- 15 Şubat 2013
- 25.762
- En iyi cevaplar
- 1
- 99.036
- 798
- Konu Sahibi Burhan Burhanitto
-
- #2.121
Kemal Doğulu da Nealihani boynuzlarlmis bugün azıcık magazin yapayım giburdakilerle uğraşılmayacağını anlasınlarhem gelip goygoyumuzu sabote ediyolar hem de iftira atacaklar öyle mi? ben kemal, geliyorum clxjkzzhkhz
burdakilerle uğraşılmayacağını anlasınlarhem gelip goygoyumuzu sabote ediyolar hem de iftira atacaklar öyle mi? ben kemal, geliyorum clxjkzzhkhz
Doktordan gebe mi kalmışYav kardesim ne diyon ya? 100 tane sevgilim olsa da hic birini aldatmadim. Aldatanida linclerim. Ayrica sana taktik vermeme gerek yok. Doktordan gebe kalma taktigini bizle paylasabilirsin ama?
Moralini bozmak istemem ancak başka bir şey istesen olacakmış.Üyeyi etiketleme seçeneği varken; dilek hakkını boşa harcamışsın.
nakadan da güzel düzenlemişsiniz hamfendiŞu tarz şeyler yazan üyelere gıcık oluyorum.konuya uygun deneyimini anlat, örneğini ver geç.yok sevgililerini saysa sabah olurmuş da aman hayatına giren çıkan erkeğin haddi hesabı yokmuş da. Ne bu ya sidik yarışı gibi.alakalı, alaksız heryerde ego tatmini peşindeler. Sevgilim neden yok diye dertlenen üye üzerinden bile bunları yazan var.
O taktik tutumadı biliyorsun.gem bebek gitti hem doktor
bu da sızıp arada uyanıp uyanıp soru soruyo tam fransız dldjxljsDoktordan gebe mi kalmış
Müşkülünü anlatıyormuş kadınlar. Öyle dedi NeslihanKemal Doğulu da Nealihani boynuzlarlmis bugün azıcık magazin yapayım gi
Doktordan gebe mi kalmış
Burda hamile kadini uzuyolar sayin yetkililernakadan da güzel düzenlemişsiniz hamfendi
Evet. Adam bununla evlensin diye. Ama adam evlenmeye yanaşmayınca gitti bebeği aldırdıDoktordan gebe mi kalmış
onların ilişkisi çok garip, asla boşanacaklarını düşünmüyorum tuhaf bi dinamikleri varMüşkülünü anlatıyormuş kadınlar. Öyle dedi Neslihan
Evet. Adam bununla evlensin diye. Ama adam evlenmeye yanaşmayınca gitti bebeği aldırdı
Yav kardesim ne diyon ya? 100 tane sevgilim olsa da hic birini aldatmadim. Aldatanida linclerim. Ayrica sana taktik vermeme gerek yok. Doktordan gebe kalma taktigini bizle paylasabilirsin ama?
Aaa ciddi mi? Orayi nasil kacirmisimBenim favorim butun hastane hayali onun ustune hayal tanimam.
ben diyorum benim cezai ehliyetim olmamalı, o zaman ben onları üzerim ama mune yanaşmıyo hiçAaaa nasil hic bisey bilmezsin. Ben şoookk
Burda hamile kadini uzuyolar sayin yetkililer
Evet. Adam bununla evlensin diye. Ama adam evlenmeye yanaşmayınca gitti bebeği aldırdı
Hönkürdüm surda kriz geçirdim bxhxhhxhxhxhhx ayrıca gulerken gözüm yaşandığı için göz kremim gözüme kaçtı senin yüzünden hxjxjjxjxjxjbu da sızıp arada uyanıp uyanıp soru soruyo tam fransız dldjxljs
Müşkülünü anlatıyormuş kadınlar. Öyle dedi Neslihan
bu da sızıp arada uyanıp uyanıp soru soruyo tam fransız dldjxljs
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?