Crinone jel kullananlar

Bence de canım hemen doktorunu aramalisin en iyi bilgiyi sana o verir inşallah bir sorun olmaz

Aradım ama adet başlangıcı olabilir dedi. Adet kanamasına dönerse test yapmana gerek yok bi sonraki ay tüp bebeğe başlayalım diyor

Canım sıkma canini herşeyde bir hayır vardır,ayrıca asilamayla hamilelik şansı %17-20 . insallah bir sonraki asama guzel sonuclanir.

Kızlar crinone jel turuncu pembe gibi geri geliyor sıktıktan sonra transferin 9. Günü bugun kanda pozitif gördüm
Acaba bu renk normalmi yoksa kanamamı gelcek sonrasında

Slm 6 tane yumurtam vardı Ben 18 gün önce yumurta çatlatma iğnesi vurundum kolumdan sonra bu jeli kullanmaya başladım 3 gün oldu biteli biter bitmez kahverengi renginde tortular geldi bugünde kanka birlikte top top tortular düştü şimdi ise uzun bi parça düştü ne ince ne de kalın kanamam hala devam ediyor çocuk tutundu da düşmüş olabilir mi lütfen bana cevap verin psikolojim bozuldu

Hemen en kötüsünü düşünmeyin, yarın mutlaka doktorunuzu arayin muayene için çağırır mutlaka...içinizi ferah tutun..

Ne için kullanılıyor bu jel ben çatlatma iğnesinden sonraki ilk gün kullanıcam her ilişkiden önce mi kullandınız jeli lütfen cevap

Ne için kullanılıyor bu jel ben çatlatma iğnesinden sonraki ilk gün kullanıcam her ilişkiden önce mi kullandınız jeli lütfen cevap
Doktorun açıklama yapmadı mı cnm sana ben önce progestan iğne kullanıyorum şimdi bu jeli alıyorum

ben crinonu yumurta toplama dan bir gün sonra kullanmaya başladım 10 haftalık hamileyim ve 12 hafta sonuna kadar kullanmam gerekiyor.

Bende 13 haftalik İkizlere hamileyim halen günde 1 kullanıyorum crinone jel kaşıntı ve akıntı oluyo. 10 haftada kahverengi kanla karışık renkte gelmişti Dr gittim bahçeciye Dr ilaç verdi o gün kesildi kahverengi tortu kanama çok korkmustum.

Kızlar merhaba, bende transferimin 8. Günündeyim, bikaç gündür hafif baş dönmelerim var, bu jelin yan etkileri sizde nasıldı? Başım ağır gibi böyle , 3 gün öncede yarım saat kadar süren baş dönmem oldu. Öncesinde yoktu yada ben yattığım için hissetmedim.

Arkadaşlar bilginize ihtiyacım var, bu gün transferim oldu. Meğerse opu'dan sonra crinone jel kullanmam gerekiyormuş. Ama hemşire bana söylememiş. Çok üzgündum ama yine 1 tane transfer etmesini istedim. Tutunması bi mucize.., nasıl olur da benim için hayati bi konuda böyle unutkanlik yaparlar..
Transfer oldum be başladım crinone jele. Lütfen bilgi verir misiniz? Siz ne zamandan kullandiniz?

Bende bu ay aşılama yaptırıcam adetin 4.günü klomen başladım kanama bitince crinone jel ve progestan hapa başla dedi ama hapı da jelden sonra içeriye yerleştirecekmişim. Rahim kalınlığına 6mm dedi çokmu ince de bu kadar çok şey kullanıyorum acaba bilgisi olan var mı

hayır yazdıramıyorum her hafta hastaneye gidip tekrar yazdırmam gerekiyor. Dr düşük tehlikesi yazmasına rağmen 2 kutu yazmasına rağmen vermiyor eczaneler.
Ben 6 kutu yazdırdım 1 kutu önceden almıştım zaten borçlu olarak kalan 5 kutuyu da eczane verdi . kadin doğum doktoru yazınca veriliyo.ben2 ay kullandım kids im patladı ameliyat oldum hastanede hemsi re erimemiş dedi bende kullanmadım şimdi 6bucuk aylik hamisim martta gelecek inşallah rabbim hayırlısıyla versin hepimize

Canım merhaba bende tüp bebek yaptırdım transfer oldugum günü sayarsak bugun 7.gunum benden bugun kahverengi tortu ama hafif pembeyle karişık geldi doktoru aradım bu istemediğimiz bi durum dedi sen ne durumdasın moralim yerle bir oldu.yıkıldım resmen şimdiden bu konuyla ilgili dicek bileyin var mı canım

Merhalar bnde ctesi günü aşılama yaptırdım Allahım tamamına erdirir hepimizi inşallah Bana da crinone jel werdi dr ve benim gnde bir kez. İki kutu yazmış. Hep aynı saatte jeli kullanmk gerekiyomuş. Ve bu jeli kulkanıpta bebeği tutunanlar wardr umarım Bu ilk aşılamam Rabbim bi mucize oldun istiyorum inşallah ikinciyi yaptırmama gerek kalmaz.. Sabırsxlıkla bekliyrum

Merhaba arkadaşlar bu jel bendr siyah parca halinde geldi korktum biraz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…