kabul etmedi. cubbeli 2 eslidir ve ikinci esi birinci esi tarafindan kiskanikmaktadir bunu soyledi. ki zaten cubbeli muta nikahina tamamen karsidir. o videolari izledim cubbeli olmadigina eminim. ama cubbeli zina yapmaz diye kefil olamam sadece videodaki o degil diyebilirim. zira kendime bile kefil olamam zina yapmam diye. cubbeliye nasil olayim?
kabul etmedi. cubbeli 2 eslidir ve ikinci esi birinci esi tarafindan kiskanikmaktadir bunu soyledi. ki zaten cubbeli muta nikahina tamamen karsidir. o videolari izledim cubbeli olmadigina eminim. ama cubbeli zina yapmaz diye kefil olamam sadece videodaki o degil diyebilirim. zira kendime bile kefil olamam zina yapmam diye. cubbeliye nasil olayim?
ekleme zaten mahkemede imam nikahi kiydigim bayan dese bu da usulsuzluk tr cumhuriyetinde imam nikahi ne zamandir usul oldu ki :)
iki eşlimi...kabul etmedi. cubbeli 2 eslidir ve ikinci esi birinci esi tarafindan kiskanikmaktadir bunu soyledi. ki zaten cubbeli muta nikahina tamamen karsidir. o videolari izledim cubbeli olmadigina eminim. ama cubbeli zina yapmaz diye kefil olamam sadece videodaki o degil diyebilirim. zira kendime bile kefil olamam zina yapmam diye. cubbeliye nasil olayim?
ekleme zaten mahkemede imam nikahi kiydigim bayan dese bu da usulsuzluk tr cumhuriyetinde imam nikahi ne zamandir usul oldu ki :)
Şu hayatta ateistlere deistlere yahudilere hıritiyanlara saygı duyup müslümanlara duymadığın çok açık zaten
Kimse senin kuranı kerim anlaşına göre müslüman olmak zorunda değil Herkes inandığı şekilde müslüman olur sende buna saygı saygı duymak zorundasın
iki eşlimi...
off yazık ilk eşine
herkes inandigi gibi yasayabilir, Saygi duyarim ama herkes istedigi gibi musluman olamiyor malesef.
imanin sartlarini yerine getirmeyen biri olsa olsa kendine musluman olur
imanin sarti;
allahin varligina ve birligine
meleklerine(meleklerin getirdiklerine)
kitaplarina(kitapta yazanlara)
peygamberlerine(peygamberlerin anlattiklarina)
ahiret gunune(oldukten sonra hesaba cekilmeye, cennete, cehenneme)
kaza ve kaderin Allahtan geldigine
inanmaktir.
yani bende bunu biliyorum. ilk eş kabul ederse 2ciyle evlenebiliyor.ilk eşin rızası gerekiyor.bir de ilk hanim cok kizacak demis mahkemede. hanimi nikahli oldugunu biliyormus ama haftada bir gun gunduzleri ziyarete gittigini bilmiyormus.
basimin etini yiyecek cok kiskanc diyordu.
acikcasi evet islam hak vermis olabilir ama hanimin razi olmadigi ikinci hanimla gizli gizli bulusmasi cubbeliye olan muhabbetimi cok azaltti.
ne geregi var bu kadar uckur telasinin, erkek cubbeli de olsa erkek iste. o kadar cennette hurilerden bahsediyorsun o zamana kadar sabrediver :)
Bizim ülkemizde meyve verenler toprak altına gönderiliyor taşlamak yerine sizin dediğiniz devir geride kaldı . Biz bugündeyiz siz 'di'li geçmiş zamana mahkumsunuz . Cehaletinizin Esaretisiniz.
bir de ilk hanim cok kizacak demis mahkemede. hanimi nikahli oldugunu biliyormus ama haftada bir gun gunduzleri ziyarete gittigini bilmiyormus.
acikcasi evet islam hak vermis olabilir ama hanimin razi olmadigi ikinci hanimla gizli gizli bulusmasi cubbeliye olan muhabbetimi cok azaltti.
ne geregi var bu kadar uckur telasinin, erkek cubbeli de olsa erkek iste. o kadar cennette hurilerden bahsediyorsun o zamana kadar sabrediver :)
Saraylim , iki arkadas konusurken biri ''su karsidaki gorunen buyuk agaca bak tepenin ustundeki '' demis arkadasida ben tepe gormuyorumki agaci goreyim demis .
Senin konusmalarin buna dondu canim .
Birde dunyadaki hiristiyan yada muslumanlarin sayisi o din dogrudur deme fikri vermez . Nuh
As. 950 sene kavmini Allah'a inandiramamis hatta karisi ve biir oglunuda , ama o buyuk tufan geldiginde iman edenler kurtulmus bir avuc insan olsalarda !
Bu kissa kur' anda vardir . Ama kur'ana inananlara .
Bizim konumuz hangi din dogru, hangi din yanlis degildi ki... Bizim konumuz Islamiyetin tum insanlik alemine gelmis olup olmadigi idi. Ozellikle ve de vurgulayarak Araplarin anladigi dilden yazilmis oldugu ve de insanlik aleminin de % 77 sinin dini Islam olmadigina gore demek ki tum insanlik aleminin dini degilmis dedik. Ben yapragi bile gorebildim, sen hala agaci aramakla mesgulsun..
demekki sizde modern cahillersiniz. Iyi oda olur 👍😄
Hanimiş kuyrukkbastım galba pardon ya
Sizi anlayamamak mümkün değil . . .
Iman deyince bir tek muslumanligi mi anliyorsun ya? Ben hic bir dine olan bagliligimdan bahsetmedim zaten. Imanin kelime anlami Allaha inananlardir. Senin tartismasiz kabul ettigin Kuran'da bile inananlar dedigi cogu yerde Musevilerden bahseder, muslumanlardan degil. Bakiniz: Kizildenizin ikiye yarilip firavunlarin denizde bogulmasi ve Musa ile inananlarin bogulmadan karsiya gecmesi hakkindaki sure ve ayetler.. (sadece bir ornek, Kuran'da bunun gibi daha onlarcasi var).. Museviler iman sahibi, ben degil? Kusura bakma ama o zaman senin inancinda da celiski var derim ben... Hem Kurana inan, hem de aksi dusunce savun, olmaz...
bir de ilk hanim cok kizacak demis mahkemede. hanimi nikahli oldugunu biliyormus ama haftada bir gun gunduzleri ziyarete gittigini bilmiyormus.
kıskanç eşe baknikahlı olduğunu biliyor, gündüz uğramasına izin veriyor da birbirlerine vaaz verdiklerini mi sanıyor? bu cemaat dünya zevklerinden uzak duran bir cemaat ama adam 2 kadını götürüyor maşallah..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?