Kızlar crinone jeli kullanıyorum bende ve hamileyim bugun duş alıcaktım ve vajinamın içinde biriktiğini gördüm bazıları topak topak dökülüyor diyor ama benden hiç dökülmedi su gibi akıntım var sadece ama içinde birikmiş dayanamadım parmağımla temizledim çok fazla birikmiş ya bide kahverengi hatta siyaha dönük. Peynirimsi iğrenç bişi bebeğime bi zararı olur mu parmağımla temizlemek zarar vermişmidir çok endişeliyim yardım edin lütfen ne iğrenç bişi bu jel
arkadaşlar ben jeli günde bir kez sabahları kullanıyorum ama jeli kullandiktan sonra sulu bir akıntı geliyor aranızda bu şekilde olan varmı?
zor benim önceleri beyazdı şimdi siyah geri geliyor.... ne olacak bilmiyorum 18, günümm
kızlar merhabalar.. umarım birisi görür bu yazımı ve cevap verir...ben 2 adet dondurulmuş trasnferimin sonrasında bugün 7. günümdeyim.. hiçbir belirtim yok sadece crinone jel yüzünden 2 gündür tortunun arasına sıkışmış çok çok çok hafif pembemsi parçacık gelmeye başladı..ve bu beni çok aşırı korkutmaya başladı.. ne olur birileri yazsın.. yardımınıza ihtiyacım var....
Öncelikle hayırlı olsun.
Jelin çok farklı renklerde gelmesi normal, hiç endişe etme. Hatta kahve, turuncuya benzer, yeşilimsi, siyahımsı da gele bilir. Bir de hiç bir belirti arama. Çünki belirtinin olmaması yanıltıcı olduğu gibi, yalancı belirtiler de ola biliyor. Sen test yapana kadar kiç kalbini bulandırma.
çok teşekkür ederim canım sağolasın :) o kadar korktum ki anlatamam.. aslında bu benim 2. tüp bebek denemem..ilkinde o bahsettiğim pembemsi renk çok daha sık geliyordu ve 10. gübnümde adet olmuştum.. yine öyle olmasından çok korkuyorum .bugün artık 8. günüm oldu..test günüme az kaldı.. ömrümden ömür gidiyor sanki...
buarada sen ne durumdasın? merak ettim.. bilgilerine ihtiyacım olabilir..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?