Uzun süre kullanınca oluyor öyle merak etme içinde atıyorum 1 haftalık jel var havayla temas edince dışarı pembe sarı kahverengi siyah gibi renk donusumuyle çıkıyor ne kadar eskiyse rengi o kadar koyulaşıyor normal bir durumArkadaşlar bir sorum olacak ben hamileym kese görmemeye az kaldı bu ceinone jeli sabah bir kere kullanıyorum uzun zamandır geri gelmemişti önceden geldiğinde açık renk geliyordu dün resme kahve ve siyah küçük parcalar geldi bu kötü birşey mi korkuyorum yardımcı olursa ni sevinirimm
meraba canım sağlık ocağına gidip durumu aile hekimine anlatırsan düzeltme yaparlar. benim yakın zamanda yaşadığım bir sorundu.sanırım doktorunun işine gelmiyor. sağlık ocağı aile hekimine git bence yazık verdiğin paraya.yani düzeltilebiliyor.konuştum canım doktorumla ama sistemde 1x1 göründüğü için yazamam dedi. parayla alıyorum artık yapcak bişi yok
meraba canım sağlık ocağına gidip durumu aile hekimine anlatırsan düzeltme yaparlar. benim yakın zamanda yaşadığım bir sorundu.sanırım doktorunun işine gelmiyor. sağlık ocağı aile hekimine git bence yazık verdiğin paraya.yani düzeltilebiliyor.
korkma canım benim de öyle oluyordu içini ferah tut :)Arkadaşlar bir sorum olacak ben hamileym kese görmemeye az kaldı bu ceinone jeli sabah bir kere kullanıyorum uzun zamandır geri gelmemişti önceden geldiğinde açık renk geliyordu dün resme kahve ve siyah küçük parcalar geldi bu kötü birşey mi korkuyorum yardımcı olursa ni sevinirimm
Yazılıyor canım 6 kutu ödeniyor hemde kaşık ağrısı na gelince bende olmamıştı ama kişiden kişiye değişirMerhaba kizlar. Transferimde 2.gunum. Yunurta toplamadan itibaren sabahlari bir kere olacak sekilde kullaniyordum. Transferden sonra sabah aksam olarak kullanmaya basladim
Jeli vajinaya uyguladiktan sonra kasik agrim oluyor benim nedendir bilmem. Bir de bu ilaci aile hekimleri yaziyor mu
Yazılıyor canım 6 kutu ödeniyor hemde kaşık ağrısı na gelince bende olmamıştı ama kişiden kişiye değişir
Bebek tutunsun.herhangi bir düşüğe sebep olmaması için kullanılıyor.. Ben bir ay kullandım aşılamaya hamile kalmistim ama sonlandırıldı.. İnsaAllah Rabbim emeğinin karşılığını verir canım. Hayırlı olsunArkadaşlar mrb benim ctesi günü aşılamam yapıldı banada bu jelden verildi ne için kullanılıyor bu jel
Neden sonrandirildi cnmBebek tutunsun.herhangi bir düşüğe sebep olmaması için kullanılıyor.. Ben bir ay kullandım aşılamaya hamile kalmistim ama sonlandırıldı.. İnsaAllah Rabbim emeğinin karşılığını verir canım. Hayırlı olsun
Gelismedi bebeğim canim.. Rabbim böyle nasip etti. Beş ay oldu kurtaj olali..Neden sonrandirildi cnm
Allahim tekrar nasip etsin ins bende bakalım ne olcak Allah yüzümüzü guldursun insGelismedi bebeğim canim.. Rabbim böyle nasip etti. Beş ay oldu kurtaj olali..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?