- 31 Mayıs 2016
- 33
- 33
- 3
- 38
Bence de canım hemen doktorunu aramalisin en iyi bilgiyi sana o verir inşallah bir sorun olmazMaalesef koyulaştı ve aktif kanama başladı. Hayırlısı inşaallah
Bence de canım hemen doktorunu aramalisin en iyi bilgiyi sana o verir inşallah bir sorun olmaz
Hemen en kötüsünü düşünmeyin, yarın mutlaka doktorunuzu arayin muayene için çağırır mutlaka...içinizi ferah tutun..Slm 6 tane yumurtam vardı Ben 18 gün önce yumurta çatlatma iğnesi vurundum kolumdan sonra bu jeli kullanmaya başladım 3 gün oldu biteli biter bitmez kahverengi renginde tortular geldi bugünde kanka birlikte top top tortular düştü şimdi ise uzun bi parça düştü ne ince ne de kalın kanamam hala devam ediyor çocuk tutundu da düşmüş olabilir mi lütfen bana cevap verin psikolojim bozuldu
Hemen en kötüsünü düşünmeyin, yarın mutlaka doktorunuzu arayin muayene için çağırır mutlaka...içinizi ferah tutun..
Doktorun açıklama yapmadı mı cnm sana ben önce progestan iğne kullanıyorum şimdi bu jeli alıyorumNe için kullanılıyor bu jel ben çatlatma iğnesinden sonraki ilk gün kullanıcam her ilişkiden önce mi kullandınız jeli lütfen cevap
kızlar selam hamilelikte beşinci haftaya ilerleyorum. sabah akşam crinone jel kullanıyorum ama çok tahriş etti acayip bi kaşıntı ve tahriş yaptı bu akşam yenisini koyarken vajinamda biriktiğini gördüm hemde rengi hafif yeşilimsiydi galiba mantar oldum kız lar bebişime bişey olmaz demi sizdede böyle şeyler oldumu
ben crinonu yumurta toplama dan bir gün sonra kullanmaya başladım 10 haftalık hamileyim ve 12 hafta sonuna kadar kullanmam gerekiyor.
Ben 6 kutu yazdırdım 1 kutu önceden almıştım zaten borçlu olarak kalan 5 kutuyu da eczane verdi . kadin doğum doktoru yazınca veriliyo.ben2 ay kullandım kids im patladı ameliyat oldum hastanede hemsi re erimemiş dedi bende kullanmadım şimdi 6bucuk aylik hamisim martta gelecek inşallah rabbim hayırlısıyla versin hepimizehayır yazdıramıyorum her hafta hastaneye gidip tekrar yazdırmam gerekiyor. Dr düşük tehlikesi yazmasına rağmen 2 kutu yazmasına rağmen vermiyor eczaneler.
Canım merhaba bende tüp bebek yaptırdım transfer oldugum günü sayarsak bugun 7.gunum benden bugun kahverengi tortu ama hafif pembeyle karişık geldi doktoru aradım bu istemediğimiz bi durum dedi sen ne durumdasın moralim yerle bir oldu.yıkıldım resmen şimdiden bu konuyla ilgili dicek bileyin var mı canımBende 13 haftalik İkizlere hamileyim halen günde 1 kullanıyorum crinone jel kaşıntı ve akıntı oluyo. 10 haftada kahverengi kanla karışık renkte gelmişti Dr gittim bahçeciye Dr ilaç verdi o gün kesildi kahverengi tortu kanama çok korkmustum.
Merhalar bnde ctesi günü aşılama yaptırdım Allahım tamamına erdirir hepimizi inşallah Bana da crinone jel werdi dr ve benim gnde bir kez. İki kutu yazmış. Hep aynı saatte jeli kullanmk gerekiyomuş. Ve bu jeli kulkanıpta bebeği tutunanlar wardr umarım Bu ilk aşılamam Rabbim bi mucize oldun istiyorum inşallah ikinciyi yaptırmama gerek kalmaz.. Sabırsxlıkla bekliyrumCanım merhaba bende tüp bebek yaptırdım transfer oldugum günü sayarsak bugun 7.gunum benden bugun kahverengi tortu ama hafif pembeyle karişık geldi doktoru aradım bu istemediğimiz bi durum dedi sen ne durumdasın moralim yerle bir oldu.yıkıldım resmen şimdiden bu konuyla ilgili dicek bileyin var mı canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?