Crinone jel kullananlar

arkadaslar crınone jel hep aynı saatte mı uygulanıyor mesela sabah 8 aksam 8 gıbı ben saatlerıne pek dıkkat etmıorumda

arkadaslar crınone jel hep aynı saatte mı uygulanıyor mesela sabah 8 aksam 8 gıbı ben saatlerıne pek dıkkat etmıorumda
Cnm bende akşamdan akşama kullanıyorum ama antıbıyotık gıbı dk dksına bakmıyorum. 10-11 arası oyle yapıyorum.

Arkadaslar hepinize merhaba, nisan ayindaki tup bebek transferiyle ikizlere hamileyim cok sukur.
Dilerim sizler de hayirlisiyla guzel sonuclar alirsiniz..

Transfer gununden beri 3 ay boyunca kullandigim ilaclar oldu. Bugun itibariyle kestim ilaclarimi.
Tabi elimde kaldi fazlasi
Hibor 3500/0.2. , proluton depot, estrofem, 2 kutu crinone jel var elimde. almak isteyen olursa uygun fiyata verebilirim. Istanbuldayim.

Ozel mesaj atabilirsiniz( transferden sonra kullanmistim bu ilaclari 3ay boyunca) kullanim tarihleri 2017 ye yakin.

Mrhbalar transferimin 6. Günü hiç böyle olmamıştı jeli yaptktan bi saat sonra hepsi geri akmış içinde pıhtı gbi çok küçük şeyler de var korktum böyle durum yaşayan var mı? Tekrar mı yapsam jeli

Normal, ben birakali 2 hafta oldum hala kutle gibi beyaz parcalar geliyor.

Jeli hafif salla, hafifce dondurerek koy. En kotu yarisina kadar.. jelden sonra da 10 dk ya yakin yuruyus yap ki dagilsin iceride..
Kafana gore olmadi galiba deyip birdaha yapma
Gecmis olsun..

Bende bulamadım canım aynen benim doktorumda bulunduğum yerdeki kaliteli doktorlardan.vardır bildikleri

cnm ılacın basındakı yerı igneyle del sonra bastır ıyıcene cok rahat oluyor.korkma bırıkmesı ve gerı gelmesı cok norml vucut gerekenı alıp fazlasını dışarı atıyormuş bende cok sorun yasadım doktoruma sordum dvmlı canını sıkma......tekrar yapmana gerek yok

Kızlar bişey sormak istiyorum. Bugun banyo yaparken jel içerde top gibi birikmiş temizleyebildiğim kadar temizledim ama yine kaldı içerde. Sizde de aynısını oluyor mu

Kızlar bişey sormak istiyorum. Bugun banyo yaparken jel içerde top gibi birikmiş temizleyebildiğim kadar temizledim ama yine kaldı içerde. Sizde de aynısını oluyor mu
normal cnm mrk etme sen kulak çubuguyla temızleyebıldgını temızle bence..

Slm ben de de jel aynı akıntı ya da katılaşmış halde düşüyor.perşembe transferim oldu.3.denememiz. İnş hamileyimdir sizler gibi...

Çok tşkler duayla inş.. Ya ben oruç tutuyorum inş böle olunca da 2 jeli kullanma süresi arasındaki fark çok az oluo haliyle..oruçla ilgili fikri olan varmı

mrb arkadaşlar benimde pzt oldu transferim. 3 progestan iğnesi vuruldum ama çok fazla yan etkisi olunca jele geçtik. Jel bir hafta iyi gitti ama şimdi akıntı ve hafif kaşıntı başladı. Bunun alternatifi hap varmış diye duydum,bilginiz var mı?
SewMem arkadaşım ben bu yıl orucu kaza yapıcam, (hayatımda ilk defa oruç tutmuyorum) benim düşüncem şu an bize farz değil. Hem devamlı ilaç kullanıyoruz hem de devamlı su içiip iyi beslenmemiz gerek ve bunu kendimiz için değil karnımızdaki canlar için yapıyoruz. Bana günde 2 l su içmelisin dediler, 16 saat aç susuz bırakma bebişleri derim.

Akm arkadaşlar bende jeli kullandım 1 hafta ama hamile değilmişim vajinamda resmen topaklaşmış iki gün üst üste resmen parmaklarımla temizledim kendi kendime kürtaj yapar gibiydi iki günde bir avuç dolusu topak çıktı ve çok iğrendim muhtemelen de kullanmam bir daha elimde 1 kutu ilaç var ilgilenen olursa ücretsiz kargolarım arkadaşlar sevgiler

Tşkler cnm, ne bilim bebişlerimizi verecek Rabbimizin rızası için tutuyoruz, tutmazsam rahat edemicem..hayır olsun hakkımızda inş..

Çok tşkler duayla inş.. Ya ben oruç tutuyorum inş böle olunca da 2 jeli kullanma süresi arasındaki fark çok az oluo haliyle..oruçla ilgili fikri olan varmı
ılaçların arasında 12 saat olmalı sık sık yapılmamalı vucut kabul etmez ama istersenız doktorunuza danışın...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…