- 22 Kasım 2022
- 226
- 112
- 18
- Konu Sahibi Hayallerdualaraemanet
Kulak altında boynumdaki şişlikten oturu kuduzdan şüphelendi serüm tedavisi görüyorum ayrıca covit testi yapıldı birde crp 90 olmuş çok yüksek değil diyo bu durumu yaşayan var mı
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
HYr olmadı evden dışarı bile dün gece çıktım acile gitmek için odaKirsal bolgede misiniz, asisiz hayvanlarla temasiniz oldu mu?
Hyr hiç ateşlenmedimAteşin var mıydı
Yani miğde bulantısı ishal halsizlik sır baş boyun ağrısı (şiddetli ağrılar) ellerime ve bacaklarımda uyuşma yorgunluk hissi varPanik yapmayın tetkiklerin sonucunu bekleyin viral bir şeyler yaşıyorsunuz heralde.
Şişlik dışında kuduz düşündüren bir şey oldu mu?
Yani miğde bulantısı ishal halsizlik sır baş boyun ağrısı (şiddetli ağrılar) ellerime ve bacaklarımda uyuşma yorgunluk hissi var
Yani miğde bulantısı ishal halsizlik sır baş boyun ağrısı (şiddetli ağrılar) ellerime ve bacaklarımda uyuşma yorgunluk hissi var
Evet sordu kedi var mı köpekle remas vae mı diye hayvancılık mı yapıyorsunuz diye sorduHerhangi bir viral enfeksiyonda da bunlar olabilir. Aşırı tükürük salgısı, halüsinasyon, hiperaktivite ve en önemlisi kuduz şüphesi olan hayvanlarla temas akla kuduzu getirir daha çok. Temasınız oldu mu sordular mı? Kuduz demeleri çok ilginç geldi.
Crp de yüksek ama aşırı değil.
Teşekkür ederimSanki bunlar COVID belirtilerine daha yakin, kuduzdan suphelenmeleri ilginc geldi bana.
Ama cok gecmis olsun, umarim en kisa vakitte atlatirsiniz.
aminAllahım acil şifalar versin inşallah.
Şişliği görünce temas varmı kuduz olanilir viral bi durum olabilir normal değil buğazındaki şişlik ve ishal olman dediÇok geçmiş olsun. Hayvan teması olmadan nasıl kuduzdan şüphelendiler? Şüpheleniyoruz dediler mi sizin çıkarımınız mı?
Evet sordu kedi var mı köpekle remas vae mı diye hayvancılık mı yapıyorsunuz diye sordu
Covit negatif geldiSanki bunlar COVID belirtilerine daha yakin, kuduzdan suphelenmeleri ilginc geldi bana.
Ama cok gecmis olsun, umarim en kisa vakitte atlatirsiniz.