- 5 Nisan 2012
- 7.006
- 14.211
- 498
- Konu Sahibi hippotalamus
-
Ne dym ki cnm ya disardan konusmakla olmuyo tabide Allah yardmcn olsunAhh keşke öle basit olsa. . Eşim insan gibi boşanamaz maalesef.. güzellikle hallolsun istiyorum herşey. . I Düzelmese bile ben kendi hayatıma bakmanın yollarını bulacam. Onsuz mutlu olucam inşallah, evlatlarımla.. onlarla gezip eğlenicem inş. O da ne yaparsa yapsın.
Ya işte kadınlar ne ister diyolar ya işte bunu.. çok zor değil. Bide ben 6 sene kv, kv nin kvsi ve eltimle aynı apartmanda otururdum. Sürekli misafirlerini ağırladım. Kv kötü biri değildi ama biraz cahildi işte. . Bide sürekli ne iş yaptırsam geline kardır kafasında.. gelin iş yapar. .kendi çok çekmiş bu konudan ama mantık aynı. . Allahtan eşim ailesinden uzaklaşmak istedi yoksa hala taşınamazdıkBir kadına bunu neden yaparlar ki? İstediği iki tatlı söz, arada dışarıda biraz dolaşmak, biraz huzur biraz mutluluk..
Cok üzüldüm sizin için. Tez günde hayırlı kapılar açılsin hayatinizda..
Ölmesini isteyecek kadar umudunuzu kesmişsiniz boşanmaktan.Can güvenliğinizden mi endişe ediyorsunuz? Düzen kurmak o kadar zor olmamalı, maddi durumuz da iyiymiş.Yıllarca hep açıköğretim istedim ama benden boşanırsın diye izin vermedi. Bu sene zorla ikna ettim birlikte ygs ye girdik kazandık.ikimizde açık öğretim e kaydolduk. Ama şimdi en ufak bişeyde okula göndermemekle tehtid ediyor. İki taraftan da maddi durumlar iyi aslında. Ama nasıl anlatsam babamda şiddet eğilimli.. bi kere oğlumun başından çaydanlık geçmişti. Etrafa bişeyler fırlatır babam sinir hastası.. çocuklarımın hayatını tehlikeye atmak olur bu.
Eşim her seferinde düzeleceğine söz veriyor ama aslında hatayı hep bende görüyor. Kesinlikle çocuklarım için katkanıyorum modunda değilim ama gözü kapalı birşeyler e atlayamam. Önce annemlerin durumu netleşsin zamanla bişeyler değişecek. Aslında en iyisi onun ölmesi. DüzenimiZ hiç bozulmaz.
Sıxın ıvın uxuldum
Allah sabır versın bos yere demıyolar
kıxlar annesının hayatını yadarmıs://
Bu adamın dınle alakası yok pıslık hrrıfın tekiu
Işte ailemin durumu aslında iyi.. ama işte babam.. onların yanına dönmek istemiyorum. Ha deyince 2 çocukla düzen kurulmuyor. Baktım dayanamıyorum yada bir yerden patlarsam eşimi evden göndermeyi düşünüyorum.Ölmesini isteyecek kadar umudunuzu kesmişsiniz boşanmaktan.Can güvenliğinizden mi endişe ediyorsunuz? Düzen kurmak o kadar zor olmamalı, maddi durumuz da iyiymiş.
banada konu sahibi şuan çok bunaldıgı için abartıyor gibi geldiEsin bana öyle düzelmicek gibi gelmedi acikcasi. Ezbere yasiyor, sadece bilmedigi yerlerde bak dinde böyle diye kendi bile icerigini anlamadan söylüyor gibi geldi. Esinin aklini bulandiran birseyler var sanirim, buda kiskanclik yapiyor onda, oglak burcu öyledir hic süphe olmadan yasamayi severler ama kafalarini birseye taksinlar insanlari bezdirirler. Bir tedavi falan görmeyi kabul etse keske, önce sinirlerine hakim olmayi ögrense. Can yakan siddet olmadiktan sonra o evlilik kurtulur gibi geliyor.
Allah korkusu dine inanci var, ona dogrularini siz anlatin, en basiti müslüman yumusak huyludur güler yüzlüdür deyin mesela.
Ya şu anda tabi burda sadece kötü özellikleri yazdım. İyi olarak iyi bir baba çocukların bütün ihtiyaçlarını fazlasıyla karşılıyor, eve erzak olarak ne istersek alıyor. Şöyle bir örnek verim zaten bu konuyu açmama sebep te bu olay.. dün sabah kahvaltıyı hazırladım o da yeni kalkmıştı. Dur dedim ekmek alim gelim. Olmaz dedi. Saçmalama dedim şurası ekmek giyinmeye çalışıyordum kıyafetlerimi elimden çekti gidemezsin dedi. Ya izin istemiyorum bırak dedim. Atıştık en son seni Allaha havale ediyorum ne yaparsan yap rızam yok dedi. İnanın şu an az bile yazdım bir sürüde laf etti.banada konu sahibi şuan çok bunaldıgı için abartıyor gibi geldi
adam bu kadar yobaz olsa size araba almaz adamın evinde oturup ekmegini yeyip ölmesini dilemeniz tuaf degilmi sizcede
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?