Cübbeli Ahmet Hoca'dan 'jiletle traş haramdır' açıklaması

Söylediklerinize katılıyorum. İslamiyet herkese gelmiştir. Hemfikiriz bu konuda.
Fakat şunu düzeltmem lazım; Ne olursan ol yine gel cümlesini Mevlana söylememiş. Ebu Said Ebu’l Hayr’a ait miş. Bu son zamanlarda ortaya çıktı

Son düzenleme:

Taptığımı nerden çıkardın?ayrıca bu hakaretler ne? başka şekilde savunamazsın değil mi? çünkü ortada bir halt yok :) e senin gibi dar düşünenler kaset sanar o sanar bu sanar :) araya çarşafı da karıştırıp iftira atar.

Hayır senin yanlış bildiğini doğru şekilde açıklayıp hocayı bu yonuyle savununca tapmış oluyorsam ooo :)

ama mantıklı düşünen bilir ki o hoca devleti de din açısından eleştirdi cemaaaati eleştirdi diye oraya girdi. Sanki ülkede çok adalet var gibi polis neden aldı göturdu. LAF :):)

Para onda olsa sohbet başı para alır paraları kırar tv programlarında dahi para almıyor bu yonuyle de nihat hatipoğlu hocamızın onunde oluyor
Cahilsin amma laf sende :)

Son düzenleme:

Para ile imanin kimde oldugu belli olmazmis.. Neyse... Islamiyet uzmani degilim, ne de Hristiyan.. Yazdiklarim nacizane bu gune dek ogrendiklerimdir. Islamiyet Hristiyanlara gelmis midir, gelmemis midir, tum insaniyete mi gelmistir derken kuru lafa bakmam, geldigi kavme, ve rakamlara bakarim. Bazi seyler aciktir, tarif gerekmez. Islamiyet Suudi Arabistan'da kimi cok tanrili kimi dinsiz olan bir kavme gelmistir ve icinde de "anlayasiniz diye sizin dilinizden indim" filan yazar. Yalan mi? O sirada butun dunya arapca mi konusmaktadir? Ikincisi de bugun dunyada yasayan insanlarin % 32si (2.2 milyar) Hristiyan, %23u (1.6 milyar) Musluman, geri kalan gruplar da Budism ve diger dinlere inananlar, ya da ateistlerdir. Yani Hristiyanlar dunyadaki en buyuk dini gruptur.. Yani insaniyetin % 77 sinin dini Islam degildir. Ucuncusu ve en onemlisi ise sudur ki, burada insanlar bana dinleri hosgoru ve sevgi dini oldugu icin degil, bazilari gibi karnimdan konusmadigim ve fikirlerimi mantik cercevesinde belirttigim icin hosgoru ile yaklasiyor... Dinimi soran oldu, merak etme... Ama ben de bunda hosgorulu davrandim nedense, (kalbimde nur ve sevgi yok ya o bakimdan yane)...

Son düzenleme:
Bakın bir şeyin verdiği sonuçla derdiniz varsa o bir 'şey' le de derdiniz vardır Avatarınızla düşünceleriniz çok uygun bir combo olmuş

Hee şimdi de avatar içn hesap vercem değil mi?
Evet çok uygundur peygamber yolundan giden hocamızın yolundayım sıkıntı ne
Tartışmamız bitmiştir. Nerden mi anladım? Çünkü konu dışına çıkıp özelime laf atmaya başladın o yüzden sana güle güle.

Son düzenleme:

Saraylım konuna karışmıyorum yalnız dinimi soran oldu demişsin.
Sana 3. kez belirtiyorum ben eğer hristyansan ona değilsen ona göre bir açıklama yapacaktım yani sormamın sebebi merak eleştrii vs değil!

Son düzenleme:
hey kızlar naber
haram olan jilet değil bacılar, aletin günahına girmeyin haram olan sakalı sinekkaydı diye tabir edilen şekilde traş etmektir. bunu eskiden jiletle yaparlarmış, şimdi farklı farklı aparatlarla..
neyse siz zaten jilet, traş olayını geçeli çok olmuş. bu tartışmaların da sonu yok ki yaw

Savunduğun kişiyi önce bir araştır sonra laf kalabalığı yap. Hep aynı terane sizde
Tövbe yarabbim . Ya sabır

Kızlar kaçın yüksek egolu bomba var heryere sıçrıo maşallah
Allah böylelerinden korusun

Kızlar kaçın yüksek egolu bomba var heryere sıçrıo maşallah
Allah böylelerinden korusun

Hezimete uğramanın sonuçları
Nerden bilecektin ki birine iftira atarken ve çarşaf fantzsi yaparken birinin sana dur diceğini.
Aklınca eğlence çıkmıştı sana.
Yazık ki kendini kanıtlayamayınca bana da kişisel olarak saldrımaya başladın
hiihihi

Son düzenleme:

tirnaklarimi zaten kesmem saclarimi da belime doluyorum biliyor muydun? kusura bakma ama yobazlik sadece dindarlarda (dindar gorunenlerde) olmuyor. soyle donup bir yorumunu oku istersen.
cidden guluyorum haline

Saraylım konuna karışmıyorum yalnız dinimi soran oldu demişsin.
Sana 3. kez belirtiyorum ben eğer hristyansan ona değilsen ona göre bir açıklama yapacaktım yani sormamın sebebi merak eleştrii vs değil!

