Eşinden sakliyormuş biti.1 yıldır bitli mi geziyorsun? çevrendekilere geçmedi mi şoktayım.
bizim öğrenciler bitleniyor da bir haftada tüm okula yayılıyor,çocuklar perişan oluyor.
o bitler bağımsızlığını ilen edip kafanda yeni bi oluşum içine girmişlerdir bence
saçlarını kestir hatta kazıt nasılsa yeniden çıkar.
Onun yanında elimden geldiğince kasinmiyorum utanıyorum ona soylemekten
Eşinden sakliyormuş biti.
Anlamadim neyin kafasi bir de gerçekleri yazinca aşagilamayin diyorlar. Herkes bitlenebilir utanacak ne var?
Bitlensem ilk eşime söylerim beraber çözüm buluruz.
Bence geçmemiş olmasi imkansiz.o bitlerin eşine geçmemiş olması mucize.
Bence gecmistir ama farkinda degillerdir. 1 senede gecmemesi imkansiz.o bitlerin eşine geçmemiş olması mucize.
Saçınızı düzenli olarak boyayın . Önceleri 15 te bir sonra ayda bir olarak. Bide nerden pıt alıyorsunuz?Kızlar eski konumdan bilenler bilir kafayı yemek uzereyim 1 senedir gecmeyen BİTlerim var her yolu denedim bit sampuanlari felan çözüm değil bana farklı bir yol onerebilecek varmi ne olur artık oturup ağlıyorum geceleri kasintidan
Oncelikle gecmis olsun gaz yağı gerçekten etkili ama bit temizlemeyi bilen biri bul yani sirkeyi tarak çıkarmaz sirkeyi temizleyecek biri bulman lazim parlaktir ve bit gibi degil saça çok yapışır .Kızlar eski konumdan bilenler bilir kafayı yemek uzereyim 1 senedir gecmeyen BİTlerim var her yolu denedim bit sampuanlari felan çözüm değil bana farklı bir yol onerebilecek varmi ne olur artık oturup ağlıyorum geceleri kasintidan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?