çözüm değilim benim durumumdakilerle dertleşmek istiyorum

Bu ne perhiz bu ne lahana turşusu¿

Allah kurtarsin....

Aynen.. söyleyince ben uyduruyo muyum diye kızıyor. . Bee adam tamam ben yalnız çıkmıyim razıyım ama senle beraber gezelim o zaman. Dışarı çıkıyoruz surat 5 karış bitse de gitsek diye başımın etini yiyor. Hadi evde mutlu oluyorsun diyelim. Madem bizke iki muhabbet et, güler yüzlü ol. Bir kere de hazırlanın sizi yemeğe götürim de.. bir yerden dengele..

Esin bana öyle düzelmicek gibi gelmedi acikcasi. Ezbere yasiyor, sadece bilmedigi yerlerde bak dinde böyle diye kendi bile icerigini anlamadan söylüyor gibi geldi. Esinin aklini bulandiran birseyler var sanirim, buda kiskanclik yapiyor onda, oglak burcu öyledir hic süphe olmadan yasamayi severler ama kafalarini birseye taksinlar insanlari bezdirirler. Bir tedavi falan görmeyi kabul etse keske, önce sinirlerine hakim olmayi ögrense. Can yakan siddet olmadiktan sonra o evlilik kurtulur gibi geliyor.
Allah korkusu dine inanci var, ona dogrularini siz anlatin, en basiti müslüman yumusak huyludur güler yüzlüdür deyin mesela.

Namazda gözü olmayanın, ezanda kulağı olmaz derler. Senin takıntıların olmadigi halde asgarisini bile yapmıyor adam. Belki de anne babasından gormediği için sevgi muhabbet, nasıl seveceğini davranacagini bilmiyor diyicem ama bu icgudusel de bi şey. Korkarım sana karşı sevgisi de şüpheli

Sanmayın ki maddi olarak ona muhtacım diye çekiyorum. İnanın konular o kadar karışık ki. Ailem çok şükür çok zengin ama babam Kumarbaz. Bize yıllarca varlık içinde yokluk çektirdi. Havuzlu güvenlikli lüks bir sitede oturuyor ailem. Aile şirketi.. dedem maaş veriyor babam kumarda yiyip bide üstüne borçlanıyor. Nasıl bir arada kalmışlık düşünebiliyor musunuz? Özel okullarda okudum ama doğru düzgün harçlığım yoktu. Şu anda eşimle oturduğumuz ev de dedemin. Biz eşimin ailesiyle aynı apartmanda oturuyorduk. Ordan kurtulmak istedik eşimle. Bu ilçe de iş kurdu eşim. burda kiralık ev ararken dedem gidin bizim evde oturun kirayada gerek yok dedi. Ama bu söylediklerime bakıpta sanmayın ki dedem melek. . Ahh o da ayrı bi konu..

Ah kardeşim, ne aileden guldun ne kocadan demek Senin imtihanin buyuk.. biz de nelerden şikayet ediyoruz ?
Rabbim evlatlarını hayırlı eylesin. İns senin yüzünü onlardan guldursun.

İşte bende düzelsin istiyorum, uğraşıyorum. Psikoloğa gittik, çift terapisine gittik. Orda da sadece birbirimizi suçladık. Çözüme ulaşamadık. Eşimin kafa yapısının değişmesi lazım. Düzelme var ama nasıl desem bir şekilde gezmeye gitsek yada ne bilim başka bir konuda doğru olanı yapsa bile isteksiz. Yani lütuf yapıyor sanki.

Acik acik bizle neden disari cikmiyorsun, biz bir aileyiz beraberde disarida güzel vakit gecirelim istiyorum deyince ne diyor mesela?

Ah kardeşim, ne aileden guldun ne kocadan demek Senin imtihanin buyuk.. biz de nelerden şikayet ediyoruz ?
Rabbim evlatlarını hayırlı eylesin. İns senin yüzünü onlardan guldursun.
Sorma babamdan kaçim diye evlendim. Çünkü babam borç yapınca üste çıkmak için evde terör estiriyodu. Bizde hep beraber kendimizi odaya kitliyoduk. Kapıyı tekmeliyodu açın diye. . Sonra o sakinleşince gizlice evden çıkıyorduk. Ben o odalarda saklanırken kaç kere sinir krizi geçirdim nefesim kesildi. Off hangi birini anlatim..

Acik acik bizle neden disari cikmiyorsun, biz bir aileyiz beraberde disarida güzel vakit gecirelim istiyorum deyince ne diyor mesela?
Ya hiç çıkmıyo değiliz, kaç kere söyledim. Çıkınca da burnumuzdan getiriyor. Kıskançlık yapıyor ne bilim cimrilikte yapıyor. Gel pikniğe gidelim o zaman diyorum. Piknik yerlerin de hep saplar olurmuş, sarhoşlar olurmuş. İnanın parası olmasa anlarım ama çok şükür zengin olmakta durumumuz fena değil.

Sıxın ıvın uxuldum
Allah sabır versın bos yere demıyolar
kıxlar annesının hayatını yadarmıs://
Bu adamın dınle alakası yok pıslık hrrıfın tekiu

Saatlerdir ağlıyordum kocamla kavga ettim diye. Inan onu unuttum senin için ağlicam şimdi
Canım ağlama lütfen. . Inan bende bu dertlerimi anneme anlatıyorum ama o benden çok daha kötü durumda..o bana anlatmıyor onların evindeki kavgaları..

Çok üzüldüm.
Bunun dinle alakası yok lütfen genelleme olmasın.
Benim babamda dindar camilere gider sürekli ama annem her istediğini yapar.
Karekteri bozuk adama ne yapabilirsin ki.
Allah yardımcınız olsun

Canim esinden niye izin aliyosun ki bosanmak icio senin kararn o isteyken gizlice git bigun ac davayi gorsun gununu
Ahh keşke öle basit olsa. . Eşim insan gibi boşanamaz maalesef.. güzellikle hallolsun istiyorum herşey. . I Düzelmese bile ben kendi hayatıma bakmanın yollarını bulacam. Onsuz mutlu olucam inşallah, evlatlarımla.. onlarla gezip eğlenicem inş. O da ne yaparsa yapsın.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…