- 15 Şubat 2013
- 25.762
- En iyi cevaplar
- 1
- 99.036
- 798
- Konu Sahibi Burhan Burhanitto
-
- #2.161
Mayısın 13unde gelinemez bin10 gün sonra temmuzda gelicemGeliyo musun buralara yazin falan?
Kari koca yatakta dovusur derler dünürüm. Biz karismayalim, kahve icmeye gidelim
ayy ne güzel olur, doğmamış çocuğa don biçmek tam olarak nedir onu gösteriyoruz ama çok güzel hayalGeliyo musun buralara yazin falan?
Kari koca yatakta dovusur derler dünürüm. Biz karismayalim, kahve icmeye gidelim
Yine ictin mi bacim anlamadim bisey temmuzda gel de gezelim.Mayısın 13unde gelinemez bin10 gün sonra temmuzda gelicem
ayy ne güzel olur, doğmamış çocuğa don biçmek tam olarak nedir onu gösteriyoruz ama çok güzel hayal
işte biri geyik konusu olduğunu anlamamış başlığı görünce bekarlığın övüldüğü, evliliğin pohlandığı bir şey sanmışGeyik konusunu da sabote etmezsin ama ya buzz killer
işte biri geyik konusu olduğunu anlamamış başlığı görünce bekarlığın övüldüğü, evliliğin pohlandığı bir şey sanmışgidene kadar da öyle sandı öteki zaten ferhans varmış ünlü o da pandaya saldırdı direkt
Hayır otomatik duzeltmeyi kapatmayı bulamıyorumYine ictin mi bacim anlamadim bisey temmuzda gel de gezelim.Dexter a bebek görmeye gideriz
işte biri geyik konusu olduğunu anlamamış başlığı görünce bekarlığın övüldüğü, evliliğin pohlandığı bir şey sanmışgidene kadar da öyle sandı öteki zaten ferhans varmış ünlü o da pandaya saldırdı direkt
Hayır otomatik duzeltmeyi kapatmayı bulamıyorum
Mayısın 13unde gelinemez bin10 gün sonra temmuzda gelicem
O ney gızzzzKız gecenin körü olmuş hala Esra Ali soruyorlar bana kadın bombayı bana attı gitti
ahahaha süpürgeyle uyumasına son 3 dk.Bu mesajda otomatik duzeltme aciksa evet kapatman lazim ahsha
Ucu uca yakılan sigara sandı heralde kendi vizyonundaAy yok ya nerdee
Eskiden cok sevgilim oldu dedim.. burda birileri aldatsa linclerler ama demis benim icin. Halbuki ben kimseyi aldatmadim. Sonra gitmis yorumunu degistirmis
bunlar nereye kayboldu merak ettim
pandaya saldırdı sonra yorumu düzenleyip o saldırmış gibi şikayet etmeye gitti bir daha da gören olmadıFerhansı kaçırdım mı ama yaaa haksızlık bu ev topluyorum taşıncaz diye geri kaldım iyi mi entirakalardan
Ben ona kalbine göre yaşarsın sende inş yazdım okumadım yorumları kızzz olay mı vaaaar söyleseneee accessKız gecenin körü olmuş hala Esra Ali soruyorlar bana kadın bombayı bana attı gitti
Ucu uca yakılan sigara sandı heralde kendi vizyonunda
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?