- 12 Aralık 2010
- 8.367
- 5.409
- 248
Meryem, bek ben buradaki insanlarin %90 veya fazlasinin dininin Islam oldugunu bildigim halde ve hatta senin gibi dinini iliklerine kadar yasamak isteyenlerin ve hayatini ona gore duzenlemis insanlarin da oldugunu bildigim halde fikirlerimi lehte veya aleyhte tartismaktan kacinmiyorum. Sizden de aynisini bekliyorum. Benim dinimin ne oldugu onemli degil, yazdiklarim bellidir, fikir tartisiyoruz, siz de cevaplarinizi benim dinimi degil fikirlerimi hedef alarak kendi hur akil ve vicdanlarinizla verin isterim.
Mesela bu iftiranın benim söylediğim laftan eksik bir yanı mı var?
Bu arada gerçekten böyle bir örnek vermek istemezdim şahsen yazıp yazıp sildim ve böyle bir durum için şaşırttğım insanlardan özur dilerm.
Aynı şey değil canım. Neyse ben sadece yanlış olduğunu söylemek istedim.
gercekten ben de hic yakistiramadim o kisi bunu yapiyor diye senin de yapman sizi ayni seviyeye dusurmez mi?
kısa bir araştırmadan sonra arkadaş tekrar karşımızda :))))
tamam canım sen böyle sanmaya devam et sana iyi uykular :)
ama ne hikmetse hocamız cemaate karşı bazı söylemleri geri alınca serbest.
e tesadüf zaten bunlar(!)
Bu kadar emin olduğuna göre ya iftira atıyorsun ya da partneri sendin
Sen seç canım hangisi?
hiç olmadı bu
Aynı şey ama diğeri daha alışıldık.
kulaktan dolma bilgilerle bir insanın namusuna dil uzamak???????????
Neyse canım sağol uyardın aslında birçok yönden de haklısın.
Cübbeli, kabul etmiş kasedi diye biliyorum.
Hatta şöyle bir şey demiş; "imam nikahı kıydığım özbek bir bayandı. yani usulsüzlük filan yok"
Mahkemede söylemiş bunu.
cübbeliyi sevmem ama onada kötü şey yazmam burada.Düzelttim ve özür dilerim.
Şimdi aynı duyarlılığı cübbeliye yapılan dayanaksız iftiralar için bekliyorum arkadaşlarm.
Çete davasında mahkemeye �10 bin lira aylık gelirim var� diyen Cübbeli Ahmet Hoca�nın yayıncısından ayda 80 bin lira aldığı ortaya çıktı. Hoca, tutuklanmasının ardından ödemelerde sorun çıkınca yayıncısıyla mahkemelik oldu.
Cübbeli hoca para almıyor KASETİ şimdi tüm bayiliklerde
Hezimete uğramanın sonuçları
Nerden bilecektin ki birine iftira atarken ve çarşaf fantzsi yaparken birinin sana dur diceğini.
Aklınca eğlence çıkmıştı sana.
Yazık ki kendini kanıtlayamayınca bana da kişisel olarak saldrımaya başladın
hiihihi
cübbeliyi sevmem ama onada kötü şey yazmam burada.
sizinde bu yazınız için özür dilemeniz gerçekten duyarlılığınızı ve iyi niyetinizi gösterir..
Büyük insanlara atilan iftiralara hic sasirmayin, cünkü meyve veren agac taslanir
Hadi sen kanıtla yapmadığına dahil o zaman , yoksa bunu içgüdünle mi biliyorsun suçsuz olduğunu 6his mi ? yoksa gökten yapmadığına dahil vahiy mi geldi ? hayırdır? Senin gibi uzun uzun yazmayınca sanıyorsun ki biz bişi bilmiyoruz sen çok bildiğinden biz susuyoruz. Gerçekten çok gülünçsünüz.
'Laf bilirsen konuş laf bilmezsen konuşma ki insan sansınlar' bence sen en iyisimi bilmeden konuşmak yerine sus
'Din, öteden beri para şöhret saygınlık ve güç kazandıran çok karlı bir sektör. Kendilerine inanmaya meyyal bu kadar çok şuursuz insan varken hoca efendiler de bu potansiyeli değerlendirecek elbet. Kimi kendini mehdi ilan edip silikonlu kızlarla tuhaf bir yaşam sürecek, kimi allah kitap diyerek memleketin tepesine çöreklenecek, kimi ağlaya zırlaya yolunu bulacak, kimi tuhaf zikir törenleri düzenleyip mürid badeleyecek... Hepsi servetine servet, gücüne güç katarken müridleri huşu içinde biat etmeye devam edecek. Memleket memleket değil, adeta bir "kutsal figür" fabrikası!'
dinler tarihi dersinde olsak yapalim dedigini. biz niye dinlerin icerigini, inancimiza gore allahin kararlarini ve kurallarini tartisalim ki. devleti elestirmekten bahsetmiyoruz.
su hayatta ateislere deistlere yahudilelere hristiyanlara budistlere hepsine saygi duyabilirim ama kendini musluman sanip-tanitip kendi kitabini yalanlayanlara saygi duyamam. yahu madem kitaba inanmiyorsun muslumanim deme. musluman degilsin deyince alinma.
tum dinler yalan uydurma, insanlar tarafindan yapildi onemli olan tek bir yaraticinin varligi diyorsan deistsin
yaraticinda yoktur dediysen ateist
ben incile inaniyorum diyorsan hristiyansin
kurana inanmiyorsan musluman olma ihtimalin yok
o halde imanla paranin kimde oldugu gayet bellidir
belli degilse onun icin de bir terim var
munafik diyoruz biz ona kendi icimizde.
not bu mesaj kisiye degil genele yoneliktir
Cübbeli, kabul etmiş kasedi diye biliyorum.
Hatta şöyle bir şey demiş; "imam nikahı kıydığım özbek bir bayandı. yani usulsüzlük filan yok"
Mahkemede söylemiş bunu.
dinler tarihi dersinde olsak yapalim dedigini. biz niye dinlerin icerigini, inancimiza gore allahin kararlarini ve kurallarini tartisalim ki. devleti elestirmekten bahsetmiyoruz.
su hayatta ateislere deistlere yahudilelere hristiyanlara budistlere hepsine saygi duyabilirim ama kendini musluman sanip-tanitip kendi kitabini yalanlayanlara saygi duyamam. yahu madem kitaba inanmiyorsun muslumanim deme. musluman degilsin deyince alinma.
tum dinler yalan uydurma, insanlar tarafindan yapildi onemli olan tek bir yaraticinin varligi diyorsan deistsin
yaraticinda yoktur dediysen ateist
ben incile inaniyorum diyorsan hristiyansin
kurana inanmiyorsan musluman olma ihtimalin yok
o halde imanla paranin kimde oldugu gayet bellidir
belli degilse onun icin de bir terim var
munafik diyoruz biz ona kendi icimizde.
not bu mesaj kisiye degil genele yoneliktir
Seninle muhatap olmak istemiyorum.
Sen tartıştığım en düşünmeden yazan üyesin
Bana vahiy inmedi ama sana da inmedi değil mi bilemezsin ve bir insanın namusuna iddialar üzerinden iftira atıp buna da çarşafı karıştıramazsın.
Ben empati kurayım derken seviyemi yerle bir ettim bu yüzden seninle bir kelime daha yazışamam ahlakım bozuluyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?