Saç Dökülmesi, Yıpranmış, Kırılmış Saçlar Çözüm bulana duaciyim

Yıpranmış Kırılmış Saçlar, Saç Dökülmesi ve Çözümleri
Onun yanında elimden geldiğince kasinmiyorum utanıyorum ona soylemekten
utanma ile ilgisi ne nerden bulaşmış olabilir ben ilk okuldayken iki kere bitlenmiştim annem temizleyip kafama iğrenç bir kokuda bişey sürmüştü iki kere yaptık kurtulduk ama yetişkin insanın bitlendiğini bilmiyordum birde hamileseniz yani kanınınızı emer onlar kansızlık vs yapmaz mı acaba eşinize hamileyken uzun saç olmuyormuş kestirmem lazım diyin kestirin başka yolu yok

aşağılamak gibi bi niyetim yok benim asla.Olabilir herkesin başına gelebilir bu durum.Küçük çocuğu olan koca kadınlara çocuğunun sınıfından doğru ondan ona ondan ona bulaşabilir.Ama ben ilkokuldayken bizim sınıfta bi kız vardı.her sene biti olurdu hersene ondan uzak dururdum bende.Ama ille her sene bulaştırırdı..ben saçımı kısacık kestirip temizleniyodum sonra o kızdan tekrar bulaşıyodu.onun da upuzun siyah gür saçlarını kesmiyolardı kurtulamıyoduk.En sonunda oda kısacık kesti ilaçlandı rahat etti tüm sınıf

Onun yanında elimden geldiğince kasinmiyorum utanıyorum ona soylemekten
Büyük ihtimalle eşine de geçmiştir Sonuçta aynı yatakta yatıyorsunuz.Bilgisinin olması,Onun saçını da kontrol etmen lazım.Utanılacak bir durum değil.Çekiniyorsan başkasına söylettirmezsin.

bence ciddi bir üye deilsin belki eşinden sana bulaşıyor... yatak yyorgan guzelce dezenfekte etmelisin

1 yıldır bitli mi geziyorsun? çevrendekilere geçmedi mi şoktayım.

bizim öğrenciler bitleniyor da bir haftada tüm okula yayılıyor,çocuklar perişan oluyor.

o bitler bağımsızlığını ilen edip kafanda yeni bi oluşum içine girmişlerdir bence

saçlarını kestir hatta kazıt nasılsa yeniden çıkar.

Kocan biti bilmiyorsada bir senede onada geçmiş olmamasi enteresan.. bitli birinin yaninda 5 dakka dur bitlenirsin.. hem onlar gezer sacta onudami görmüyor? Bence hem hamilesin herseyi kullanamazsin bunu dra sor..

Belkide kurtulamasinin sebebi budur. Temizlense bile eşinden yine bulaşiyordur.

Bencede kardesıme bulasmıstı okuldan temızlıyoruz gerı gelıyor meğerse babanneme bulasmıs ondan gerı gelıyormus . Ve 1 yıl olduysa cok buyumuslerdır arkadaslarının yanında falan yurur cıkar kafandan allah korusun .

Kocan biti bilmiyorsada bir senede onada geçmiş olmamasi enteresan.. bitli birinin yaninda 5 dakka dur bitlenirsin.. hem onlar gezer sacta onudami görmüyor? Bence hem hamilesin herseyi kullanamazsin bunu dra sor..

aynen koca koca bit ler var diyo konu sahibi.Onlar hombul hombul yürürken gözle görülürler zaten.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…