Crinone jel in acik pembe sekilde geri gelmesi

likya1980

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
16 Kasım 2015
71
29
3
44
Arkadaslar 6 haftalik hamileyim. Crinone jel bazen pembe sekilde geri gelior. Icinizde boyle bir durumla karsilasan var mi. :(

Arkadaslar 6 haftalik hamileyim. Crinone jel bazen pembe sekilde geri gelior. Icinizde boyle bir durumla karsilasan var mi. :KK43:
açık pembe değil ama siyah kahverengi gelmişti. dr unla bir görüş istersen. endişelnecek bir durum olduğunu sanmıyorum muhtemelen tahriş olmuştur ama sen yine de garantiye al başa bir durum varsa en azından önlem almış olursun.

tesekkur ederim canim ben yurt disindayim istedigim zaman arayabilecegim bir doktorum yok ne yazik ki aksam acile gidecegim hayirlisi bakalim

Benmdr beyaz ama topak halde geliyor içeriye faydası oluyormu acaba

Merhaba kızlar bende jeli ilkkez kasımda asilamadan sonra kullanmıştım krem beyaz gibi tortu şeklinde geliyordu adetim geleceği zaman pembe tortu geldi sonucum negatif olduğu için kullanmayı bıraktım 2 gün sonra adetim geldi bu ay ovulasyon testi ile evde çocuk calismalarina devam ettik yumurtlamam gerceklesince olursa tutunsun diye jeli kullanmaya başladım bugün 6.gün jel sıvı içinde tortu, bazen jöle kıvamında akıntı, bazen yeşilimsi sıvı akinti bazende yumurta akı gibi bir sıvının içinde geri geldi geçen sefer böyle olmamıştı yaşayan varsa bilgilendirebilir mi acaba tuttumu hamile olabilir miyim çok istiyorum allah isteyen herkese versin bide önce kasiklarim şimdi heryerim seyriyor

O jel bende her sekilde ve her renkte geri geldi. 2 kez lekelenme seklinde kanamam oldu. Dun bebegimi gormeye gittim hersey yolundaymis cok sukur. Ilk 4 olumsuz denemedede benzer seyler yasadim ancak digerlerindeki fark jelin pembe gelmesi ile ardindan gelen kasik agrisi ve adet kanamasiydi. Bunda kanama devam etmedi. Allah butun isteyenlere tez elden bu mutlulugu tattirsin. Jelin topak topak geri gelmesi uygulamadan sonra 15 dk yurumemekten kaynakli. Bende yatmanin iyi olacagini dusunmustum ama hemsire her yaptiktan sonra kalkip 15 dk yuru yoksa erimez ve geri gelir demisti. Ancak tum bunlari yapsaniz bile geri geldigi donemler oluyor Hemsire vucut alacagini aliyordur merak etme sen demisti.

Merhaba konu açılalı çok olmuş ama ben belki okuyup cevap yazarsınız diye Buraya yazmak istedim. Tüp bebek tedavisi görüşüyorum. Bugün 11. Gün test günüm. Son bir kaç günüdür. Kullandığım crinone jel uçuk pembe olarak geri geliyor. Doktorum önemsiz dedi ama benim içimde hep bir şüphe var. Sizce konan 2 embriyoda tutmadığı için mi bu şekilde oluyor ?

Merhaba konu açılalı çok olmuş ama ben belki okuyup cevap yazarsınız diye Buraya yazmak istedim. Tüp bebek tedavisi görüşüyorum. Bugün 11. Gün test günüm. Son bir kaç günüdür. Kullandığım crinone jel uçuk pembe olarak geri geliyor. Doktorum önemsiz dedi ama benim içimde hep bir şüphe var. Sizce konan 2 embriyoda tutmadığı için mi bu şekilde oluyor ?
Yazının üzerine uzun süre geçmiş ama bn yine sormak istedim hamile kalmşmydnz peki

Normal cnm bende de o şekilde geliyordu rengine aldanma önemli olan kan görmemen...
Bu arada allah sabir versin ne illet bir ilac o öyle cok şukur kurtuldm

Yazının üzerine uzun süre geçmiş ama bn yine sormak istedim hamile kalmşmydnz peki
Benimde oyle olmustu fakat negatif oldu. Transferden sonra hemen hergun geldi pembe sekilde bende umutlanmistim yerlesiyor diye fakat ilgisi yokmus

Back
X