Bana yatma yürü beş on dk dağılsın dedi dr bu jel için ben uyguladıktan sonra hemen yürüyorum zaten sabah işe giderken yapıyorum. Ona rağmen iki üç günde bir WC de senin dediğin gibi geliyor ama çok fazla değil ama bu normalmiş vücut fazlasını atıyormuş.Kızlar bende bu jeli 12 gündür kullaniyorum gece yatarken kullanip yatip uyuyordum ve hiç geri gelmiyordu sadece tuvalete gittikce azcik pütür pütür parcaciklar geliyordu. bugün cok afedersiniz parmagimla vajinami bi yokladim hep top gibi kalmis birikmis içerde jel şok oldum temizleyebildigim kadarini temizledim ama daha derinleri temizleyemedim tabi korktum rahat 4-5 tane bilye kadar topak çıktı. ya bu jel kendiliginden çıkmıyor mu ya da ben uzun süre yattığım icin mi böyle oldu bilemedim
doktor bana yuru fian dememistiBana yatma yürü beş on dk dağılsın dedi dr bu jel için ben uyguladıktan sonra hemen yürüyorum zaten sabah işe giderken yapıyorum. Ona rağmen iki üç günde bir WC de senin dediğin gibi geliyor ama çok fazla değil ama bu normalmiş vücut fazlasını atıyormuş.
Kızlar bende bu jeli 12 gündür kullaniyorum gece yatarken kullanip yatip uyuyordum ve hiç geri gelmiyordu sadece tuvalete gittikce azcik pütür pütür parcaciklar geliyordu. bugün cok afedersiniz parmagimla vajinami bi yokladim hep top gibi kalmis birikmis içerde jel şok oldum temizleyebildigim kadarini temizledim ama daha derinleri temizleyemedim tabi korktum rahat 4-5 tane bilye kadar topak çıktı. ya bu jel kendiliginden çıkmıyor mu ya da ben uzun süre yattığım icin mi böyle oldu bilemedim
Mrhaba bende fulya bahcecinin hastasiyim.crinone jeli sıkı bir şekilde sıkarsan zaten yerine gider demişti doktorum,yapar yapmaz kalk en az 15 dk yürü yatıp sonra kalkıp yürüme çünkü birikme olur demişti,birde iki yada üç günde bir geri gelmesi çok normal vücut etken maddeyi alır fazla yi geri atar,orda onu tutacak bir mekanizma yok demişti.Birde igne ve haftada en etkili olanın jel olduğunu hem doktorumdan hemde arastirmalarimdan ogrenmistim.Kızlar bu crinone jeli kullanmayı beceremiyorum galiba.girişte tam bir noktaya ulaşıyorum ordan sonrası ilerletemiyorum canımı acıtıyor.ilk kutu bu şekilde bitti cubuk kisminin hepsini vajinaya sokamadım (bir iki santim kadar dış kısımda kalıyor)bir etkisi olur mu sizce?ben eski vajililerdenim artık progestan iğneyi birakcam ve bu jele günde iki kere devam edicem.bu şekilde kullanmak da açıkçası etki etmez gibi geliyor.benim gibi olan var mı
ben hemen ayağa kalkinca geri geliyo akiyo gibi oluyo jelMrhaba bende fulya bahcecinin hastasiyim.crinone jeli sıkı bir şekilde sıkarsan zaten yerine gider demişti doktorum,yapar yapmaz kalk en az 15 dk yürü yatıp sonra kalkıp yürüme çünkü birikme olur demişti,birde iki yada üç günde bir geri gelmesi çok normal vücut etken maddeyi alır fazla yi geri atar,orda onu tutacak bir mekanizma yok demişti.Birde igne ve haftada en etkili olanın jel olduğunu hem doktorumdan hemde arastirmalarimdan ogrenmistim.
Evet geri geliyo gibi oluyo ama yürüyüşten sonra baktığımda aslında geri gelmediğini gördüm.jel içerde sadece biraz aşağı iniyor ama yatmak doğru değilmiş.ben hemen ayağa kalkinca geri geliyo akiyo gibi oluyo jelama dedigin gibi yatinca da birikme yapti
tamam cnm bi deniyeyim senin dedigin givi gerci son jelim bu, hamile degilsem devam etmicezEvet geri geliyo gibi oluyo ama yürüyüşten sonra baktığımda aslında geri gelmediğini gördüm.jel içerde sadece biraz aşağı iniyor ama yatmak doğru değilmiş.
Canım hakkında hayırlısı olur inşallah.tamam cnm bi deniyeyim senin dedigin givi gerci son jelim bu, hamile degilsem devam etmicez
Iki günde bir fazlasını vücut atıyor bu çok normal zaten, birde tavsiyem J eli her kullanmadan önce lavaboya gidin fazlasını orda atmış olursunuz böylece uygularken eskilerle karşılaşma durumu azalır.Arkadaslar 4.5 hfta lik hamileyim tüp bebek sayesinde hamile kaldım clinorejel kullanıyorum günde 2 kez 2 günde bir kalıntıları geliyordu rengi beyaz di bugün ilacı uygularken zorlandım bir baktım kalıntı geldi birsürü kahve rengi olmuş rengi çok küçük pıhtı vardı birde aktif kanama yok çok korktum sizede böyle şeyler oldumu acil cevap lütfen
Renginin kahverengi olması normal mi ?Iki günde bir fazlasını vücut atıyor bu çok normal zaten, birde tavsiyem J eli her kullanmadan önce lavaboya gidin fazlasını orda atmış olursunuz böylece uygularken eskilerle karşılaşma durumu azalır.
Arkadaslar 4.5 hfta lik hamileyim tüp bebek sayesinde hamile kaldım clinorejel kullanıyorum günde 2 kez 2 günde bir kalıntıları geliyordu rengi beyaz di bugün ilacı uygularken zorlandım bir baktım kalıntı geldi birsürü kahve rengi olmuş rengi çok küçük pıhtı vardı birde aktif kanama yok çok korktum sizede böyle şeyler oldumu acil cevap lütfen
Mutlaka doktorunuzu arayin size en guzel cevabi o verir.test tarihiniz de yaklasmis gibi ,kimbilir belki yerlesme kanamasidir .Arkadaşlar merhaba crinone jel kullanıyorum aşılamanın 12.günündeyim fakat jel kullanmama rağmen adetim başlamış olabilir mi? Pembe akıntı geliyor çünkü
Maalesef koyulaştı ve aktif kanama başladı. Hayırlısı inşaallahMutlaka doktorunuzu arayin size en guzel cevabi o verir.test tarihiniz de yaklasmis gibi ,kimbilir belki yerlesme kanamasidir .
dOktorunuza ulasmadiniz mi.bence bir an önce arayin önlem alınabilir.Maalesef koyulaştı ve aktif kanama başladı. Hayırlısı inşaallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?