Crinone jel kullananlar

Ben 5+6 gebeyim tüp bebek crınone kullanıyorum bugün beyaz bi şekilde geri geldi zaman zaman geliyor fakat arada turuncu renk gördüm aranızda böyle bişey yaşayan varmı ?

turuncu değilde kahvemsidir o,evet o renk gelmesi normalmiş,içeride biriktiği için o renk geri gelebiliyormuş,bana hemşire baştan söylemişti,telaşlanmayayım diye.

Ben 5+6 gebeyim tüp bebek crınone kullanıyorum bugün beyaz bi şekilde geri geldi zaman zaman geliyor fakat arada turuncu renk gördüm aranızda böyle bişey yaşayan varmı ?

üff ya herkes bu jelden muzdarip.ne güzel günde 1 defa kullanıyodum ama lekelenmem olunca doktorum yine 2ye çıkardı.
canım bu arada turuncu rengi ben de gördüm şu aralar da kahverengi olarak geri geliyor önce cok korkmustum ama burayı okuyunca biraz rahatladım.

Ben de 7+1 hamileyim ve bu jelden kullanıyorum yaklaşık 4 gündür, ondan önce iğne kullanıyordum 1 aydır, bugün ilk defa wc de beyaz pıhtı şeklinde geri düştüğünü gördüm jelin, burdakilkerin dediği gibi kahverengi yada siyah değildi benimki... burda okuyunca normal olduğunu rahatladım... bide bana doktorum jeli sürdükten sonra 10-15 dakika yürü dedi ben de sürdükten sonra 5 dakika yatıp yürüyorum....

jelı ılıskıden sonra ve catlarma iğnesınden snra kullanmaya basladınız değilmı ve catlatma ığnesınde 36 saat ılıskı yok bu zaman zarfında kullandınızmı kadınlarım

Bende düşük ihtimaline karşı bu jeli kullanacağım daha önce hiç kullanmadım ,yerleştirip uygulaması zor oluyor mu arkadaşlar?

hamileliğiniz ilerledikçe bu jelin ne kadar faydalı olduğunu göreceksiniz hem düşünüğüzü engelliyor hemde bebeğinizin beslendiği plasentayı destekliyor ne kadar iyi plasenta o kadar iyi bir bebek ve beslenmesi

Bende yeni kullanmaya başladım bu jeli pazartesi aşılama yapıldı inşallah iyi gelir...:)

slm arkadaşlar bende dondurulmuşlarla cuma günü 11.gün hamile olduğumu öğrendim. değerim 169.7 çıktı yarın bidaha tekrarlıycaz inşallah yükselir.bende bu jeli kullanıyorum transferden öne başladım bu zamana kadar pek öyle geri gelmiyodu ama bugün söylemesi ayıptır braz kabızlık var zorlanınca tuvalet kağıdında büyük parçalar halinde gördüm baya büyük 2 parça idi.elim ayağım titredi.bebeğime bi zararı olurmu yada ters giden bişeymi var acaba bu kadar zamandır çıkmadı şimi kocaman kocaman döküldü.yanmada vardı inşallah bişey yoktur ya yarın nasıl olucak bilmiyorum..:18::18:

hiç korkmana gerek yok ben bu jeli yaklaşık 1 ay kullandım. Çok rezil bi jel günde bir defa kullanıyodum. İlk önce pütürlü beyaz renkte geldi daha sonra araya kahverengiler karıştı 1. ayın sonuna doğruda avuç içimi dolduracak kadar büyük bir parça geldi ve canım çok yandı. hemen tüp bebek merkezini aradım korkulacak bişey olmadığını bunun normal olduğu söylendi. Sende hiç korkma bi arkadaşım o parçayı atamadığı için çok sancı çekti en sonunda doktor müdehalesiyle aldılar. Çocuk tutunduysa kabızlık falan farketmiyo ben aylarca kabız kaldım ama inantutunduysa problem değil. evet insan çok korkuyo ama benim doktorum şöle demişti artık normal hayatınıza dönebilirsiniz tüm hamileler gibi davranın artık anormal bi durum yok... gerçekten fazla psikopatlaşmaya gerek yok. İlk denememde tuttu ve 8. ayım bitti. ve ben öğretmenim test sonucuna 1 hafta vardı ben çalışmaya başladım. Düşün bi de anasınıfı öğretmeniyim ve sürekli hareket halindeyim. Ama tutunma sürecini geçtikten sonra dünya bize güzelll:)))

