- 19 Haziran 2012
- 30.174
- 38.361
- 598
- 35
Bir yıldır fıkır fıkır bitle gezmene nasıl göz yumup izin veriyor pekiSaclarimi kesemem eşim izin vermiyor
Bitin olduğunu bilmiyor
Bitin olduğunu bilmiyor
Of yaa aşağılayıcı konusacaksaniz derman olmayın lutfenBir yıldır fıkır fıkır bitle gezmene nasıl göz yumup izin veriyor peki
beni bu konuyu okurken bile kaşıntı bastı yeminle
sizden kim bilir kimlere kimlere daha bulaşmıştır yazık
Onun yanında elimden geldiğince kasinmiyorum utanıyorum ona soylemektenbilmiyor m.İnsan bit ne bilmez mi.Anlayamadım
aşağılık konuşmak değil bu gerçeklerOf yaa aşağılayıcı konusacaksaniz derman olmayın lutfen
Of yaa aşağılayıcı konusacaksaniz derman olmayın lutfen
utanma ile ilgisi ne nerden bulaşmış olabilir ben ilk okuldayken iki kere bitlenmiştim annem temizleyip kafama iğrenç bir kokuda bişey sürmüştü iki kere yaptık kurtulduk ama yetişkin insanın bitlendiğini bilmiyordum birde hamileseniz yani kanınınızı emer onlar kansızlık vs yapmaz mı acaba eşinize hamileyken uzun saç olmuyormuş kestirmem lazım diyin kestirin başka yolu yokOnun yanında elimden geldiğince kasinmiyorum utanıyorum ona soylemekten
Böyle saçmalik duymadim gerekçesi ne?Saclarimi kesemem eşim izin vermiyor
Büyük ihtimalle eşine de geçmiştir Sonuçta aynı yatakta yatıyorsunuz.Bilgisinin olması,Onun saçını da kontrol etmen lazım.Utanılacak bir durum değil.Çekiniyorsan başkasına söylettirmezsin.Onun yanında elimden geldiğince kasinmiyorum utanıyorum ona soylemekten
Arkadaş sen iyi misin?Bitin olduğunu bilmiyor
Belkide kurtulamasinin sebebi budur. Temizlense bile eşinden yine bulaşiyordur.bir yıldır ona da geçmemesi imkansız gibi nasıl bilmiyor
Kızlar eski konumdan bilenler bilir kafayı yemek uzereyim 1 senedir gecmeyen BİTlerim var her yolu denedim bit sampuanlari felan çözüm değil bana farklı bir yol onerebilecek varmi ne olur artık oturup ağlıyorum geceleri kasintidan
Belkide kurtulamasinin sebebi budur. Temizlense bile eşinden yine bulaşiyordur.
Kocan biti bilmiyorsada bir senede onada geçmiş olmamasi enteresan.. bitli birinin yaninda 5 dakka dur bitlenirsin.. hem onlar gezer sacta onudami görmüyor? Bence hem hamilesin herseyi kullanamazsin bunu dra sor..
saglıgınız mı daha onemlı esınızın ısteklerı yapmayın allah askına !!!! bıt ve sırke cabuk yayılan ve ureyen bırsey, saclarınızı da kısaltın kı kalmasın hıc bırıkıntısı..Saclarimi kesemem eşim izin vermiyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?