- 18 Ocak 2015
- 203
- 53
- 13
- 40
Cnm bende akşamdan akşama kullanıyorum ama antıbıyotık gıbı dk dksına bakmıyorum. 10-11 arası oyle yapıyorum.arkadaslar crınone jel hep aynı saatte mı uygulanıyor mesela sabah 8 aksam 8 gıbı ben saatlerıne pek dıkkat etmıorumda
anldm tsk ederımmmmCnm bende akşamdan akşama kullanıyorum ama antıbıyotık gıbı dk dksına bakmıyorum. 10-11 arası oyle yapıyorum.
Normal, ben birakali 2 hafta oldum hala kutle gibi beyaz parcalar geliyor.Mrhbalar transferimin 6. Günü hiç böyle olmamıştı jeli yaptktan bi saat sonra hepsi geri akmış içinde pıhtı gbi çok küçük şeyler de var korktum böyle durum yaşayan var mı? Tekrar mı yapsam jeli
Bende bulamadım canımBen prospektusunu bir arkadasima vermistim doktoruna sorucakti. Oradan karsilastirma yapamiyorum o yuzden bir bakarmisin oradada aynisimi yaziyor? Tutarsizlik var bu kdr insan hamilelik doneminde kullaniyor. Doktorlar oyle olsa vermezdi. Kutuyu yariladim kurtulucam az kaldi ins.
cnm ılacın basındakı yerı igneyle del sonra bastır ıyıcene cok rahat oluyor.korkma bırıkmesı ve gerı gelmesı cok norml vucut gerekenı alıp fazlasını dışarı atıyormuş bende cok sorun yasadım doktoruma sordum dvmlı canını sıkma......tekrar yapmana gerek yokMrhbalar transferimin 6. Günü hiç böyle olmamıştı jeli yaptktan bi saat sonra hepsi geri akmış içinde pıhtı gbi çok küçük şeyler de var korktum böyle durum yaşayan var mı? Tekrar mı yapsam jeli
Oluyor canımKızlar bişey sormak istiyorum. Bugun banyo yaparken jel içerde top gibi birikmiş temizleyebildiğim kadar temizledim ama yine kaldı içerde. Sizde de aynısını oluyor mu
normal cnm mrk etme sen kulak çubuguyla temızleyebıldgını temızle bence..Kızlar bişey sormak istiyorum. Bugun banyo yaparken jel içerde top gibi birikmiş temizleyebildiğim kadar temizledim ama yine kaldı içerde. Sizde de aynısını oluyor mu
Temizliyorum canım 2 gündür hem temizleyince ilaç daha iyi emilir çünkü yukarı gitmiyornormal cnm mrk etme sen kulak çubuguyla temızleyebıldgını temızle bence..
işllah hadı hayırlı olsun....Slm ben de de jel aynı akıntı ya da katılaşmış halde düşüyor.perşembe transferim oldu.3.denememiz. İnş hamileyimdir sizler gibi...
Tşkler cnm, ne bilim bebişlerimizi verecek Rabbimizin rızası için tutuyoruz, tutmazsam rahat edemicem..hayır olsun hakkımızda inş..mrb arkadaşlar benimde pzt oldu transferim. 3 progestan iğnesi vuruldum ama çok fazla yan etkisi olunca jele geçtik. Jel bir hafta iyi gitti ama şimdi akıntı ve hafif kaşıntı başladı. Bunun alternatifi hap varmış diye duydum,bilginiz var mı?
SewMem arkadaşım ben bu yıl orucu kaza yapıcam, (hayatımda ilk defa oruç tutmuyorum) benim düşüncem şu an bize farz değil. Hem devamlı ilaç kullanıyoruz hem de devamlı su içiip iyi beslenmemiz gerek ve bunu kendimiz için değil karnımızdaki canlar için yapıyoruz. Bana günde 2 l su içmelisin dediler, 16 saat aç susuz bırakma bebişleri derim.
ılaçların arasında 12 saat olmalı sık sık yapılmamalı vucut kabul etmez ama istersenız doktorunuza danışın...Çok tşkler duayla inş.. Ya ben oruç tutuyorum inş böle olunca da 2 jeli kullanma süresi arasındaki fark çok az oluo haliyle..oruçla ilgili fikri olan varmı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?