cevabın için çok teşekkürler canım.ben baştan çok panikledim acaba bebeğim düşüyomu diye sonra sakinlaşince bende sen gibi düşündüm rahatladım ama yazdıklarını okuyunca daha bi rahatladım çok sağol:)bugün kan sonucumda çok güzel çıktı değerim1210 a yükselmiş.bende sen gibi düşünüyorum sonucu beklerkende çok relaxtım transferden sonra eve geldim salata falan yaptım eşimle sofra hazırladık doğru dürüst yatmadım bile eğildim kalktım uzandım ilk 3 gün biraz daha temkinliydim sonra normal hayatıma tamamen döndüm bi tek ev spürmedim ama toz aldım yemek bulaşık hepsini yaptım rabbim verecekse taş taş üstünde bırakmaz verir dedim.çok şükür 11. gün aldım güzel haberimi...darısı bekleyen arkadaşlara.....rabbim seninkinide kucağına almaya nasip etsin.....bide keşke çevremizdekilerde biz gibi düşünseler :)))))

canım merhaba bende 7+4 günlük hamileyim... crınıno jel hergün akşam 8de alıyorum.. bendende parça parça geri dönüyo yazını okuyunca rahatladım.. bende tüp bebek tedavisiyle gebe kaldım.. jeli ne kadar kullandın ve doktor kestiğinde değişik bir durumla karşılaştınmı?

jelin kokusu beni öldürüyordu. Zaten kokuya hassasiyet hat safhada.. Çok şükür ki 11. haftada bıraktırdı dr.

jeli kullanalar arkadaşlar bilginize olsun kullandıktan sonra en az 15 dakika yürünmesi gerekiyor, yoksa jel katılaşıyor ve ilerde problem yaratıyormuş bilginize.

crinone jeli transferden sonra kullanmaya başladım . günde bir tane o da sabahları yapıyordum...ilk günlerde normaldi herşeyyy....forumda araştırma yaparken topaka topak geldiğini okumuştum ...1 hafta kullanımdan sonra benden de topak topak lovabaya gittiğimde bazen düşüyordu...biliyor olmama rağmen çocuk düştü diye bir irkilmiştim...neyse sonuç negatif olunca ...kuullanmıyorum...doktorumun söylemiyle....gebelik varsa devam ediliyor 12. haftaya kadar ..diğer .doktorların tedavi şekli farklı olabilir...iğrenç birşey hala gelip durur bişeyler ...test günüme 2 gün kala kanama olduu...bayağ adet kanamasıı...bakalım adet tarihim gelince ne olucakk...yoksa bir hafta erken olmuş olucamm....kullanmaya devam etseydimde bebişim olsaydıı.... tutunamadı

arkadaşlar merhaba ben de 6+5 günlük hamileyim doktorum crinone jel verdi 1 haftadan fazladır kullanıyorum gece yatarken sıkıp uyuyodum. dün gece sokmaya çalışırken canım çok acıdı. bu akşamda yıkanırken vajina girişinde topak topak biriktiğini farkettim çok tuhaf oldum parmağımı biraz sokup orada daha bir sürü birikmiş olduğunu farkettim ve biraz temizledim. böyle bir etkisinin olcağını hiç bilmiyordum. acaba parmağımı biraz sokup temizlemem sakıncalı olmuş mudur? bebeğime bi zarar vermiş miyimdir? ama çok derine gitmesemde iilerlerde daha da fazla olduğuna eminim. bu böyle devam mı edecek? sıktıktan sonra 15 dk yürünmesi gerek demiş arkadaş ama ozaman da dışarı akmaz mı rahime ulaşmaz ki ozaman da... yaa bırakasım geldi jeli ama bebeğime bişey olur diye cesaret de edemiyorum. arkadaşlar yarddım edin ne yapayım ben? çok iğrenç birşeymiş bu jel yaa...

arkadaşlar benim jel pazartesi günü yani 8 nisan 2013te bitiyor, doktor günde iki kere devam diyor. biraz daha kullanıcam elinde olan varmı hamiş arkadaşlardan?? varsa acilen cevap yazarsa çok mutlu ve duacısı olurum...

Merhaba arkadaslar, tüp bebek tedavisi ile hamile kaldım, su an 27 haftalık hamileyim. Başlarda crinone jeli kullandım. Doktorum fazla aldırdı.Elimde - buçuk kutu kaldı. Son kullanma tarihleri 2015. Kutusu malum 74 tl. Benden almak isteyen varsa bir bucuk kutusunu 50 tl ye gönderebilirim. İsteyen kapıda ödeme yapabilir. İlgilenen arkadaslar, canankaynarca@yahoo.com adresine mail atabilir.Allah hepimizin bebişlerini korusun

Kızlar crinone jeli kullanıyorum bende ve hamileyim bugun duş alıcaktım ve vajinamın içinde biriktiğini gördüm bazıları topak topak dökülüyor diyor ama benden hiç dökülmedi su gibi akıntım var sadece ama içinde birikmiş dayanamadım parmağımla temizledim çok fazla birikmiş ya bide kahverengi hatta siyaha dönük. Peynirimsi iğrenç bişi bebeğime bi zararı olur mu parmağımla temizlemek zarar vermişmidir çok endişeliyim yardım edin lütfen ne iğrenç bişi bu jel

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…