Saç Dökülmesi, Yıpranmış, Kırılmış Saçlar Çözüm bulana duaciyim

Yıpranmış Kırılmış Saçlar, Saç Dökülmesi ve Çözümleri
Gaz yagi kesinlikle fakat hamileysen zarari olabilir. Doktorunu arayip sorma sansin var mi. Bide sac diplerine ve sacina sursukten sonra ince bit taragiyla tarayip folyoyla sar kafani. Bogulsunlar iyice kokudan.

hiçbise değil eczaneden paranit ve tarakhergünn yıka saçlarını

ya zamanında bize de ailece bulaştı.. gaz yağı işe yaramadı ama bit ilacı yani şampuanı işe yaradı. bir de hamileymişsiniz.
alanında uzman bir dr ve kadın doğumcuyla birlikte hareket edip tedavi olun.
bu gazla falan çözülmez çok pis meret..
geçtiğimiz haftalarda her yerim kaşınıyordu çok berbat bir duygu. uyuz oldum diye gittim cildiyeciye . vücudumun her alanını inceledi dr. Allah'dan kadındı
cildin kurumuş deyip yaklaşık 5-6 krem karışımı verdi. Allah razı olsun 2 sürmeye bitti.
kesinlikle iyi bir cildiyeci diyorum..

Birde sadece saçı temizlemek yetmiyor.Yattığınız yatağı,kullandığınız tarağı,ayıcık tarzı gibi kullandığınız oyuncak varsa onu temizlemek te gerekiyor.Çünkü bit yavru bırakıyor.

Bildiğim sadece 3 yöntem var

- Saçına sirke sür ve havluya sarıp en az 1 saat beklet. 1 saat sonra havluyu çıkardığında bitlerin büyük kısmı havluda toplanmış olacak. Saçlarını iyice tara ve bu sirke işlemini tamamen kurtulana kadar bir kaç kez tekrarla.

- Saçına bolca denatüre alkol sür ve havluya sarıp beklet. Sürekli tara. Ve kurtulana kadar uygula.

- 1 tane çiğ yumurta, 1 çay kaşığı limonsuyu ve yarım çay kaşığı sirkeyi karıştırıp saçının her yerine uygula ve yarım saat beklet. Tamamen kurtulana kadar her gün uygula.

İnşallah işine yarar :)

Bide ayiklayacak biri lazim. Ne yaparsaniz yapin birinden yardim alin. Bakip bakip ezecek. Tamamen bitmezse cogaliyorlar cunku. Bide aynen herseyi temizlemeniz lazim.

Her şeyi denedim diyorsun 1 yıl da kurtulamadiysan kazitmak en mantiklisi.
Bir de bi arkadaş yazmiş kullandiğin her şeyi temizle.

Bit mi
Ben en son 2. sınıfta bır arkadaşım yuzunden bıtlenmiştim
Upuzun saçlarım vardı küt kestırmek zorunda kaldık . Hergun gaz yağı sürerdi.
Ama hamileymişssin. Doktora danışmadan kullanmanı önermem

Bak 1 yıldır gıtmıyorsa belkı evden bırınde var sana gecıyor temızlendıkce ?

bir senedir her şeyi denediniz ve geçmediyse tek çare kazıtmak. güzel bir peruk alın kendinize, birkaç ay öyle takılırsınız. kökü sizde nasılsa. kazıtın kurtulun, bir senedir uğraşıyorum diyorsunuz... hamileyseniz kına, boya filan da olmaz zaten. kazıtma fikri korkunç gelmesin, kısa saç çok daha kolay uzuyor hem dipleri de güçlenmiş olur.

Bir yıl böyle yaşanır mı ya? Baktınız iki ayda hala bitiremediniz, kazıtsaydınız şimdiye uzamıştı bile o saçlar.

Evde ki diğer insanlara da bulaşmıştır. Önce saçlar, sonra yatak yorgan ne var ne yok temizlenmeli

Bir seneden beri geçmemiş olmasının nedenini evde olan bir eşyaya bağlıyorum ben .Yatakdır,taraktır.havlu,peluş oyuncaklar.Ailenin diğer üyelerini kontrol ettiniz mi. Onlara da geçirmişseniz,sizin ki temizlense dahi,Onlardan size yine geçer.

Çok tesekkur ederim tatlim deneyecegim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…