Crinone jel kullananlar

Cogu yerde sari akinti gebelik te olur demisler ama 1haftadir beyazdi bu akintilar simdi nolduki yaaa
Senin ne kadarlik bebegin canim insallah bisey yoktur

6haftalık oldu bugun canım kesemızı gorduk cok sukur persembe bebısı kalp atısnı duyarız ınsaALLAH

arkadaşlar elimde fazladan 6 kutu crinone jel var ilgilenenlere duyurulur ben sigortasız almıştım aldığım fiyattan aşağı satıyorum

hayır yazdıramıyorum her hafta hastaneye gidip tekrar yazdırmam gerekiyor. Dr düşük tehlikesi yazmasına rağmen 2 kutu yazmasına rağmen vermiyor eczaneler.
Ben sağlık ocağında yazdırıyorum 3 kutu bile verdiler canım

Crinone jelden daha kötüsü progesteron iğnesi arkadaşlar sabah akşam buluşuyoruz malesef

progesteron ignesi bana yazmadı doktorum sadece jel kullanıyorumm igne ne işe yarıyor

Merhabalar bende bu jelden kullaniorum benim bugün transferimin 5 . Gunu bu ilaç düşük riskini azaltıyor deil mi bir de bebeğin tutunmasini daha mı kolaylastirio

Evet cnm bende kullanıyorum bebegın tutunmasını saglıyormus. Bana doktorum yerlesme kanamasından sonra vermıstı bu ılacı sadece 15 gun kullanıcam

Aşağıda hamılelık donemınde kesınle kullanılmamalı yazıyor. :s Ama bız bu donemde kullanıyoruz. Anlamadım

Crinone;İlacın etken maddesi Progesteron’dur. Crinone Vajinal Jel, hamilelik başlangıcında rahim iç düzeyinde değişimler meydana getirerek, döllenmiş olan yumurtanın rahimde tutunmasını ve vücudun gebeliği sürdürmesini sağlayan önemli bir kadınlık hormonudur. Bu ilaç, östrojen hormonu tedavisi alan kişilerde ikincil olarak görülen adet görememe (regl olamama) durumu, östrojen hormonu yerine koyma terapisi sırasında ek tedavi olarak, olası hormonal dengesizliğe bağlı bozuklukların tedavisinde ve kısırlık tedavisinde kullanılan bir ilaçtır.

CRİNONE VAJİNAL JEL HAKKINDA BİLİNMESİ GEREKEN HUSUSLAR :
  1. İlacın etken maddesine karşı bir alerjiniz varsa bu ilacı kullanmanız önerilmez.
  2. Hamilelik başlangıcında rahim iç düzeyinde değişimler meydana getirerek, döllenmiş olan yumurtanın rahimde tutunmasını ve vücudun gebeliği sürdürmesini sağlayan önemli bir kadınlık hormonudur.
  3. Bu ilaç kalp krizi ve göğüs kanseri, kan pıhtılaşması ve felç (inme) riskini arttırmaktadır.
  4. Eğer geçmişinizde kan pıhtılaşması veya dolaşım problemleri durumu varsa veya karaciğer hastalığı, meme veya rahim kanseri gibi hormon ilişkili bir kanser var ise , şiddetli vajinal kanama gibi bir rahatsızlığınız varsa, yakın zamanda dış gebelik veya tamamlanmamış düşük geçirdiyseniz bu ilacı kullanmayınız.
  5. Bu ilaç doğurganlık tedavisinin bir parçası olarak kullanılacaksa 12 hafta olarak kullanılır. Vajinal bazı durumlarda ise yalnızca bir dönem için 6 ila 12 günlük olarak kullanılır. Doktorunuzun kullanım talimatını önemle dikkate almanız gerekmektedir. Hiçbir dozu atlamamaya özen göstermelisiniz.
  6. Böbrek hastalığı, şeker hastalığı, kalp hastalığı, konjestif kalp yetmezliği, yüksek tansiyon, astım, migren, epilepsi (sara), porfirya, geçmişte depresyon öyküsü gibi durumlarınız var ise bu ilacı kullanmadan önce doktorunuzu bilgilendiriniz.
  7. Hamilelik döneminde ve emzirme döneminde bu ilacı kesinlikle kullanmayınız.
CRİNONE VAJİNAL JEL’İN KULLANIM ŞEKLİ :
  1. Doktorunuz bu ilacı nasıl reçete ettiyse o şekilde kullanmanız gerekmektedir. Tedavi süresince lütfen doktorunuzun direktiflerine uyunuz.
  2. Oturur vaziyette dizlerinizi yukarı doğru bükerek aplikatörü vajinanın en derinine ilerletiniz.Aplikatörün içindeki itici kolu yavaşça en sonuna kadar itiniz. Boşalan aplikatörü vajinadan yavaşça çıkarıp atınız.
İLACIN OLASI YAN ETKİLERİ
  1. Karın ağrısı , nefes almada güçlük, kurdeşen, yüzde , dudaklarda , dilde ve boğazda şişlik gibi bir durumda doktorunuzu bilgilendiriniz.
  2. Ellerde, bileklerde ve ayaklarda şişme, ayaklardan birinde veya ikisinde de ağrı veya şişme, depresyon belirtileri gibi yan etkilerden birine sahipseniz derhal doktorunuzu arayıp acil tıbbi yardım almalısınız.

yan etkiside çokmuş ya.banada verdi bende tedavi görüyorum

yan etkiside çokmuş ya.banada verdi bende tedavi görüyorum
Ben prospektusunu bir arkadasima vermistim doktoruna sorucakti. Oradan karsilastirma yapamiyorum o yuzden bir bakarmisin oradada aynisimi yaziyor? Tutarsizlik var bu kdr insan hamilelik doneminde kullaniyor. Doktorlar oyle olsa vermezdi. Kutuyu yariladim kurtulucam az kaldi ins.

benım doktorum 3 ay kullanılacak dedı sızın neden bıtıyor bıdaha kullanmıycakmısınız.bıde benımkı sureklı gerı gelıyor sızde varmı boyle bırsey

Benim doktorum da gebeligimin 3. Ayına kadar kullanılacak dedi Eed bende de geri geliyor normal yani arti bi etkisi olsa doktorlar zaten vermez

benım doktorum 3 ay kullanılacak dedı sızın neden bıtıyor bıdaha kullanmıycakmısınız.bıde benımkı sureklı gerı gelıyor sızde varmı boyle bırsey
Bana bır kutu verdı. 15 tup var içinde. Bunu bıtır dedı sadece. Bende gerı gelmıyor fazla ayaklarımı havaya dıkıyorum 10 dk ondan sonra uzanıyorum. Hemen ayaga kalkmıyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…