Meryem, bek ben buradaki insanlarin %90 veya fazlasinin dininin Islam oldugunu bildigim halde ve hatta senin gibi dinini iliklerine kadar yasamak isteyenlerin ve hayatini ona gore duzenlemis insanlarin da oldugunu bildigim halde fikirlerimi lehte veya aleyhte tartismaktan kacinmiyorum. Sizden de aynisini bekliyorum. Benim dinimin ne oldugu onemli degil, yazdiklarim bellidir, fikir tartisiyoruz, siz de cevaplarinizi benim dinimi degil fikirlerimi hedef alarak kendi hur akil ve vicdanlarinizla verin isterim.

Saraylım ben de burdaki insanların yarısındn fazlasının benim gibi dinini iliklerine kadar yaşamak isteyenlere tepkilerini biliyorum ve ben bildiğim konuları tartışmaktan korkmuyorum ve eleştirenlere de asla kızmıyorum.
Ama dediğim gibi benim amacım inancını hedef almak değil çünkü aldığım cevaba göre sen zaten buymuşsun hee tamam boşver ya tarzında bir YORUM deil senin inancın ve bakış açısına göre açıklama yapacaktım.Burada anlaşalım lütfen kimsenin inancı beni ilgilendirmez.
Söyle anlatayım ben müslümanım ve kuran açısından tartışıyoruz kalkıp da bşka bir dinin kitabına göre değil o da bunun gibi bir soruydu.

tirnaklarimi zaten kesmem saclarimi da belime doluyorum biliyor muydun? kusura bakma ama yobazlik sadece dindarlarda (dindar gorunenlerde) olmuyor. soyle donup bir yorumunu oku istersen.
cidden guluyorum haline

Millet marsa çıkıyor,biz dindarız yobazız geri kaldık da ülkemdeki yobaz olmayan sen neden marsta değilsin derler adama :):)

hı hı evet dnliyorum

Çete davasında mahkemeye ‘10 bin lira aylık gelirim var’ diyen Cübbeli Ahmet Hoca’nın yayıncısından ayda 80 bin lira aldığı ortaya çıktı. Hoca, tutuklanmasının ardından ödemelerde sorun çıkınca yayıncısıyla mahkemelik oldu.

Cübbeli hoca para almıyor KASETİ şimdi tüm bayiliklerde

kısa bir araştırmadan sonra arkadaş tekrar karşımızda :))))
tamam canım sen böyle sanmaya devam et sana iyi uykular :)
ama ne hikmetse hocamız cemaate karşı bazı söylemleri geri alınca serbest.
e tesadüf zaten bunlar(!)
(.................BU KISIM İÇİN HERKESTEN ÖZÜR DİLERİM)

Son düzenleme:

Bu söylediğin çok ayıp ama . Şaşırttın beni Bel altı vurmak bu.

Son düzenleme:
Bu söylediğin çok ayıp ama . Bel altı vurmak diyoruz buna.

Yani onun söylediği de iftira oluyor ama millet gülüp eğleniyor tepki vermiyopr.
E bu uye de insan cübbeli de di mi?
Canım kusura bakma ama herkesin bir sabrı vardır. Ben onun dilinden konuştum bu kadar emin konuşuyor olmayan birşey hakında bu da ayıp değil mi?

Yani demekki bir insan hakkında böyle konuşmak bu kadar basit olamamlı.
Her ne kadar YANLIŞ AYIP bir örnek vermiş olsam da.

Son düzenleme:
Çarşaflı s.x fantezisi yaşayan cübbeli değil mi bu ?
Yakında diş fırçası caiz değildir derse hiç şaşmam Ne günlere kaldık yarabbim
Yobaz !

Mesela bu iftiranın benim söylediğim laftan eksik bir yanı mı var?

Bu söylediğin çok ayıp ama . Şaşırttın beni Bel altı vurmak bu.

Bu arada gerçekten böyle bir örnek vermek istemezdim şahsen yazıp yazıp sildim ve böyle bir durum için şaşırttğım insanlardan özur dilerm.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…