❌❌Sadece Bekarlar❌❌

Hangi yorumun ciddi, hangisi ironi anlaşılmayıp; hepsine ironi muamelesi yapılmadan dur bence.

Kendimi tutamıyorum bazen çok değişik şeyler yazıyorlar şaşırıyorum eskiden "yok artık" diyordum şimdi böyle ironi yapıyorum

Kendimi tutamıyorum bazen çok değişik şeyler yazıyorlar şaşırıyorum eskiden "yok artık" diyordum şimdi böyle ironi yapıyorum

Değişik bir şey yazmıyorlar aslında. Adamlar, evlilik için gerekli 2 önemli kriteri sağlıyorsa; o kadarcık kusur için, kısmetlerini ellerinin tersiyle itsinler mi. O kadarcık kusur, kadı kızında da olur. Kutsal halka takılınca; güncelleme gelecek belki adamlara.

Çok değişik ama bir yerde çok üzülüyorum bir yer de çok kızıyorum. Özellikle böyle yaşı daha 23-18 arası olanlara.

Hoşgeldin Dexter .Bdv'ye yazdığın bir yorumun 2.paragrafında; tenisle ses benzeşmeli kelime ve yorumdan ban yemiş olabilir misin ?
hoş buldum şermin, valla o kadar basitse çok üzülürüm trollerle çok dalga geçtim muhtemelen seri şikayet ettiler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…