Crinone jel kullananlar

aminn canımm inşallahhh..kesinlikle en zor yanı beklemek.. belirsizlik insanı mahvediyor resmen,ne yapacağını,nası davranacağını bilemiyorsun..
benimde şimdiki dondurulmuş 2 adet koyuldu..inşallah seninde gönlüne göre olur herşey.. vardır Allah'ın bi bildiği ve bi yoluna koymuştur ..hepimizin yüzü gülsün inşallah....
buarada sizdeki sorun ne peki?

Bizde ana sorun erkek inferlitesi. Ancak embriolar kaliteli olduğu halde tutunma olmuyor.

Bizde ana sorun erkek inferlitesi. Ancak embriolar kaliteli olduğu halde tutunma olmuyor.

peki buna rağmen tutunma olamamasını araştırmadılar mı hiç?onun bir sürü sebebi olurmuş... internette ki doktorları dinlemiştim de.. bizimde embriyolar kaliteli ama ilki tutmadı,bakalım şimdi nolcak?

canım bizde de erkek infertilitesi var ve kaç defadır deniyoruz hiç tutunma olmadı.biraz tedavilerinizden bahseder misin kaç defa denediniz,tutunma oldu mu,mikrotese ile bulunanlarla mı yaptınız hep,bide sorun neydi bizde azfc delesyonu varmış.

peki buna rağmen tutunma olamamasını araştırmadılar mı hiç?onun bir sürü sebebi olurmuş... internette ki doktorları dinlemiştim de.. bizimde embriyolar kaliteli ama ilki tutmadı,bakalım şimdi nolcak?

Yaklaşık iki sene önce mikro tese oldu eşim. Doktor haraketli olanlar çok az olduğu için önermişti. Bir kere taze elde edilmiş spermler kullanıldı, 5 kullanımlıkta donduruldu. İlkinde 4 embrio 5.güne gitti çok kaliteliydi ancak ne taze ne donmuş tutunmadı.

3.tedavide 3 tane embrio 3.gün transfer edildi (biri orta kaliteliydi, donduramayacağımız için) sonuç yine neqatif.

4.denemede 9 embrio 5.güne gitti, bu sefer pgt yapıldı (embriolar kaliteli, rahim kalınlığı çok iyi olduğu halde tutunma olmadığı için). Bu sefer 9 embriodan 4'ü ciddi genetik sorunlu çıktı (hemde en sağlıklı görünenler) sağlıklı olan 3 tane transfer edildi. Bu sefer 3'ü de tuttu. Biri küçük kese idi gelişmedi, birinin kalp atışı görüldü ancak 7.haftada durmuş, diğeri ise sağlıklı bir bebekti. 17+3'de durduk yere suyum geldi ve 18.haftada suni doğumla kaybettim. Ardından parça kalmışdı kürtaj oldum.

5.denemeyi donmuş iki tane pgt yapılmış embrio ile yaptık (bu arada hepsi aynı hastanede oldu) sonuç neqatif.

Geçtik Memorial şişli hastanesine. Rahimde sorun görünüyordu, rahim filmimi yenilememi istediler, ciddi yapışıklık varmış (son deneme boşuna yapılmış) histereskopi ile açıldı. 6.denemeyi yaptık 6 embrio 5.güne gitti, kaliteleri çok iyiydi. İki transfer edildi (rahim kalınlaşmasında sorun vardı, iyi kalınlaşmamıştı) sonuç yine neqatif oldu. Doktor bu sefer yapışıklığın tekrarlamasından şüphelendi, bir kez daha rahim filmi çektirdik. Rahim ter temizdi ve görüşmeğe gittiğimde daha iyi kalınlaşmıştı.

Son tedavide pgt konusunu da görüştük, genetik sorunumuz olmadığı için dr.pgt yaptırmamızı istemedi. Şimdi 7.deneme için beklemedeyim. Karar verdiğimizde in şee Allah ilaçsız doğal takiple donmuş tedavisi yapmayı düşünüyoruz (tabii rahim normal kalınlaşır ve yumurta büyürse).

Bu arada son tedavide normal çıkışla elde edilen spermler kullanıldı. Çünki değerler iki sene önceye kıyasla çok daha iyiydi.

canım sağol Allah razı olsun bende ne zamandır benimle aynı sorunu yaşayan varmı diye düşünüp duruyordum.

canımm benim yaa... gerçekten çok zor günler geçirmişsin.. inşallah o yaşadıkların son olur ve tekrar karar verdiğinizde Allah gönlünüzdekini hakkınızda hayırlı eyler...

