Ayy ne guzel maşallah canim Rabbim saglikla kucagina almayi nasip etsin6haftalık oldu bugun canım kesemızı gorduk cok sukur persembe bebısı kalp atısnı duyarız ınsaALLAH
Amin canım darısı sana insaAllahAyy ne guzel maşallah canim Rabbim saglikla kucagina almayi nasip etsin
Amiiin dua ed bana canim yarin yine hcg yaptıracam yukselmistir insallahAmin canım darısı sana insaAllah
Amin canım insaAllah o surec çok fena düşünmek beklemekAmiiin dua ed bana canim yarin yine hcg yaptıracam yukselmistir insallah
Ben sağlık ocağında yazdırıyorum 3 kutu bile verdiler canımhayır yazdıramıyorum her hafta hastaneye gidip tekrar yazdırmam gerekiyor. Dr düşük tehlikesi yazmasına rağmen 2 kutu yazmasına rağmen vermiyor eczaneler.
yan etkiside çokmuş ya.banada verdi bende tedavi görüyorumAşağıda hamılelık donemınde kesınle kullanılmamalı yazıyor. :s Ama bız bu donemde kullanıyoruz. Anlamadım
Crinone;İlacın etken maddesi Progesteron’dur. Crinone Vajinal Jel, hamilelik başlangıcında rahim iç düzeyinde değişimler meydana getirerek, döllenmiş olan yumurtanın rahimde tutunmasını ve vücudun gebeliği sürdürmesini sağlayan önemli bir kadınlık hormonudur. Bu ilaç, östrojen hormonu tedavisi alan kişilerde ikincil olarak görülen adet görememe (regl olamama) durumu, östrojen hormonu yerine koyma terapisi sırasında ek tedavi olarak, olası hormonal dengesizliğe bağlı bozuklukların tedavisinde ve kısırlık tedavisinde kullanılan bir ilaçtır.
CRİNONE VAJİNAL JEL HAKKINDA BİLİNMESİ GEREKEN HUSUSLAR :
CRİNONE VAJİNAL JEL’İN KULLANIM ŞEKLİ :
- İlacın etken maddesine karşı bir alerjiniz varsa bu ilacı kullanmanız önerilmez.
- Hamilelik başlangıcında rahim iç düzeyinde değişimler meydana getirerek, döllenmiş olan yumurtanın rahimde tutunmasını ve vücudun gebeliği sürdürmesini sağlayan önemli bir kadınlık hormonudur.
- Bu ilaç kalp krizi ve göğüs kanseri, kan pıhtılaşması ve felç (inme) riskini arttırmaktadır.
- Eğer geçmişinizde kan pıhtılaşması veya dolaşım problemleri durumu varsa veya karaciğer hastalığı, meme veya rahim kanseri gibi hormon ilişkili bir kanser var ise , şiddetli vajinal kanama gibi bir rahatsızlığınız varsa, yakın zamanda dış gebelik veya tamamlanmamış düşük geçirdiyseniz bu ilacı kullanmayınız.
- Bu ilaç doğurganlık tedavisinin bir parçası olarak kullanılacaksa 12 hafta olarak kullanılır. Vajinal bazı durumlarda ise yalnızca bir dönem için 6 ila 12 günlük olarak kullanılır. Doktorunuzun kullanım talimatını önemle dikkate almanız gerekmektedir. Hiçbir dozu atlamamaya özen göstermelisiniz.
- Böbrek hastalığı, şeker hastalığı, kalp hastalığı, konjestif kalp yetmezliği, yüksek tansiyon, astım, migren, epilepsi (sara), porfirya, geçmişte depresyon öyküsü gibi durumlarınız var ise bu ilacı kullanmadan önce doktorunuzu bilgilendiriniz.
- Hamilelik döneminde ve emzirme döneminde bu ilacı kesinlikle kullanmayınız.
İLACIN OLASI YAN ETKİLERİ
- Doktorunuz bu ilacı nasıl reçete ettiyse o şekilde kullanmanız gerekmektedir. Tedavi süresince lütfen doktorunuzun direktiflerine uyunuz.
- Oturur vaziyette dizlerinizi yukarı doğru bükerek aplikatörü vajinanın en derinine ilerletiniz.Aplikatörün içindeki itici kolu yavaşça en sonuna kadar itiniz. Boşalan aplikatörü vajinadan yavaşça çıkarıp atınız.
- Karın ağrısı , nefes almada güçlük, kurdeşen, yüzde , dudaklarda , dilde ve boğazda şişlik gibi bir durumda doktorunuzu bilgilendiriniz.
- Ellerde, bileklerde ve ayaklarda şişme, ayaklardan birinde veya ikisinde de ağrı veya şişme, depresyon belirtileri gibi yan etkilerden birine sahipseniz derhal doktorunuzu arayıp acil tıbbi yardım almalısınız.
Ben prospektusunu bir arkadasima vermistim doktoruna sorucakti. Oradan karsilastirma yapamiyorum o yuzden bir bakarmisin oradada aynisimi yaziyor? Tutarsizlik var bu kdr insan hamilelik doneminde kullaniyor. Doktorlar oyle olsa vermezdi. Kutuyu yariladim kurtulucam az kaldi ins.yan etkiside çokmuş ya.banada verdi bende tedavi görüyorum
benım doktorum 3 ay kullanılacak dedı sızın neden bıtıyor bıdaha kullanmıycakmısınız.bıde benımkı sureklı gerı gelıyor sızde varmı boyle bırseyBen prospektusunu bir arkadasima vermistim doktoruna sorucakti. Oradan karsilastirma yapamiyorum o yuzden bir bakarmisin oradada aynisimi yaziyor? Tutarsizlik var bu kdr insan hamilelik doneminde kullaniyor. Doktorlar oyle olsa vermezdi. Kutuyu yariladim kurtulucam az kaldi ins.
Bana bır kutu verdı. 15 tup var içinde. Bunu bıtır dedı sadece. Bende gerı gelmıyor fazla ayaklarımı havaya dıkıyorum 10 dk ondan sonra uzanıyorum. Hemen ayaga kalkmıyorum.benım doktorum 3 ay kullanılacak dedı sızın neden bıtıyor bıdaha kullanmıycakmısınız.bıde benımkı sureklı gerı gelıyor sızde varmı boyle bırsey
benımkı tup bebek belkı ondan fazla vermiştır doktorummBana bır kutu verdı. 15 tup var içinde. Bunu bıtır dedı sadece. Bende gerı gelmıyor fazla ayaklarımı havaya dıkıyorum 10 dk ondan sonra uzanıyorum. Hemen ayaga kalkmıyorum.
Ondandir o zmn cnm. Benim 4-5. Hafta gibi kahverengi kanamam olmustu bi kere yerlesme kanamasiymis. koruma amacli verdi sadece.benımkı tup bebek belkı ondan fazla vermiştır doktorumm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?