- Konu Sahibi Burhan Burhanitto
-
- #2.141
az önce robot muhabbeti yaptılar kaçırdın, az daha uyu konu değişince yine gel ldjskzhsHönkürdüm surda kriz geçirdim bxhxhhxhxhxhhx ayrıca gulerken gözüm yaşandığı için göz kremim gözüme kaçtı senin yüzünden hxjxjjxjxjxj
yaa benim oğluşuma da böyle yapmazlar dimi, bütün kızlardan nefret ediyorum
O nasıldı kız ben bu Ferhansin eski konularını hayal meyal sanki hatırlayamadım. Arabada doktorla kavga etmiş miydi hamile kaldın kalmadın diye. Oha ferhans o üye miydiBenim favorim butun hastane hayali onun ustune hayal tanimam.
Dex sen izmirdeydin demi? Bende izmirdeyim. Benim bebede küçük... olur mu biseuler ahshauyaa benim oğluşuma da böyle yapmazlar dimi, bütün kızlardan nefret ediyorum
Kadınlar çıplak geziyor diye kızıyorduCunku adamin gozleri Rus hanimlardaydi.
Ferhansta zaten hamile kalabiliyo muyum diye denemek icin hamile kalmisti...
O nasıldı?Benim favorim butun hastane hayali onun ustune hayal tanimam.
Kadınlar çıplak geziyor diye kızıyordu
Ay ben 2 saattir burdayım sor bana bi b.k anladın mı? Yok bxbxbxhxjKaç gündür yoktum 40 sayfa ne döndü buralarda biri özetlesin lüffen
anasıyla anlaşıyosam fikrim değişir bakDex sen izmirdeydin demi? Bende izmirdeyim. Benim bebede küçük... olur mu biseuler ahshau
Ferhans geldi. Bir de gergin bir abla geldi. "Evlenmeyi guzum" dedi bize. Meğerse onda cinsel Obsesif Bozukluğu varmışKaç gündür yoktum 40 sayfa ne döndü buralarda biri özetlesin lüffen
Saglikla dunyaya gelsin insallahanasıyla anlaşıyosam fikrim değişir bakolur kız valla benim pipili küçük herifim köfte ağızlı, fındık burunlu, kocaman gözlü bişi
valla emin ol biz de anlamadıkKaç gündür yoktum 40 sayfa ne döndü buralarda biri özetlesin lüffen
Kız ben de izmirdeyimDex sen izmirdeydin demi? Bende izmirdeyim. Benim bebede küçük... olur mu biseuler ahshau
AminSaglikla dunyaya gelsin insallah
En azindan kotu bir kaynanası olmayacagina emin olurum ahshah
Benim kiz cok cadi ama
Eiffel kulesi sanırımFerhans geldi. Bir de gergin bir abla geldi. "Evlenmeyi guzum" dedi bize. Meğerse onda cinsel Obsesif Bozukluğu varmış
Geliyo musun buralara yazin falan?Kız ben de izmirdeyimkalbim orda
Kari koca yatakta dovusur derler dünürüm. Biz karismayalim, kahve icmeye gidelimAmin
valla benimki de şimdiden durmuyo birbirleriyle kudursunlar işte ne uğraşıcaz
Geyik konusunu da sabote etmezsin ama ya buzz killervalla emin ol biz de anlamadık2 saldırı düzenlendi geri püskürttük
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?