- 23 Kasım 2022
- 11.874
- 52.984
- 528
- Konu Sahibi Burhan Burhanitto
-
- #1.761
Engellesene smsten de aramalardan vs. O zaman göremezsin mesajları.
O salak şimdi hem sana hem sevgiline hem başkalarına yavşıyordur pislik.
Engelleyebilirsin onlarida. Yumuşama sakin
Canlarım merak etmeyin Burhan kendine saygısız biri değil. Böyle bir şey sineye çekilemez.ben de bundan korkuyorum, adamın taktiği yıldırıp cevap almak
Yavrum sendeki de ne sans ya. Her gelen sorunluCanlarım merak etmeyin Burhan kendine saygısız biri değil. Böyle bir şey sineye çekilemez.
İlişki konusunda basiretim bağlanmışYavrum sendeki de ne sans ya. Her gelen sorunlu
İlişki konusunda basiretim bağlanmış
Napiyonuz la kocasizlar
Biz gelmeyeli ortalık karışmış ya laNapiyonuz la kocasizlar
valla çok gözü açık, hayatına çok kız girmiş, dış görünüşüyle aşırı ilgili tiplerden uzak dur. ay aynı şehirde olsak bulurdum sana helal süt emmiş birini
sen burhan kadar koca diye ağlamamışsındır ondan dememişimdirBana bir kere bunu demedin dexterrrrrr. Hangi şehirdesin mesaj at hemen taşınıyorum.
turşu oldu ya burhanın exi var hıyar turşusuBakinayim dedim bi tursular olmus mu diye ama daha cikkkks olmamis
sen burhan kadar koca diye ağlamamışsındır ından dememişimdirizmirdeyim ama ben de kocayı başka şehirden buldum
izmirde üstüne evi bırak kirasını karşılayabilecek evi olan birini bul da şükretOlsun ya yok mu şöyle etrafta üstüme ev yapacak bir talip.
Bakinayim dedim bi tursular olmus mu diye ama daha cikkkks olmamis
Ben 17 yasimda dogurdum valla bana gore tursusunuz napimAşk olsun ne turşusu. Gencecik çıtır kızlarız biraz kocasız kaldık o kadar.
Aman ne iyi etmişsin basın göğe erdi miBen 17 yasimda dogurdum valla bana gore tursusunuz napim
oha benim doğuracağım yaşa bakBen 17 yasimda dogurdum valla bana gore tursusunuz napim
Tabiki de erdi hem daha gencecikim hem boyumca cocuklarim var hahhhhAman ne iyi etmişsin basın göğe erdi mi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?