- 18 Şubat 2010
- 16.416
- 20.116
- 923
bitter olması neyi değiştiriyor diye bi soru sormuştum geçen, ambalajını bi oku içinde neler varAma çikolata bitterdi
Bel 81 di 79 oldu kalça hâlâ 101![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
bitter olması neyi değiştiriyor diye bi soru sormuştum geçen, ambalajını bi oku içinde neler varAma çikolata bitterdi
Bel 81 di 79 oldu kalça hâlâ 101![]()
strese sokunca bedeni bi işe yaramıyorDaha çok çalışmam lazim eski vücudumun görüntüsünden zerre yok soyunasım gelmiyor soyunsam aynaya bakasım yokkalçalarım çok güzeldi selülitimsi görüntü var şuan
![]()
Yüzde yüz bitter yeniyor benim yediğim degil tabiibitter olması neyi değiştiriyor diye bi soru sormuştum geçen, ambalajını bi oku içinde neler var
Tabiki yeniyo ama 2 kare bitter gibi ince olanlardanYüzde yüz bitter yeniyor benim yediğim degil tabii
Aaa evet geldi ben sen gördün diye bisey demedim, ben de o kadar çok fistik ezmesi varkiBime Züber fıstık ezmesi gelmiş 175 TL fiyatı görünce çok şaşırdım hemen aldım
Maşallah fıstık ezmesi tercihlerin neler marka olarakAaa evet geldi ben sen gördün diye bisey demedim, ben de o kadar çok fistik ezmesi varkialmiyorum o yuzden
Bendekiler bunlarMaşallah fıstık ezmesi tercihlerin neler marka olarak
O Nutzilla benim için hiç iyi değil hiç tanışmayımBendekiler bunlar
En çok zuber nutzillayi sevdim
Ee birden artırılmaz bana 2 yetiyor zaten de biraz 3lük denicem
2 miEe birden artırılmaz bana 2 yetiyor zaten de biraz 3lük denicem![]()
Tövbeee o ne be2 mibn suan total 12
Tövbeee o ne be![]()
Sen nasıl bir şeysin canım ya bak merak ettimağırlık
Bn salona giderken en son 50kilo deadlift yapiyordum![]()
Bn çocukluğumdan beri spor yapıyorum ve halter aşkı diye bisey var bendeSen nasıl bir şeysin canım ya bak merak ettim![]()