- 31 Ocak 2014
- 3.305
- 344
- 88
hayır anlamadım bu konuda din konusunda eğitim almış ,din alimi olmayan insanların bu kadar ayrıntılı konular üzerinde yorum yapması .
çok ilginç gerçekten insanlar ne kadar da cahilleşti yaaww
siz kimsiniz de hangi bilginizle dinelri karşılaştırır olmuşsunuz
bu işin uzmanımısınız ,din alimi mi ,din görevlisi mi ? anlamadım doğrusu
internetten araştırılmış bilgilerle ,,iki kitap okumayla din alimliğine soyunmuşsunuz pes doğrusu
bir de islamı da kuranı da kötülemeye çalışıyorsunuz
kendinize gelin .
din konusu herkesin ağzına alıp da yüzeysel bilgilerle din profesörüymüş gibi konuşacağı nutuk atacağı bir mesele değil.
haa din alimi olursunuz o zaman konuşma hakkınız doğar ..
din hakkında yorum yapmak başka şey ,olayı derinlemesine tartışmak başka şey
bırakın bunu bu işi bilenler konuşsun ,bilmeyenler de onlardan öğrensin
herkes bi din alimliğine özenmiş gidiyor
pes ya huu..
cübbeliye gelince onun konsu arada kaynamış zaten
saraylım bozulmuş incilde yazılana inanıyorsun ama kurana inanmıyorsun çelişki var diyorsun bu ne mantık. adamlar duralım bi kitap yazalım mi dediler adıda incil mi olsun dediler. neden incil başka isim mi yoktu. biz kurana tam inanıyoruz. orda neden incil diye geçiyor peki. neden başka bi isim değil. mantığa davet ediyorum seni
İslamiyeti, menfaatçilerden, takıyyecilerden ve yobazlardan koruyun. Aksi taktirde koruyamazsanız, insanları o islamiyetten koruyun"
DOĞRUSU BUDUR...
bahsettiğiniz kişiler kimler belirtirsenizeğer, aydınlanırız.
kişi önemli değil ,fikirler önemli ,zihniyet önemli
herkes kendini bilir ,ben küçük insan değilim kişileri konuşmam fikirleri konuşurum
Konu tıraş değil mi? Nasıl geldi dinlerin tartışmasına, kitapların derlenmesine?
Cübbeli Ahmet Hoca adıyla bilinen Ahmet Mahmut Ünlü, katıldığı bir televizyon programında 'jiletle traş haramdır' açıklamasında bulundu.
Facebook'ta Paylaş
Radikal.com.tr - Cübbeli Ahmet Hoca'nın katıldığı bir programda bir izleyicinin "Jiletle tıraş olmak haram mı?" sorusuna verdiği cevap sosyal medyada paylaşım rekorları kırıyor.
Cübbeli Ahmet Hoca bu soruya, "Onu anlattık, izah ettik, haramdır. 4 mezhebin imamlarına göre haramdır. Yani sakal tıraşından bahsediyoruz, kafa tıraşı caiz. 3 mezhebin cumhur ulemasına göre de haramdır. İmam Şafii'nin kendine göre haramdır, cumhur ulemasına göre mekruhtur. Bundan dolayı cumhrun görüşüne göre erkeğin sakalını tıraş etmesi haram olur" şeklinde cevap verdi.
http://www.radikal.com.tr/turkiye/cubbeli_ahmet_hocadan_jiletle_tras_haramdir_aciklamasi-1186167
Çarşaflı s.x fantezisi yaşayan cübbeli değil mi bu ?
Yakında diş fırçası caiz değildir derse hiç şaşmamNe günlere kaldık yarabbim
Yobaz !
Çarşaflı s.x fantezisi yaşayan cübbeli değil mi bu ?
Yakında diş fırçası caiz değildir derse hiç şaşmamNe günlere kaldık yarabbim
Yobaz !
kici basi acik gezen modern oluyorda, inanci icin kapanan carsaf giyenmi yobaz oluyor. Asil yobazlik senin gibi düsünenler !
Öyle deme burada cüpbelinin sakalına kurban olayım diyen çıktı..
kici basi acik gezen modern oluyorda, inanci icin kapanan carsaf giyenmi yobaz oluyor. Asil yobazlik senin gibi düsünenler !
Hemencik farkediyor zaten
Yobaz nedir bilmeden yorum yazıyorsun . Anlayanlar anladı . Bir tek sen anlamadıysan sorun bende değil demektir.
Benim sülalem kapalıdır.burada ki muhabbet lütfen açıklık kapalılık meselesine yönlendirmezseniz sevinirim.
Azıcık da olsun elin klavyeye değimişken google den yobaz nedir i tıklayıp okuyabilirsin .
Yobaz derken jilet ve diş fırçasından bahsederek yazdı arkadaşımız..
Çarşaf konusunda yobaz demedi fark ettiyseniz...
Ahhh bu gözler neler okudu burada...
Carsaf'li fantezisi gibi kelimeler cok Masumca kullanilan kelimeler, degilmi? Burda bana google den arastir diyeceginize kullandiginiz sözlere önce dikkat edin. Neyse daha fazla tartismiyacagim
Yobaz derken jilet ve diş fırçasından bahsederek yazdı arkadaşımız..
Çarşaf konusunda yobaz demedi fark ettiyseniz...
Ahhh bu gözler neler okudu burada...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?