Saç Dökülmesi, Yıpranmış, Kırılmış Saçlar Çözüm bulana duaciyim

Yıpranmış Kırılmış Saçlar, Saç Dökülmesi ve Çözümleri
Ben kuaförüm böyle bi durumda saça sulandırılmış peridrol döküyoruz biraz bekleyip ince tarakla tarıyoruz bunu sen yapamazsın kuaförde yapmalısın rahat yaptırmak içinde akşam geç saatte ama bunu yapıcak yapmak için ikna edicek kuaför bulmak zor

bende de oldu ay nerden geldi bu yaşta diye 1 gün boyunca ağladım sonra paranit diye bir ilaç sürdüm 2 defa bir şey kalmadı

annemde bizde gaz yağı kullandı ama şöyle bir sıkıntı var ne sürersen ser sirkelere etkilemiyor. onlar bite dönmeden elle ayıklanması lazım.

kolonyayı boca ediceksin kafana sonrada saçlarını bone tülbent gibi bileyle sıkıcı sar 1 saat bekle.

başını eğip tara patır patır dökülürler.

haftada 2 kere yaparsan bit mit kalmaz

Biz ilkokuldayken annem bize bit ilacı ve yanında tarağını almıştı istem dışı gülüyorum kusura bakmayın 'pis bitli' derdik ablamla birbirimize

küçükken annem kafamı tinerle yıkamıştı banyoda kafan eğip tineri döküyosun havluyu sarıp biraz bekliyorsun sonra da bit şampuanı ile yıka kafanı önüne eğip ince dişli tarakla tara

utanacak bişey yok
ben anal fissür oldum
eşim her akşam sıcak papatyalı su hazırlayıp beni içine oturtuyor mesela
evet iğrenç bi durum ama eşim o benim.
söyle gitsin kafamda bişey var galiba kaşınıyo falan de baktır
ya da annen varsa annene kız kardeşine falan söyle.
böyle olmaz ya nereye kadar çekeceksin?

Her şeyi yapmana rağmen bir senedir geçmeyen bitlerin varsa kullandığın eşyalardan tarak yastık gibi tekrar bulaşıyordur yumurtaları kafanda kalmış olabilir biri kafanı didik didik arasın eşine söyle bunun utanacak bir tarafı yok.

Yeğenlerim okuldan sağolsunlar bana kadar ulaştırmıştı bitlerini..

Paranit i tek geçerim..

Tek kullanımda kurtuldum iğrenç şeylerden..

kendinizi temizlediğiniz kadar yaşadığınız ortamı da temizlemelisiniz. perdelerden yastık yorgana kadar herşeyi katnattınız mı?

Ayyy sakın sinek ilacı sürmesin. Kadın hamile.

Cnm kaç aylık hamilesin?? İlk 3-4 ay tehlikeli bit şampuanı, benim kızım bitlenmişti geçen gebeliğimde mecbur kullanmıştım maalesef o bebeğimi kaybettim alakasız olabilir ama Dr uma söylediğimde kullanılmamalı demişti ama mesela 6 aylık falan olduysan bence en iyisi antibit, paranit bizde hiçbir işe yaramadı, ve mutlaka biri sirkeleri ayıklamalı sadece şampuanla geçmez.. Lavanta kolonyası , yağı al heryere koy, bi de saçını tararken tarağı sirkeli kaynar suya batır arada biz öyle arındık

Ayy okurken bile kasinti tuttuu.canim bu zamanda nasil cozum bulamazsin anlamadim.smdi hersey var piyasada.bir sene diyosun ya bir sene bitle yasanirmi.kisisel olarak pis olabilirmisin acaba.aklima baska busey gelmedi

hamilesin öyle herşeyi deneme. kazıt kafanı. uzayana kadarda peruk kullan. hamile olmasan gazla boyayla hallederdin.

yahu 1 yıldır geçmediyse neden saçlarını kazıtmadınki? kökü sende nası olsa 4 haftada uzar 4-5 ayda normal boyuna gelir bitli bitli dolaşmaktan daha iyidir neden bunu yapmadın?

size diyecek bir şey bulamadım ilaçla bilmem neyle geçmedi diyorsunuz saçlarımı kestiremem kocam izin vermiyor demişsiniz bitli bitli gezin eviniz de bitlenmiştir kocanız da öyle doğum yaparken doktorlara da sıçrar o bitler bravo size bu bitli kafayla devam edin hiç bir çözüm yoluna gitmiyonuz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…