Crinone jel kullananlar

Siyah olunca korktum biraz doktorum Progestan iğne verdi
bendende kahverengı sekılde gerı gelmışti doktorum rahat ederım diye igne verdı ama bende arastırdım ignenın yan etkılerı varmış kullanmadım tekrar jele devam ettım.şimdi ise cogunlugu gerı gelıyor jelın turuncu renkte ama normalmış gerı gelmesi.COK SORUNLU BIR JEL COK SIKILDIM AMA NAPALIM HERSEY BEBEKLERIMIZ İÇİN 12.HFTAYA KADAR SABREDICEZZZ

Evet sıkıntılı ama yeterki iyi olsunlar jeli iki katına çıkardı ve rapor verdi dinlenmem için inşallah bişey olmaz canım

Yine siyah çamur

Peki dr ne dedi bu renge? ben süt beyazıyla başladım, 2 gün kahvemsi oldu şu an gri-beyazdayım. Genel olarak okuduklarımda normal deniliyor. Sadece bir kullanıcıya yeşil olduğu için dr bırak demiş. Acaba senin dr ne dedi?

Ah kızlar bu jel beni çok kötü yaptı, tahriş etti ya ::(

Normal dedi

bendesen arkadaşım beni de ilk çok tahriş etti, temizliğine dikkat etmek gerek ve o topaklar çamaşıra değmeden temizlemek gerek. Bir de ben 5 dk soğuğa yakın duşlar alıyorum o zaman tahriş ve kaşıntı azaldı.

Deniz8383 dr normal dediyse korkma, ben de sinir oluyorum her seferinde ama yapacak bişi yok

Canım eğer hala elindeyse ilaçlar bana yollarsan inan çok mutlu olurum. Ben hergün iki tane kullanmam lazım. 3. Kutuyu aldım hala da devam etmem lazımmış

Evet ben de en son sağlık ocağına yazdırmıstım. Dr bilgisayarında kullanım şeklinin 1×1 şeklinde görüldüğünü söyledi. Ben günde 2 kere kullanıyorum. Dolayısıyla tekrar ilaca ihtiyacım olduğunda sistemde elimde hala ilaç var göründüğü için devlet ödemiyomuş

merhabalar;
aynı şey benimde başıma geldi, doktorum 1x1 yazdığından dolayı elimde kalmamasına rağmen sistemde görünüyordu. ben eczanenin biriyle anlaştım ve 1 kutu aldım ,durumu sağlık ocağındaki doktoruma anlatınca 1 kutu fazladan yazdı ve eczaneye borcumu ödemiş oldum. bundan sonrada sağlık ocağından yazdırırken 1x2 olarak yazdır,yani günde 2 doz sabah akşam diye özellikle belirt.
kolay gelsin

Ben bu jeli 27 hafta ya kadar kullandım.yeşilimsi tekrar gelmesi enfeksiyon belirtisi bende o Şekil geldi doktor fitil verdi geçti .

Ben bu jeli 27 hafta ya kadar kullandım.yeşilimsi tekrar gelmesi enfeksiyon belirtisi bende o Şekil geldi doktor fitil verdi geçti .
merhabalar;
enfeksiyon kapmaması için ve kaşıntı olmaması için günlük iç çamaşırınızı değiştirmeniz gerekiyor. size tavsiyem 10 tane tek renk iç çamaşırı alıp (bimde var)diğerleri ile karıştırmadan günlük kullanıp toplu yıkamanız . günlük ped işe yaramıyor mantar yapıyor. bu yüzden enfeksiyon kapmaması için ve mantar olmaması için günlük çamaşırınızı değiştirin.
başka bi alaca gerek kalmıyor o zaman:)

Teşekkür ederim ben doğum Yaptım on ay bitti

konuştum canım doktorumla ama sistemde 1x1 göründüğü için yazamam dedi. parayla alıyorum artık yapcak bişi yok

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…