Saç Dökülmesi, Yıpranmış, Kırılmış Saçlar Çözüm bulana duaciyim

Yıpranmış Kırılmış Saçlar, Saç Dökülmesi ve Çözümleri

Paris2121

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
20 Ekim 2015
628
213
103
30
Kızlar eski konumdan bilenler bilir kafayı yemek uzereyim 1 senedir gecmeyen BİTlerim var her yolu denedim bit sampuanlari felan çözüm değil bana farklı bir yol onerebilecek varmi ne olur artık oturup ağlıyorum geceleri kasintidan

Kızlar eski konumdan bilenler bilir kafayı yemek uzereyim 1 senedir gecmeyen BİTlerim var her yolu denedim bit sampuanlari felan çözüm değil bana farklı bir yol onerebilecek varmi ne olur artık oturup ağlıyorum geceleri kasintidan
yanmıs gaz yagını pamukla kafana sur 15 dk kadar beklet , sonra ınce ve sık uclu bır tarakla erkek taragı olur sacını tara cıl cıl dokulecekler..

Yaş kaç ben şok.
Arkadaşım nasıl kurtuşamıyorsun kişisel temizliğine daha fazla özen göstermelisin evdeki herkes sende dahil kafalarınızı kazıtın.
Sen hayirdir ? Yasa baglamissin konuyu konuyu iyice okuduysan herşeyi denedim yazmisim dimi

saçınızı boyayın
ve şuan piyasada çok iyi bit şampuanları var eczanede sizin saçınız uzundur iki tane alın ve muhakkak 5 gün sonra tekrarlayın

Traş köpüğünün de etkili olduğunu duymuştum.Saça yedirip yarım saat beklettikten sonra yıka. Birde bunu dene.

Gaz yağı ile yıka. ...eczaneden bit taraği al.bunu iki günde bir yıka. ....birisi başını tek tek temizlenmesi lazım. ....Çünkü bitleri temizlemeszen sürekli yumurta yapıyo. O yüzden kurtulamiyorsun......onlari gaz yağı yıkadıktan sonra baygin hale gelirler. Ureyemezler o halleriyle kafadan toplamak lazım. ....bi kısmı da suyla gider ama bit saça sirke bırakır sirke de saç telini yapışır. İki parmağınin arasında siyirarak çıkarabilirsin ancak .misal çıkarmazsan ne olur???? İstediğin kadar tedavi et sirke ölmez buyur bit olur.benim bildiğim bu.yanlış olabilir.onları tek tek aynaya bak zaten beyaz beyazdir....kepeğe benzer ama saç telini sarmıştir ve ufleyince geçmez onları tek tek temizlemek zorundasın gaz yağı ile yıkadıktan sonra.....hadi kolay gelsin.....

Back
X