çözüm değilim benim durumumdakilerle dertleşmek istiyorum

İşte iyi bir özellik.. ailesine hiç düşkün değil...
Ailesine düskün olmayan aile kavraminada düskün degildir.
Demekki kendi anne babasindanda bi aile düzeni görmedi, o yüzden size nasil davranacagini bilmiyor. O yastan sonra bir erkegi egitmekte cok zordur.

Hemen ekleyeyim, su asiri anneci tiplerden bahsetmiyorum ailesine düskün derken.

annenin durumu netleşecek de annen gelmiştir en az 50 yaşına

sen de mi 50 yaşına kadar bekleyeceksin

kimseye güvenme annen dahi olsa

kendine güven ona göre hareket et

yeni bir hayat kurmalısın kendine YGS ye girdi isen lise mezunusun en azından

uzak bir şehirde iş bulup kendine düzen kurmalısın

belki tek kanepen olur ama huzurun olur

Cok uzuldum canim Allah kolaylik versin yardimcin olsun insallah..hergun yeni bir umutla baslar

guyor herseyin cok gonlunce oldugu huzurlu bi

Canım aileme güvenmek değil. Ama biliyosunki bu süreçler çok yıpratıcı. Önce annemler bir düzen kursunlar. Herşey üst üste gelse manevi olarak altından kalkamayız diye düşünüyorum. Annemin babası annem daha doğduğu gün ölmüş . Ananem 6 çocukla dul kalmış. Yani annemin hiç bir zaman destekcisi olmamış. Şimdi kardeşlerim büyüdü. İşe girecekler. Bakalım ne gösterecek. Aslında bu anlattıklarım buzdağının görünen kısmı. O kadar karışık bir durum ki her taraftan. .

Biraz zor yaziyorum canim yanlislik oldu k.bakma zaman herseyin ilaci insallaah evlatlarinla beraber cok mutlu oldugun gunler gelcek

darp raporu alıp kadınsığınmaya git ççocuğunuda al boşanırsın uzaklştırma alır tazminat nafaka alırsn yaşın genç çlışırsın

Eşim ilk erkek torun o yüzden çoğu zaman babaannesi ile yaşamış. Dedesi sürekli eşini dövermiş. Kayınbabamda sürekli eşini dövermiş. Eşime göre kendisi melek.. beni canımı acıtacak şekilde incitmiyor doğru ama kalbimi yaralıyor.
Şöyle sölim sürekli açığımı arıyor sanki. Her hatamı eleştiriyor. Ben yengeç burcuyum eleştiri kaldıramıyorum. Bir çok konuda anlaşamıyoruz, yetiştiriliş tarzımız hayata bakış açımız çok farklı. . Belki başka biri ile evlense daha mutlu olurlardı.

darp raporu alıp kadınsığınmaya git ççocuğunuda al boşanırsın uzaklştırma alır tazminat nafaka alırsn yaşın genç çlışırsın
Canım darp raporu alacak şekilde şiddete uğramıyorum. İtiş kakış oluyor aramızda. Bende muhakkak karşılık veriyorum.

Kimsenin namazı orucu aldatmasin bizi. Bunları yapan Allah için yapsın. Eskiden belki bunlar bi isaretse de artık öyle bi durum yok maalesef. Dindar kişi, güvenilir kişi demek değil.

Mevzu din yada dindarlık da değil. Anlayışsız, sevgisiz, merhametsiz bi erkek. Keşke bazı insanlar hiç evlenmese ve çocukları olmasa.

Allah sana sabır versin, yardımcın kardesim.. inş bi çıkış yolu bulur, yakın zamanda kurtulursun.

Konu seyirinden cikicak biraz ama esinin burcu ne?
Birde bak babaannesinin onu yetistirmesini kullanabilirsin. Sen ailede büyümedigin icin cogunlukla ninen baktigi icin asil aile nasil olur bilmiyosun deyip yönetmeye siz calissaniz? Tabi önce kendiniz istemelisiniz bu kisiyle mutlu olmayi

Yine dini kullanan bir erkek müsveddesi
Ewt bunu yaptığını ona söylüyorum. Ben ona biraz baş kaldırsam hemen dini araya katıyor. Yok kadın kocasının rızasını almalı, iznini almalı. . Ya benim rızam.. şu saatte hala sohbette.. bu konuda şüphem yok sohbete gittiği yeri biliyorum ve amcamda aynı sohbetlere katılır.

Zor yaşadıkların.
Çıkış yolunu umarım en kısa zamanda bulrsun boyle bir hayat zor çünkü. Ama bence denemekten vazgeçme. Su okulunu bitirince gizlice iş ara mesela bulduğun an boşanmaya çalışırsın
Yada durumlarimizmiyi diuorsun darp raporunu al boşanmada maddi durumu iyi olanlara iyi nafaka da verilir bir yandan iş de ararsın.
Dene surekli çözüm ara kurtar kendini oradan.
Umarım en kısa zamanda kurtulursunuz mutlu olursunuz

Gece gece tırnaklarımi yemeye başladım sıkıntıdan..
Rabbim senin yüzünü guldursun inş, su mübarek cuma gecesi hurmetine.

Bunu anladım ama çok geç oldu. İnsan namazlı abdestli diye duyunca Allah korkusu olur kötü davranmaz diye düşünüyor. Asıl amaç bu yoksa kimsenin namazının kimseye faydası yok.

Burcu Oğlak niye ki? Ben sürekli onu telkin ediyorum inanın birazda olsa düzelme gösterdi. İlk günki adam değil. Bir ara yine boşanmaya karar verdim. Özür diledi söz verdi. Bana araba aldı. o aralar tek başıma dışarı çıkıyordum. Arkadaş falan ediniyodum tam ama 6 ay sürdü. Sonra bazı sebeplerden arabayı sattık ve yine tek çıkamamaya başladım.

Onu da kılıf yapmışlar, yok dinde kadın kocasına itaat etmeli yok bilmem ne izin almalı. Kendi nefislerine, zaaflarina, egolarina dokunuyor dini kılıf ediyorlar. Sen zaten insan gibi insan ol, bana saygı ve anlayış göster, sevgi merhamet göster ben zaten misliyle mukabele ederim. Ama erkek şovenizmi bu, baska bi şey değil.

Burdaki evimde sorunlar bir heves annemgile gidiyodum istanbula.. orda da babam.. kavga dövüş. .sonra hemen eve gelim diye düşünüyorum. Buraya geliyorum eşim aynı.. sıkışmış gibiyim. En azından eşim sabah gidip akşam geliyor. Gündüz kafam rahat diye kendimi teselli ediyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…