Gaz yagi kesinlikle fakat hamileysen zarari olabilir. Doktorunu arayip sorma sansin var mi. Bide sac diplerine ve sacina sursukten sonra ince bit taragiyla tarayip folyoyla sar kafani. Bogulsunlar iyice kokudan.Kızlar eski konumdan bilenler bilir kafayı yemek uzereyim 1 senedir gecmeyen BİTlerim var her yolu denedim bit sampuanlari felan çözüm değil bana farklı bir yol onerebilecek varmi ne olur artık oturup ağlıyorum geceleri kasintidan
zannetmıyorum zararı olacagını, ama koku ıcın maske takın, bırde saclarınız uzunsa kut falan kestırın...Ben hamileyim acaba zararı olur mu maske felan taksam
Saclarimi kesemem eşim izin vermiyorzannetmıyorum zararı olacagını, ama koku ıcın maske takın, bırde saclarınız uzunsa kut falan kestırın...
Saclarimi kesemem eşim izin vermiyor
Çok tesekkur ederim tatlim deneyecegimBildiğim sadece 3 yöntem var
- Saçına sirke sür ve havluya sarıp en az 1 saat beklet. 1 saat sonra havluyu çıkardığında bitlerin büyük kısmı havluda toplanmış olacak. Saçlarını iyice tara ve bu sirke işlemini tamamen kurtulana kadar bir kaç kez tekrarla.
- Saçına bolca denatüre alkol sür ve havluya sarıp beklet. Sürekli tara. Ve kurtulana kadar uygula.
- 1 tane çiğ yumurta, 1 çay kaşığı limonsuyu ve yarım çay kaşığı sirkeyi karıştırıp saçının her yerine uygula ve yarım saat beklet. Tamamen kurtulana kadar her gün uygula.
İnşallah işine yarar :)
Bitin olduğunu bilmiyorya bite mi izin veriyo??
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?