Gusül abdestini bozmuyor.Kızlar bende kullanyrum bunu aama asılama oldum cuma gunu bu jel abdest bzuyrmu uygularken
Gusül abdestini bozmuyor.
Namaz içinse, ben her namazdan önce mutlaka tuvalet ihtiyacımı karşılayıp taze abdest alıp öyle kılıyorum.
İnternette araştırdığım kadarıyla bu bir ilaç ve zaruriyet olduğu için abdest bozmuyor. Ama her namazdan önce mutlaka taze abdest almamız gerektiği yazıyordu.
Canım jel sende koku yapıyor mu? Mantar enfeksiyon falan olmasın diye günlük ped kullanmıyorum. Günde iki kez iç çamaşırı değiştiriyorum. Ama jel akıntı yapınca iç çamaşırımda çok abartı boyutta olmasa da bi koku yapıyor. Acaba jelin kendine has bi kokusu mu bu yoksa Allah korusun enfeksiyon falan mı var?
Doktorla konuştum o da akıntı kokunda değişiklik olması normal, jel koku yapar sadece koku çok kötü çürümüş peynir gibi falan olmasın ona dikkat et dedi. Kaşıntın da yoksa korkma dedi. Ne biliyim bende hiç koku yapmadı deyince bi arkadaş panik oldum demek ki bünyeden bünyeye farkediyor.. Ay biz bu bebekleri doğurana kadar dokuz doğuracaz herhalde :))))kesinlikle kokusu var canım..ben sürekli günlük ped kullanıyorum...işte olduğum için mecburum..
Doktorla konuştum o da akıntı kokunda değişiklik olması normal, jel koku yapar sadece koku çok kötü çürümüş peynir gibi falan olmasın ona dikkat et dedi. Kaşıntın da yoksa korkma dedi. Ne biliyim bende hiç koku yapmadı deyince bi arkadaş panik oldum demek ki bünyeden bünyeye farkediyor.. Ay biz bu bebekleri doğurana kadar dokuz doğuracaz herhalde :))))
1 cm kadarsa çok sorun olacağını sanmıyorum canım. Yapar yapmaz kalkıp en az 15 dk yürümek lazım ya hani, sen biraz daha fazla yürürsün garanti olsun güzel emilir. Fazlası düzenli olarak akıntı ile birlikte çıkıcak hepimizde oluyor merak etme. Kalçadan hangi iğne oluyorsun? Bu jel progesteron için zaten birde iğnesini mi oluyorsun? Bende bahçeci Fulya hastasıyım canim doktorum da Güvenç Bey.İyi Akşamlar arkadaşlar benim transferim cumartesi günü oldu bugün bu jeli kullanmaya başlayalı 3 gün oldu yani.ama ben cubuk olan kısmını sonuna kadar ilerlemeyi basaramadim eski vajililerdenim malesef o yüzden mi yapamıyorum bilemedim.girmeyen 1 cm kadar yer kaliyor ama çok fark eder mi sizce?geri akan da pek olmuyor bugün hafif geri aktı o kadar.aranızda bahçeci de tüp bebek yaptıran var mı bu arada bu iğneler kalçamı mahfetti benim
Evet canım yaptıktan sonra 15 20 dk. Yatıp kalkıp 20 dk yürüyorum yürüme bandında. Evet progestan diye bir iğne verdi bugün 8. İğne günüm ve artık oturup yatmak işkence haline geldi benim doktorum da selen hanım her doktorun bir tarzı var bence ve benim doktorumun tedavi tarzı da iğne ve jel bir arada kullandirmak.mesela erbil bey bant arti jel veriyor.test gününe kadar vurulup bant vermesini rica edeceğim selen Hanımdan1 cm kadarsa çok sorun olacağını sanmıyorum canım. Yapar yapmaz kalkıp en az 15 dk yürümek lazım ya hani, sen biraz daha fazla yürürsün garanti olsun güzel emilir. Fazlası düzenli olarak akıntı ile birlikte çıkıcak hepimizde oluyor merak etme. Kalçadan hangi iğne oluyorsun? Bu jel progesteron için zaten birde iğnesini mi oluyorsun? Bende bahçeci Fulya hastasıyım canim doktorum da Güvenç Bey.
Canım Allah yardımcın olsunnnn o iğneyi çok iyi bilirim 5 gün dayanabilmiştim ben. Güvenç beyde iğneyi iptal edip jele geçti sağolsun. İlle de iğne deseydi napardım bilmiyorum vallaEvet canım yaptıktan sonra 15 20 dk. Yatıp kalkıp 20 dk yürüyorum yürüme bandında. Evet progestan diye bir iğne verdi bugün 8. İğne günüm ve artık oturup yatmak işkence haline geldi benim doktorum da selen hanım her doktorun bir tarzı var bence ve benim doktorumun tedavi tarzı da iğne ve jel bir arada kullandirmak.mesela erbil bey bant arti jel veriyor.test gününe kadar vurulup bant vermesini rica edeceğim selen Hanımdan
Amîn canım hepimizin Allah yardımcısı olsun.İnşallah darısı bana çünkü selen hanımın forumundaki arkadaşlarımin hepsi (pozitifi görenler yani) 3. Aya kadar devam ediyor bu iğnelere
Canım Allah yardımcın olsunnnn o iğneyi çok iyi bilirim 5 gün dayanabilmiştim ben. Güvenç beyde iğneyi iptal edip jele geçti sağolsun. İlle de iğne deseydi napardım bilmiyorum valla
3 ay mıııııı sen kesin konuş canim doktorunla olmaz öyle şey başka birşey versin zaten bu işler yeterince zor bi tatlı uykuda mı uyumıyakAmîn canım hepimizin Allah yardımcısı olsun.İnşallah darısı bana çünkü selen hanımın forumundaki arkadaşlarımin hepsi (pozitifi görenler yani) 3. Aya kadar devam ediyor bu iğnelere
Aynen canım haklısın da işte Dr. Verince napalım bu sefer de düşerse diye düşünüyor insan Vicdanen rahatsız oluyor .ama morluklar yumrulaşmalar çok rahatsız edici gerçekten de.bakalım önce bir pozitifi görelim de inşallah emeklerimizin karşılığını alırız3 ay mıııııı sen kesin konuş canim doktorunla olmaz öyle şey başka birşey versin zaten bu işler yeterince zor bi tatlı uykuda mı uyumıyakben ne oturabiliyordum ne yatabiliyordum biraz içim geçse acıyla uyanıyordum.
Günde 2 kez kullanıyordum. transferin 14.günü doktor kontrolüm vardı ve beta hcg değerim güzel çıkınca günde 1 e düşürdü. Beta hcg iyiyse 12.haftaya kadar kullanma zorunluluğu yoktur bence.Mrb bu jeli gunde 2 kez kullanan var mı ? Pıhtılasma yapabılıyormuş 1dusugum var pıhtılasma cıktı mhtfr heterezigot düşüğün kesin sebebini ona baglamıyor dr um ama, 2 kez kullananlar 12.haftaya kadar hep 2 mi kullanıyor, kan sulandırıcı iğne vuruluyorlar mı aceba, bilgisi olan var mı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?