Crinone jel kullananlar

Arkadaşlar peki bu jel progestoron hormınun kandaki değerini artırabilir mi?az önce 30,6 olduğunu öğrendim

jelden sonra lor gibi akıntınız oldumu..benim oldu..hatta bazen rengi çok çok açık pembe bile oluyor...korkuyorum valla...

jelden sonra lor gibi akıntınız oldumu..benim oldu..hatta bazen rengi çok çok açık pembe bile oluyor...korkuyorum valla...
Canım jel sende koku yapıyor mu? Mantar enfeksiyon falan olmasın diye günlük ped kullanmıyorum. Günde iki kez iç çamaşırı değiştiriyorum. Ama jel akıntı yapınca iç çamaşırımda çok abartı boyutta olmasa da bi koku yapıyor. Acaba jelin kendine has bi kokusu mu bu yoksa Allah korusun enfeksiyon falan mı var?

mantar enfeksyonuna benzer biraz doktoruna söyleseydiniz keşke. Jelin herhangi bi koku yok. Lor gibi çıkıyorsa bu normal bu jelin fazlası çıkıyor ama koku yapmaz. Ben bir aydır kullanıyorum bazen çıkıyor evet ama ne kaşıntı ne herhangi başka bi şikayetim yok.

Kaşıntı bende de yok ama hafif bi koku alıyorum. Doktor randevuma var daha ama yarın ilk iş arıyım en iyisi. Cevap için tşk ederim.

Kızlar noluuur acil yardım,yeni üye oldum....Tüp Bebek tedavisiyle on haftalık hamleyi, crinone jel kullanıyorum ve ilk defa bugün ceviz büyüklüğünde kahverengi siyah gibi attı dışarı zaten düşük riskimde var çok korkuyorum,doktorumuaradım hastanede yoktu çıkmıştı, böyle olan varmı lütfen cvp

stres yapma bu eski jeli biriktirmiş böyle koyu kahve olabilir. belki hafif bi kanaman vardı eskiden. yani krinone jel her renk çıkabilir sadece pembe yada taze kan rengi çıkıyorsa bu alarm demekk. ama doktoruna sor. ama büyük panik yapma

Cnm ilk kez oldu ondan çok korktum,taze kan gibi değildi ama adet bitimine yakın çamur gibi oluyo ya öyleydi işte,cumartesi olduğu için doktorumu yakalayamadım,cevabın için çok sağol

Cnm Merhaba,üzerindençok geçmiş ama bende on haftalık hamileyim tüp bebek tedavisiyle oldu,crinone kullanıyorum ilk defa bugün siyah ve kahverengi karışık geldi çok korkuyorum bişey olurmu sence?senin devam etti mi böyle?cvp verirsen çok sevinirim

ara ara bu yoğun olarak dışarı atılması gerekiyor. bende abartısız 1 avuç çıktı ve olan bütün ağrılarım kesildi. içeride erimeyip birikmeside sıkıntı yaratıyor diye düşünüyorum. tabi kan görürseniz doktora gitmenizde fayda var ama bendeki renkte siyah gibi birşeydi.

Transferin 9. Günü ve bugün ilk kez bende sarımsı ama beyaza yakın tortu gibi bir şey geldi. Daha önce araştırmıştım normalmiş. Hatta bazılarında sürekli çamaşırına çıkan oluyormuş. Korkmaya gerek yok diye düşünüyorum. Koku da birkaç gündür var. Hafif de olsa. Belki de biriken ve dışarı çıkmayan madde de koku yapıyor olabilir.

Kızlar bende kullanyrum bunu aama asılama oldum cuma gunu bu jel abdest bzuyrmu uygularken

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…