- 15 Eylül 2022
- 4.011
- 16.856
- 123
Burdayım ama değilim.
Bizi bırakıp gidememişsin. Niye gitmedin kız. Sen gidince kına yakacağız ağla.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Burdayım ama değilim.
NerenizeBizi bırakıp gidememişsin. Niye gitmedin kız. Sen gidince kına yakacağız ağla.
Söylemem ayıp olur şimdi.Nerenize
chemist0 L LADY VEGA
dogadostupanda
EloraViolet
Clemencia
Depresif Penguen
Queen Teyze Z zxshermine kızlar bu şarkı bize gelsin evliler sizlik bişi yok.
chemist0 L LADY VEGA
dogadostupanda
EloraViolet
Clemencia
Depresif Penguen
Queen Teyze Z zxshermine kızlar bu şarkı bize gelsin evliler sizlik bişi yok.
Urfa akıtması takan biri olursa ancak.Es kaza evlenirsen butun bekar arkadaslarinla iletisimo kesip, Allah sizede nasip etsin diyerek bilezik sıngırtacakmışsın gibi hissediyorum artik![]()
Onlar kraliçeymişmişKızzzz prensesler gibiydim diyor burdaaa biz hep öyleyiz kiiii![]()
Aa daha bakmadin miUrfa akıtması takan biri olursa ancak.
Ay bunu da Dexter ağzıma doladıne tür bir altın olduğunu bile bilmiyorum Google'layayım
![]()
Akıtma da akıtmaymış ha.Urfa akıtması takan biri olursa ancak.
Ay bunu da Dexter ağzıma doladıne tür bir altın olduğunu bile bilmiyorum Google'layayım
![]()
“Birinin kraliçesi olacağıma babamın prensesi olarak kalmayı tercih ederim.” Bir kamyon arkası atasözüOnlar kraliçeymişmiş![]()
Akıtma da akıtmaymış ha.
Savaşa mı gidiliyor bununla?Akıtma da akıtmaymış ha.
Trabzon hasiri isimden kaybediyorAa daha bakmadin mitrabzon hasırı ve diyarbakir hasirida ilgini çekebilir...
Bunu takan birini gorsem kesin cakma altin derim
Yaaa millet neler takiyo görün görün.Savaşa mı gidiliyor bununla?
Bana dugunumde taksalardi simdi foto atip herkesi catlatirdimTrabzon hasiri isimden kaybediyor![]()
İsteseydin keşgemBana dugunumde taksalardi simdi foto atip herkesi catlatirdim![]()
Millet akıtma takıyorsa hadi bakalım ben de bunu istiyorum benimkinden o damıtma kesmez beniYaaa millet neler takiyo görün görün.
Nuranka olsa isterdi ama.Isteyemem ki oyle seyler![]()