaldı bu arada ben ailem onlar bişey yapmadı diye düşündüğü için benm tarafta yapılan düğünde takıları aileme verdim ben verince eşim de verdi
Eşimin annesi gördü ..oturma odası almadım diye başımı yedi ..hatta kiramız makul olsun diye 2+1 ama çok merkezi bir ev tutmuştuk ..kayınvalidem kendi babası ve kardeşinin aracılığıyla "siz bizim gelip kalmamızı istemiyorsunuz" dedirtti.Araba alacak kendi birikimim vardı..borçsuz evlendim bana ailesi ev veren gelinleri anlattı..düğünden sonra da kına yapmamamı başıma kalktıAileniz ne kadar aklı başında davranmış. Eşiniz de umarım bunu görmüştür.
Babanız alamayınca “durumundan dolayı”, kayınaileniz alamayınca “1 kuruş katmadı”. Ailenize tarafsız bakamıyorsunuz.Biz cümbür cemaat gittikbabam durumundan dolayı yatak odası alamadı o yuzden bir sonraki sene istiyordu düğünü eşimin ailesi de 1 kuruş katmayınca bütün büyük eşyaları eşim aldı
Evet ailem yaptı yani aslında kınaydı düğünüm eşimin ilinde köy düğün salonunda olacaktı orda dans falan yapmayacaktık akrabalarım zor gelecektiSizin taraftaki düğünü aileniz mi yaptı? Bir de altınları vermeniz çok büyük yanlış olmuş. Kusura bakmayın buradaki her şeyi ailesinin önüne seren aileci kocalara benziyor tavırlarınız. Ama eşiniz de sert yapıda olduğu için yaptıklarınızın altında kalmıyor.
Doğru bu açıdan bakmamıştımBabanız alamayınca “durumundan dolayı”, kayınaileniz alamayınca “1 kuruş katmadı”. Ailenize tarafsız bakamıyorsunuz.
Sözleriyle yaptıkları uyuşmamış ailesinin. Halı ve perde almışlar sadece. Kınayı kız tarafının düğününden sayıp salon parası istemişler erkek tarafından. 3 bilezik, bir cumhuriyet, bir beşibiryeyi az bulup saat küpe yok mu demişler. Çok akılları başında aile gerçekten:)Aileniz ne kadar aklı başında davranmış. Eşiniz de umarım bunu görmüştür.
Doğru bu açıdan bakmamıştjmBabanız alamayınca “durumundan dolayı”, kayınaileniz alamayınca “1 kuruş katmadı”. Ailenize tarafsız bakamıyorsunuz.
Kardeşim farklı ilde babam farklı ilde annem ve diğer kardeşim de farklı Bi ilde bizde hepsinden farklı bir ildeyiz hem doğum hem bayramdı bizim evde buluşalım demiştikAilenizi haksız buluyorum bu konuda evet ama eşiniz de olayı başlamasından dolayı haksız. Evine gelen misafire bu şekilde davranmamaliydi. Konuyu açmanın yeri ve zamanı değildi. Diğer taraftan bu gelenek görenek bedava kız alma muhabbetleri de cok saçma ve iğrenç. Bir de lohusayken bunca insanın sizin evinizde ne işi var?
Ama ben size kızmaya başladım. neden altınları ailenize veriyorsunuz erkek tarafı bir şey yapmadı diye? Ne yapacaktı erkek tarafı başka? Halı ve perdeleri almaları eksik kalmış. Sabancılardan biriyle evlendirselerdi sizi. Resmen yolmuşlar her yerden. Altın almak için evlendirmişler sizi kusura bakmayın.Evet ailem yaptı yani aslında kınaydı düğünüm eşimin ilinde köy düğün salonunda olacaktı orda dans falan yapmayacaktık akrabalarım zor gelecekti
ben de kına olayını kına-düğüne çevirdim takılan takıları da aileme verdim
Zaten benm aileme demiyor canmSözleriyle yaptıkları uyuşmamış ailesinin. Halı ve perde almışlar sadece. Kınayı kız tarafının düğününden sayıp salon parası istemişler erkek tarafından. 3 bilezik, bir cumhuriyet, bir beşibiryeyi az bulup saat küpe yok mu demişler. Çok akılları başında aile gerçekten:)
Bir arkadaş "her şeyi ailesinin önüne seren aileci kocalara benziyor tavırlarınız." yazmış galiba böyleydimAma ben size kızmaya başladım. neden altınları ailenize veriyorsunuz erkek tarafı bir şey yapmadı diye? Ne yapacaktı erkek tarafı başka? Halı ve perdeleri almaları eksik kalmış. Sabancılardan biriyle evlendirselerdi sizi. Resmen yolmuşlar her yerden. Altın almak için evlendirmişler sizi kusura bakmayın.