• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

❌❌Sadece Bekarlar❌❌

buna atlama banlanırsın 😂 avrupa çok güzel, çıplaklara bakılmıyo, taciz yok, kadınlar daha özgür he bi de sadece almanyada çıplaklar kampı var bu da medeniyet göstergesi 😂
Emaaaaannn..
Valla her ülkede de var bunlardan.
Ben soyunsam gezsem mesela şekilsizlikten müebbet yerün.
Soyudugum için deel.

Japonya medeni insanlar dimi. Ama adamlar sapık. Metroda sürekli ellerinde telefon etek altı foto çekiyorlar ve bundan gram rahatsızlık duymuyorlar. Tamam ülkede sorunlar var ama sürekli Avrupa kıyaslaması hoşuma gitmiyor. Bu ülkede yaşıyorsan böyle ha sevmiyorsan seveceğin ülkeye gidersin.
aman kime anlatıyosun calci, o dün bahsettiğim kitapta öyle saykolar vardı ki o gece uyuyamamıştım kanım dondu. avrupadaki günlük olayları burda haberlerde vermiyorlar diye avrupada herkes el ele tutuşup hayat bayram olsa söylüyo sanıyolar 😂 çünkü bilgi sadece televizyondan alınıyo

Japonya medeni insanlar dimi. Ama adamlar sapık. Metroda sürekli ellerinde telefon etek altı foto çekiyorlar ve bundan gram rahatsızlık duymuyorlar. Tamam ülkede sorunlar var ama sürekli Avrupa kıyaslaması hoşuma gitmiyor. Bu ülkede yaşıyorsan böyle ha sevmiyorsan seveceğin ülkeye gidersin.
Sistemi sevmiyor şikayetci ama değişmesinide istemiyor onu napcaz ki😅

Ben evlilerle derdim yok keşke Türkiye de olanlara biraz da siz üzülseniz
Uzayda yaşanmıyorum merak etme. İstanbul'un göbeğindeyim çoğu semti de biliyorum.
Siz çok yüzseysel birisiniz. Genelleme yapan insanlardan hoşlanmam. Bilgi sahibi olmadan fikir sahibi olamamak lazım

Back
X