çözüm değilim benim durumumdakilerle dertleşmek istiyorum

Bir kadına bunu neden yaparlar ki? İstediği iki tatlı söz, arada dışarıda biraz dolaşmak, biraz huzur biraz mutluluk..
Cok üzüldüm sizin için. Tez günde hayırlı kapılar açılsin hayatinizda..

Ne dym ki cnm ya disardan konusmakla olmuyo tabide Allah yardmcn olsun

Bir kadına bunu neden yaparlar ki? İstediği iki tatlı söz, arada dışarıda biraz dolaşmak, biraz huzur biraz mutluluk..
Cok üzüldüm sizin için. Tez günde hayırlı kapılar açılsin hayatinizda..
Ya işte kadınlar ne ister diyolar ya işte bunu.. çok zor değil. Bide ben 6 sene kv, kv nin kvsi ve eltimle aynı apartmanda otururdum. Sürekli misafirlerini ağırladım. Kv kötü biri değildi ama biraz cahildi işte. . Bide sürekli ne iş yaptırsam geline kardır kafasında.. gelin iş yapar. .kendi çok çekmiş bu konudan ama mantık aynı. . Allahtan eşim ailesinden uzaklaşmak istedi yoksa hala taşınamazdık

Ölmesini isteyecek kadar umudunuzu kesmişsiniz boşanmaktan.Can güvenliğinizden mi endişe ediyorsunuz? Düzen kurmak o kadar zor olmamalı, maddi durumuz da iyiymiş.

Kızın kaderi annesine çeker derler ya o hesap galiba.. böyle konularda net yorumlar yapmam genelde ama sizin konunuzun elle tutulur hiç bir yanı yok malesef.. 1 dakika bile düşünmeye gerek yok boşanmak için..

Sıxın ıvın uxuldum
Allah sabır versın bos yere demıyolar
kıxlar annesının hayatını yadarmıs://
Bu adamın dınle alakası yok pıslık hrrıfın tekiu

Malesef ki kisiye ailede verilen rol hayat boyu devam ediyor sadece kisiler degisiyor ama tavirlari hep benzer oluyor

Herkesin kendine gore derdi oldugunu bilirdimde ben dertlerim kadar agiri tek bende var sanirdim kkya uyeligimden beri o kadar cok benzer hayatlar gordumki bu hem beni cok uzdu hemde guc verdi..

hippotalamus kardesim bende uzun zamandir seninle ayni duayi ediyorum beddua bile diyemiyorum..
En temiz en guzel kurtulus yolu gibi gorunuyor bunlarin boyle adamlarin geberip gitmesi

Ölmesini isteyecek kadar umudunuzu kesmişsiniz boşanmaktan.Can güvenliğinizden mi endişe ediyorsunuz? Düzen kurmak o kadar zor olmamalı, maddi durumuz da iyiymiş.
Işte ailemin durumu aslında iyi.. ama işte babam.. onların yanına dönmek istemiyorum. Ha deyince 2 çocukla düzen kurulmuyor. Baktım dayanamıyorum yada bir yerden patlarsam eşimi evden göndermeyi düşünüyorum.

Can korkusu değil de biliyorsunuz erkekler boşanırken en kötü yüzü ortaya çıkıyor. Çocuklarım var ben böyle bir durumda güzellikle olsun istiyorum. En basitinden tartışmak istiyorum ama o karşılığında cevap veremeyince küfre ve şiddete başvuruyor.

Çocuklarınız butun gun evde hapıs mı yanı ?
Ben ınanamıyorum bu konulara sız gercekten bakkala bıle cıkmadan evdemı duruyorsunuz ? sebeb ne kıskanclık mı

banada konu sahibi şuan çok bunaldıgı için abartıyor gibi geldi
adam bu kadar yobaz olsa size araba almaz adamın evinde oturup ekmegini yeyip ölmesini dilemeniz tuaf degilmi sizcede

Peygamberimizin hanımı alışıyormuş, ticaretle uğraşıyormuş diye örnek verseniz?

dini sohbete gidiyor, müslüman kendisi ama kadının dindeki yerinden haberi yok?
ben bu erkeklerden gerçekten çok nefret etmeye başladım. Allah size sabır versin, tez zamanda çıkış yolu göstersin..

banada konu sahibi şuan çok bunaldıgı için abartıyor gibi geldi
adam bu kadar yobaz olsa size araba almaz adamın evinde oturup ekmegini yeyip ölmesini dilemeniz tuaf degilmi sizcede
Ya şu anda tabi burda sadece kötü özellikleri yazdım. İyi olarak iyi bir baba çocukların bütün ihtiyaçlarını fazlasıyla karşılıyor, eve erzak olarak ne istersek alıyor. Şöyle bir örnek verim zaten bu konuyu açmama sebep te bu olay.. dün sabah kahvaltıyı hazırladım o da yeni kalkmıştı. Dur dedim ekmek alim gelim. Olmaz dedi. Saçmalama dedim şurası ekmek giyinmeye çalışıyordum kıyafetlerimi elimden çekti gidemezsin dedi. Ya izin istemiyorum bırak dedim. Atıştık en son seni Allaha havale ediyorum ne yaparsan yap rızam yok dedi. İnanın şu an az bile yazdım bir sürüde laf etti.

Tamam araba aldı o zaman boşanmakta kararlıydım. Terapiye gittik . Ben seni kıskanıyorum heryere araba ile gidersin dedi. O ara rahattım gerçekten. Ama en ufak şeyde arabayı satmakla tehdit etti.

Ya aslında ben eşimin özünde iyi bir insan olduğunu da düşünüyorum kızacaksınız ama.. biz onla hiç anlaşamıyoruz. Hayat tarzımız bakış açımız çok farklı. Bu süreçte birbirimizi yıpratıyoruz. Ben sussam bişey talep etmesem aramız iyi hatta baya düzeldi eşim. . Ama ben dışarı çıkmak istesem ona karışsam kavga ediyoruz ve şiddet eğilimli. . Böyle görmüş böyle yetişmiş maalesef. .

Ve soranlara evet çocuklarla hep evdeyiz. Büyük oğlum okula başladı Allahtan orda arkadaş edindi parka gidiyor. Küçük olan bebek daha.

eşinizin yaşı kaç
zaman geçtikçe düzelecektir ben burda düzelmeyecek birşey göremedim
zamanla gençlik hırsları yerini dinginlige bırakıyor

sizinkide inat olmuş heralde ben şahsen sabah sabah kalkıp ekmek almaya falan gitmek istemem hatta eşim bana aldırırsa o ekmegi o zaman tavır yapabikirim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…