Sizin hikayeniz nasıl? Sen de bir az yaşadıklarını özetlermisin?

canım geciktiğim için kusura bakma seni bulmak benim için mucizeydi ama işten dönüşte günlerce önceden sözleşerek arkadaşlarımı bize çağırmıştım onları ağırlamakla uğraştım bu saate kadar.
bizde yani eşimde genetik bir sorun varmış çok kötü bir vaka değil Allahtan.erkek kromozomunda bir bölgede zamanla biraz silinme olmuş.y delesyonu var bizde.azfc delesyonu.en başta hiç sperm yoktu mikrotesede bile bulunamadı ki bizim durumda olurmuş azda olsa,menide çıkan bile varmış,en kötü ihtimalle tesede çıkarmış genellikle neyse bizde ikiside yoktu.prengly iğne kullandık 100 falan çıkıyor şimdilik ama değişiyor durumu hareketleri yerinde hareketli oluyor falan sallantıda yani iğneyi kesince onlarda bozuluyor.dört tüp.yaptık hiç tutunma olmadı kafayı yiyecektim olmuyor diye ama senin bir tane tutunanın olmuş bunu görünce çok sevindim demek ki spermler güçlense olabilir.kendimde genetik kan bütün tahlillerimi yaptırdım benmi sebep oluyorum olmamasına diye ama hiç Bi sorun bulunamadı.senin tahlillerin yapıldıml?

Sakın umudunuzu kayb etmeyin. Benim de tahlillerim yapıldı. Görünürde bir şey yok. Yapışıklık vardı, o da giderildi. Bakalım Allahtan hayırlısı olsun.

Nerede tedavi görüyorsunuz?

Sakın umudunuzu kayb etmeyin. Benim de tahlillerim yapıldı. Görünürde bir şey yok. Yapışıklık vardı, o da giderildi. Bakalım Allahtan hayırlısı olsun.

Nerede tedavi görüyorsunuz?

Allah seni karşıma çıkardı yavaş yavaş havanda su dövüyoruz demeye başlamıştım.o yapışıklıkta kürtajdan olmuştur tabiki.bu yaz bahçecide yapacağım şimdi ön hazırlık yapıyorum.işte genetik yaptırdım kan pıhtılaşma testleri yaptırdım.tekrar hsg çektiricem birde burdaki kocakarılar karın kaldırma diye bişey yapıyorlar onu yaptıracağım.ne biliyim işte aklımıza ne gelirse kim ne derse yapıyorum.kaybedecek bişeyimiz yok diye düşünüyorum.nerelerde yaptırdınız?

İlk 5 denemeyi İstanbul Cerrahi hastanesinde, sonuncunu ise Memorial Şişlide.

eşin için bir şey kullanıyor musunuz?

Bizim işin ilginç tarafı eşim bir şey yapmaya kalktığında sonucu olumsuz etkiliyor. Tese amelyatından sonra donmuş spermlerimiz olduğu için ona hiç bi şey yapmadık. Sonuçlar baya iyiye ilerledi. Son bir 1 ay (tedaviden önce) keçi boynuzu kürü, arı sütü kullandı yine az da olsa geriledi. Gerçi o ara ateşli qrip de geçirmişdi.

Eskiden proksed plus, sperman gibi hızı artıran ilaçlar kullandığında rakamlar 0'a doğru gidiyordu.

peki neden böyleymiş hiç araştırılmadımı.sebebi olmalı.genetikmi acaba?tahlilden üç ay önceye kadar yapılanlar spermleri etkiliyor.yani son bir ayda olanlar değil üroloğunuz kim?

bendede oluyo crinoneye baglı beyaz pembe karışık tortu parçalar.
hatta ilk oldugunda çok korkmuştum bu ne böyle diye.
herkeste oluyormuş meger.
birisi crinone jeli kullanmayı bıraktım 20 gün oldu hala parçalar geliyor yazmış
valla böyle olursa s.çtık
ıslak tortulu iç çamaşırıylada calışılmaz kı

Kızlae merhaba bende 5 haftalık hamileyim, bugünkü progestoron test 7,8 çıktı, doktor bu jeli verdi,acaba normale dönermi deperlerim çok merak ediyorum

Kizlar selam, bende bu klomen ve çatlama iğnesi oldum crinone JEL verdi Dr. Ama kullanmaya basladigimdan beri kasiklarimda ve karnimda agrilar oluyor. Bugün 5. Kullandim. Dr hamile olmadigindan emin olana kadar kullan dedi. Bu agrilar normal mi? Lütfen yardimci olun.

kimse yok mu?????????????????:18::18::18::18::18:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…