- Konu Sahibi Burhan Burhanitto
- #2.581
buna atlama banlanırsınKonu ne şimdi hemen atliyim.

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
buna atlama banlanırsınKonu ne şimdi hemen atliyim.
HayırKocan var mı?
Arkadaş evlilere ve Türkiye de yaşyanlara gıcık oluyorHentai yüzünden çizgi filimlerden sogudum ulan
Emaaaaannn..buna atlama banlanırsınavrupa çok güzel, çıplaklara bakılmıyo, taciz yok, kadınlar daha özgür he bi de sadece almanyada çıplaklar kampı var bu da medeniyet göstergesi
![]()
Neden negatifsinizbuna atlama banlanırsınavrupa çok güzel, çıplaklara bakılmıyo, taciz yok, kadınlar daha özgür he bi de sadece almanyada çıplaklar kampı var bu da medeniyet göstergesi
![]()
Demek ki neymiş her şeyi elde edememişsin. Ha istesem olurduya hiç girme çünkü evlenmek için herkes evlenebilir. Doğru insanla doğru evlilik yapmak önemli
Niye ki.Arkadaş evlilere ve Türkiye de yaşyanlara gıcık oluyorkonu bu
aman kime anlatıyosun calci, o dün bahsettiğim kitapta öyle saykolar vardı ki o gece uyuyamamıştım kanım dondu. avrupadaki günlük olayları burda haberlerde vermiyorlar diye avrupada herkes el ele tutuşup hayat bayram olsa söylüyo sanıyolarJaponya medeni insanlar dimi. Ama adamlar sapık. Metroda sürekli ellerinde telefon etek altı foto çekiyorlar ve bundan gram rahatsızlık duymuyorlar. Tamam ülkede sorunlar var ama sürekli Avrupa kıyaslaması hoşuma gitmiyor. Bu ülkede yaşıyorsan böyle ha sevmiyorsan seveceğin ülkeye gidersin.
Sistemi sevmiyor şikayetci ama değişmesinide istemiyor onu napcaz kiJaponya medeni insanlar dimi. Ama adamlar sapık. Metroda sürekli ellerinde telefon etek altı foto çekiyorlar ve bundan gram rahatsızlık duymuyorlar. Tamam ülkede sorunlar var ama sürekli Avrupa kıyaslaması hoşuma gitmiyor. Bu ülkede yaşıyorsan böyle ha sevmiyorsan seveceğin ülkeye gidersin.
Ben evlilerle derdim yok keşke Türkiye de olanlara biraz da siz üzülsenizArkadaş evlilere ve Türkiye de yaşyanlara gıcık oluyorkonu bu
Niye ki.
Evliyim ve Turkish peopleyim.
Napabilirün.
Annemi amerikancılar, alamancılar istedi de annem mi varmadı ?
Yalnız evlilik benim için hedef değilDemek ki neymiş her şeyi elde edememişsin. Ha istesem olurduya hiç girme çünkü evlenmek için herkes evlenebilir. Doğru insanla doğru evlilik yapmak önemli
bunu 35 yıllık hayatımda bana söyleyen ilk insansınNeden negatifsiniz
n'apalım pınar şimciBen evlilerle derdim yok keşke Türkiye de olanlara biraz da siz üzülseniz
Uzayda yaşanmıyorum merak etme. İstanbul'un göbeğindeyim çoğu semti de biliyorum.Ben evlilerle derdim yok keşke Türkiye de olanlara biraz da siz üzülseniz
bence de senin için ilk hedef eğitim olmalı, evlilik bir sonraki adımYalnız evlilik benim için hedef değil
Yedi göbek esencılıslı bu kadın.Uzayda yaşanmıyorum merak etme. İstanbul'un göbeğindeyim çoğu semti de biliyorum.
Siz çok yüzseysel birisiniz. Genelleme yapan insanlardan hoşlanmam. Bilgi sahibi olmadan fikir sahibi olamamak lazım
Mantığınıza hayran kaldımpnarasena cevaplasın jsksk
Pınar şimdi ne yapalım mesela ?Mantığınıza hayran kaldım