crinone jel yardim!

sahra10

Rabbim sana emanetiz..
Kayıtlı Üye
24 Nisan 2012
452
469
333
Kizlar opu isleminden 1 gun sonra crinoneyi kullanmaya basladim ve yaklasik 15 gun once biraktim.tuvalette benden topak topak krem renkli lor gorunumunde biseyler geliyo.kasinti yada baska sikayetim yok.acaba hala o jelden dokayi geliyor olabilir mi var mi boyle sikayeti olan

evet canım crinone jel den dolayı oluyor o akıntı, jelin fazlası geri geliyor. korkmana gerek yok kullanan herkes aynı sorunu yaşadı :):)

evet canım crinone jel den dolayı oluyor o akıntı, jelin fazlası geri geliyor. korkmana gerek yok kullanan herkes aynı sorunu yaşadı :):)
Ama artik kullanmiyorum neredeyse 15 gundur.hala gelmesi normal mi acaba.internetten sarimsi lor gorunumunde akinti dedigimde mantar cikyor ama bende kasinti fln yok.korktum biraz

Ama artik kullanmiyorum neredeyse 15 gundur.hala gelmesi normal mi acaba.internetten sarimsi lor gorunumunde akinti dedigimde mantar cikyor ama bende kasinti fln yok.korktum biraz
canım ben de bırakalı 1 hafta oldu hala çamaşırlarımda ve lavaboya gittiğimde görüyorum, ama eğer korktuysan doktoruna bi sor bakalım ne diycek..

canım ben de bırakalı 1 hafta oldu hala çamaşırlarımda ve lavaboya gittiğimde görüyorum, ama eğer korktuysan doktoruna bi sor bakalım ne diycek..
Sagolasin cnm her soruma yanit veriyosun Allah razi olsun.sanirim birikme yaptigi icin hala geliyordur.az oncede tuvalette peceteye pembe leke geldi.cok korktum.dr.u aradim önemli değil dedi.devam ederse gel dedi.simdilik devami yok cok sukur.tuvalete gitmeye cok korkuyorum.

tatlım sakın panik ve stres yapma inan bunun tek ilaci rahat olmak bak gor nasıl yolunda gidecek hersey :)

Cok evhamlaniyorum farkindayim ama elimde degil.insallah kotu bisey olmamistir.pazartesi kontrol var.

hiç korkma :) bende bırakalı 1 hafta oldu. 22 haftalık hamileyim. bende de hala geliyor. olumlu düşün.
Sagol cevabin icin.demekki icerde o kadar birikmis.zaten dun benden hafif lekeler gelince onu coktan unuttum.

lekeleride takma. bende çok çok çook fazla kanama oldu lekede değil. hiç moral bozma hiç takılma. hatta hiiiiiiç aklına getirme başka şeylerle meşgul ol

lekeleride takma. bende çok çok çook fazla kanama oldu lekede değil. hiç moral bozma hiç takılma. hatta hiiiiiiç aklına getirme başka şeylerle meşgul ol
Sagolasin cnm benim.Allah sagsalim kucagimiza almayi nasip wtsin hepimize.

Kizlar ben crinone jeli transferden sonra kullanmayi unuttum sonraki gun sabah kullanmaya devam ettim acaba bi problem olur mu tutunmada sorunnyasar mi embriyolar moralim cok bozuk doktorumu aradim azarlayip telefonu kapatti ne yapicam bilmiyorumm (((

Bence hicbisey olmaz.tutunmussa tutunmustur zaten.crinone jelle olacak sey degil.kafana takma bu kadar.

Mrh.kizlar ben uzzun zamandan sonra ilk kez yaziyorum transverimin 16.gunu.ve haamileyiim bende nihayet ilk tup bebek denemesinde. Yanliz ara ara kasik agrim oluyo. Korkuyorum sizdede oluyomu ayni sey

Mrh.kizlar ben uzzun zamandan sonra ilk kez yaziyorum transverimin 16.gunu.ve haamileyiim bende nihayet ilk tup bebek denemesinde. Yanliz ara ara kasik agrim oluyo. Korkuyorum sizdede oluyomu ayni sey
Allah tamamina erdirsin.evet oluyodu adet olcakmisim gibi kasik agrilari.gerci hala daha var bende o tur sancilar.

Allah tamamina erdirsin.evet oluyodu adet olcakmisim gibi kasik agrilari.gerci hala daha var bende o tur sancilar.
teşekürler cevabın için. en ufa bişeyde korkuyorum işey olursa diy.yaırn tekrr tahlil yapılacak yükselmişmi die. yanlız su gibi bi akıntı geliyor birazda kokulu acaba normalmi varmıydı sendede yada diğer arkadaşlarda

Evet vardi

Negatiften sonra biraktim crinoneyi. Kullandigim sure boyunca hic geri gelmedi bende. Adet oldum ilaclari biraktiktan 4 gun sonra. Aman allahim icimde biriken crinoneler topak topak geliyor adetle birlikte. Kabus gibi. Cok sinir bozucu bir ilac bu.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…